Şimdi Ara

TR'deki çoğu kişinin bilmediği basit lane kontrolü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline emeğine sağlık kardeşim. Ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum.
  • adam mobilden yazmış işte gold yazınca güldüm diye düzeltmiş muhtemelen.bunu sen de biliyosun ama büyük ihtimal senin amaç post kasmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Buradaki oyuncuların %90 ı hiç bişey bilmiyor.
    Burada 2 sezon boyunca lb ye ezik çöp bişey olmaz dk 20 gg dendi noldu metayı birisi soktu sokuş o sokuş şimdi perma ban.
    Aynısını talonada diyorlardı aldım 3 oyun attım hepsi win tam alışamadım biraz daha alışıyım onunla yükselicem muhtemelen yok latede talon işe yaramazmış bilmem neymiş 3.5 k hp 150 armor thresh e tek çekiyor rakip adc ve apc nin kurtulma şansı zaten yok dün karşı takımda vayne ile ziggs vardı adamların ormanını kendim wardladım ormanda 3 kez kesince adamlar kendi ormanına bile giremedi bu bölümün açığını buldum bi hero çöp ezik deniyorsa al çöz kas gitsin.
    Varsa aksini idda edecek gelsin bakalım.

.

bende katılıyorum
    şuan metaya karşı çıkıyorum ve talon mordekaiser yorick gibi herolar oynuyorum kimsede birşey yapamıyor nasıl bişi olduklarını bilmeyince sonra kafasına kafasına geçiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Amacım trollemek değilde 30 levele kadar gelmiş minyon kesmiş biri bunu çoktan fatk etmesi lazım . Neyse Sağol bilgi için.

30 levela kadar gelmiş birisi bırak oyun mekaniklerini bilmeyi, oyunu yeni yeni kavramaya başlıyor.

Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum. Normal oyun 800 derecelide ise 17 maç güldüm V'im ve hala yeni şeyler öğreniyorum. Tr oyuncusu az bi' küme çıksın oyunu kavradığını düşünüyor özellikle. Zaten isi bilen gold arkadaşlar farkındadır karşılarına gelen çoğu plat'ın kendilerinden farkı yoktur.

Güldüm V hangi lig oluyor?

Lanet t9 :@
    Gold olacak o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osminyum

adam mobilden yazmış işte gold yazınca güldüm diye düzeltmiş muhtemelen.bunu sen de biliyosun ama büyük ihtimal senin amaç post kasmak

Maksat gıcıklık olsun

• Bir freeze taktiği de benden olsun;
    Caster(büyücü uzaktan vuran) minyonları melee(kalkanı olan yakından vuran) minyonlardan ayırın üstünüze çekin casterları kısa bir süreliğine, böylece sizin caster minyonlarınız karşının kalkanlı minyonlarını daha hızlı indirecek ve böylece çok rahat koridoru dondurabileceksiniz. Kulesini aldıysanız rakibin istemeye istemeye üstünüze gelip gank tehlikesine düşecek(arkasında kule yok) Kuleniz düştüyse base'inize çok yakın bir yerde farm yapacaksınız ve yine çok önlere gelmek zorunda kalıp gank yiyecek rakip.

Tabi burada önemli bir nokta var, junglerınız ayık olmalı.
  • bilmiyordum öğrenmek istiyorum müsait olursanız özelden anlatabilirmisiniz acaba çok memnun olurum
  • Nasus please

• Yararlı konu. Sağol bilmiyordum.
  • Bil bakalım ne oldum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

Bil bakalım ne oldum ?

Adam challenger olmuş senden bişey olmasa da olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.