Bildirim
TR Diamond Best Jungle [Smiteless]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ziggs türk numarası yapan yabancı bence , translate den çevirmiş de yazmış.
Ayrıca amumu golem+mercury ile 2 tenacity birleştirmiş o da ayrı bi fail , sadece tr diamondda olur ha bu.
Bi de threshle aranızdaki assist farkı. -
Oynayamadığım bir oyun olduğu için kendi açımdan sorun görmüyorum. Ama kendi takımımdaki jungle ı görünce lanet okumamak elde değil. -
Dravene 14 kill vermek çok hoş olsa gerek ha şunu da söyleyeyim tamamen şaka amaçlıdir.Alınma lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yo dostum her oyun kazanamam veya kaybedemem zaten durdurulamayacak hale geldikten sonra dravena çare yok gibi soloq da -
Adam smite almayı unutmuş olabilir. Ama oyunun kaybedilmesinin sebebi kesinlikle smitesız jungle'ınız değil. Aşağıda feedle sonra jungle ın smite ına falan saydır. -
Bot 4 lendiği halde golemle cebelleşen bir adamı savunuyorsun. -
diamond oyunlarımı bunlar xd -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bot lane'i kaybedip, flame'lemeye başlamışsın sonrada zaten kötü giden oyun 20'nci dakikadan sonra surrender oylaması ile son bulmuş.
Bildim mi? -
Bu adam benim arkadaş listesinde de var sanırım.Oyunda noldu bilmiyorum da smite unutmuştur belki. -
dia mi burasi yazik ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
smite unutmuşum sry
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X