Şimdi Ara

TR'deki çoğu kişinin bilmediği basit lane kontrolü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emple

bunu nasıl midde yapmayı düşünüyorsunuz ? bush midde ki kuleye çok uzak yani kule altı freeze gibi bir şey yapman zor.

zaten straight lane'i freezelemek istemezsin ki straight lane'i pushladığın zaman kazanırsın. side laneler ise pushlandığı zaman kazanılmaz.

straight lane: mid

side lane: top/bot arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4.SucK.1 -- 16 Haziran 2014; 10:34:23 >
  • oof bütün sırrı bozdun yaa .s .s
  • Yararli bilgi icin tesekkurler.Ayrica bir ekleme;eger rakip level 1 de cok pushlamis ise ve minyon kacirmaktan korkuyorsa niz sizin kulenizin onunde kucuk bi agac var,tam o noktada minyonlari sizinkiler,gelene kadar 1-2 saniye tanklarsaniz Kule vurmadan rahatca farm yapabilirsiniz.Iyi forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top lanede ilk levellerde pushlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4.SucK.1

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Bilmiyordum sağol peki hani mantıklı açıklaması ne bunun yada herzaman oluyormu ?

her zaman olur tabii bu oyunun basit bir mekaniğidir minionların aggro mekanikleriyle ilgili bi durum

@Persheid1903 trolleme knk :D

Bunu deneyerek mi öğrendiniz ?

• Ryan choi adli only rengarimsi arkadas level 1 de yapiyor hep bunu, hem karsi taraf pushluyor oluyor boylece hem de minionlar bushlara daha yakin oluyor, rakip uzerine atlanma tehlikesi olmadan minion alamiyor. Bunu yapmayi unuttugu zaman dalıp baya uzuluyor, lane i kazanmasinin zor oldugunu soyluyor, yani onemli bir taktik gercekten. Bunun yani sira lifestealiniz varsa minionlari kendi turret rangeinizin hemen disinda tutarak rakibi cok fena denylayabilirsiniz, singed oynuyorsaniz rakip yaklastigi gibi kuleye atip firstblood alabilirsiniz.

• Bilmiyodum, teşekkürler.
  • 4.SucK.1 kullanıcısına yanıt
    bilmiyordum eyvallah böyle bi kaç oyun içi işe yarıyacak şeylerde söyler misin mesela adc ya da mid oynarken ad mid ya da ap midlerde farm kasamıyorum illa carry olacak
  • Bilmiyordum hocam teşekkürler
  • Gecen en iyi haraket mi ne secilmisti sanki bole bisi

• anlamadım şimdi biz mi daha rahat lane itcez yoksa rakip mi ?
  • Teşekkür ederim bilmiyordum.

• Faydalı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

anlamadım şimdi biz mi daha rahat lane itcez yoksa rakip mi ?
    Şuan fail olmuş olabilirim düşündüm de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kappa Face -- 16 Haziran 2014; 11:35:47 >
  • Ilk defa yararlı konu.

Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Amacım trollemek değilde 30 levele kadar gelmiş minyon kesmiş biri bunu çoktan fatk etmesi lazım . Neyse Sağol bilgi için.

30 levela kadar gelmiş birisi bırak oyun mekaniklerini bilmeyi, oyunu yeni yeni kavramaya başlıyor.

Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum. Normal oyun 800 derecelide ise 17 maç güldüm V'im ve hala yeni şeyler öğreniyorum. Tr oyuncusu az bi' küme çıksın oyunu kavradığını düşünüyor özellikle. Zaten isi bilen gold arkadaşlar farkındadır karşılarına gelen çoğu plat'ın kendilerinden farkı yoktur.

• Twitch de yayın izlerken sık sık bunun yapıldığını görüyordum daha detaylı öğrendiğim iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Amacım trollemek değilde 30 levele kadar gelmiş minyon kesmiş biri bunu çoktan fatk etmesi lazım . Neyse Sağol bilgi için.

30 levela kadar gelmiş birisi bırak oyun mekaniklerini bilmeyi, oyunu yeni yeni kavramaya başlıyor.

Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum. Normal oyun 800 derecelide ise 17 maç güldüm V'im ve hala yeni şeyler öğreniyorum. Tr oyuncusu az bi' küme çıksın oyunu kavradığını düşünüyor özellikle. Zaten isi bilen gold arkadaşlar farkındadır karşılarına gelen çoğu plat'ın kendilerinden farkı yoktur.

Güldüm V hangi lig oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Buradaki oyuncuların %90 ı hiç bişey bilmiyor.
    Burada 2 sezon boyunca lb ye ezik çöp bişey olmaz dk 20 gg dendi noldu metayı birisi soktu sokuş o sokuş şimdi perma ban.
    Aynısını talonada diyorlardı aldım 3 oyun attım hepsi win tam alışamadım biraz daha alışıyım onunla yükselicem muhtemelen yok latede talon işe yaramazmış bilmem neymiş 3.5 k hp 150 armor thresh e tek çekiyor rakip adc ve apc nin kurtulma şansı zaten yok dün karşı takımda vayne ile ziggs vardı adamların ormanını kendim wardladım ormanda 3 kez kesince adamlar kendi ormanına bile giremedi bu bölümün açığını buldum bi hero çöp ezik deniyorsa al çöz kas gitsin.
    Varsa aksini idda edecek gelsin bakalım.

.

• güzel konu.solo oynarken faydalı olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.