Şimdi Ara

TR'deki çoğu kişinin bilmediği basit lane kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar eğer karşınızdakinin pushlamasını istiyorsanız (laneswap durumlarında veya zone'lucaksanız) karşıdaki minion dalgası gelirken onları tanklayın sonra ota girin. böylelikle karşıdaki minion'lar sizin tek bir minion'ınıza focuslanacak karşı lane pushlayacaktır.

• Mağara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bilmiyordum saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Mağara

türkiye sunucusunda challengerim ve inan bana buradaki oyuncuların bile çoğu bilmiyor bu tür konuları. forumda da bilmeyen çoktur diye düşünüyorum, ne kadar basit bir şey olsa bile halkımız teknik düşünmeyi sevmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4.SucK.1 -- 16 Haziran 2014; 9:32:16 >
  • quote:

Mağara

Herkes bilmiyor adam haklı hemen gel trolle hemen bir bitmediniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Mağara

Herkes bilmiyor adam haklı hemen gel trolle hemen bir bitmediniz .

Alıntıları Göster
    Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

• teşekkürler, bilmiyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amacım trollemek değilde 30 levele kadar gelmiş minyon kesmiş biri bunu çoktan fatk etmesi lazım . Neyse Sağol bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bende bilmiyordum verdim + yı
  • Yararlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rad-diculous

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bakınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Meleklerimin

Bakınız

Alıntıları Göster
    Buradaki oyuncuların %90 ı hiç bişey bilmiyor.
    Burada 2 sezon boyunca lb ye ezik çöp bişey olmaz dk 20 gg dendi noldu metayı birisi soktu sokuş o sokuş şimdi perma ban.
    Aynısını talonada diyorlardı aldım 3 oyun attım hepsi win tam alışamadım biraz daha alışıyım onunla yükselicem muhtemelen yok latede talon işe yaramazmış bilmem neymiş 3.5 k hp 150 armor thresh e tek çekiyor rakip adc ve apc nin kurtulma şansı zaten yok dün karşı takımda vayne ile ziggs vardı adamların ormanını kendim wardladım ormanda 3 kez kesince adamlar kendi ormanına bile giremedi bu bölümün açığını buldum bi hero çöp ezik deniyorsa al çöz kas gitsin.
    Varsa aksini idda edecek gelsin bakalım.

• quote:

Amacım trollemek değilde 30 levele kadar gelmiş minyon kesmiş biri bunu çoktan fatk etmesi lazım . Neyse Sağol bilgi için.

30 levela kadar gelmiş birisi bırak oyun mekaniklerini bilmeyi, oyunu yeni yeni kavramaya başlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyordum sağol peki hani mantıklı açıklaması ne bunun yada herzaman oluyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Amacım trollemek değilde 30 levele kadar gelmiş minyon kesmiş biri bunu çoktan fatk etmesi lazım . Neyse Sağol bilgi için.

30 levela kadar gelmiş birisi bırak oyun mekaniklerini bilmeyi, oyunu yeni yeni kavramaya başlıyor.

Alıntıları Göster
    Ben de şunu söyleyeyim: Riven gibi Hydra aldıktan sonra çok hızlı itebilen bir şey oynuyorsanız lane freeze yapmak için bu yöntemi kullanıp sonra bütün minionları kendi minionlarınız yokken kesebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4.SucK.1

quote:

Mağara

türkiye sunucusunda challengerim ve inan bana buradaki oyuncuların bile çoğu bilmiyor bu tür konuları. forumda da bilmeyen çoktur diye düşünüyorum, ne kadar basit bir şey olsa bile halkımız teknik düşünmeyi sevmiyor

DH'de çelıncırlar artıyor. Helal olsun kardeş. Ben Golddayken oyunuma gelmiştin. Çok güzel taşımıştın. Hak ediyorsun o ligi.

• yararlı konu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Bilmiyordum sağol peki hani mantıklı açıklaması ne bunun yada herzaman oluyormu ?

her zaman olur tabii bu oyunun basit bir mekaniğidir minionların aggro mekanikleriyle ilgili bi durum

@Persheid1903 trolleme knk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: 4.SucK.1

quote:

Mağara

DH'de çelıncırlar artıyor. Helal olsun kardeş. Ben Golddayken oyunuma gelmiştin. Çok güzel taşımıştın. Hak ediyorsun o ligi.

Alıntıları Göster
    İş görür teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

İş görür teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bunu nasıl midde yapmayı düşünüyorsunuz ? bush midde ki kuleye çok uzak yani kule altı freeze gibi bir şey yapman zor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.