Şimdi Ara

TR ENDURANCE ASSETTO CORSA LEAGUE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
3
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari F2002'nin ayarı tamamlandı. Bundan sonra sadece sürülebilirlik açısından çok ufak iyileştirmeler olur eğer bir değişiklik olacaksa. Ligde yarışacağımız ayarla attığım turu buradan izleyebilirsiniz. İlk virajda dengemi kaybetmem, ikinci sektörün sondan bir önceki virajında apex'i kısmen kaçırmam ve son şikan öncesi gereğinden biraz daha erken frenlemem dışında hatasız olduğunu söyleyebilirim. İyi seyirler.

• 2.YARIŞI GERİDE BIRAKTIK KONTROLÜNDE ZORLANDIĞIM ARACIN İLK YARIŞTA İYİ BİR KALKIŞLA İYİ BİR YER YAKALASAMDA DEVAMINI GETİREMEDİM

• YARIŞ SONUCU: BARCELONA

SIRALAMA

TR ENDURANCE ASSETTO CORSA LEAGUE

YARIŞ (1. SEANS)

YARIŞ (2. SEANS)

PUAN DURUMU

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut1990 -- 13 Haziran 2016; 12:26:58 >

• Yarış Bülteni: BARCELONA GP (BMW M4 Coupé)

FURKAN ÖZCAN İKİNCİ SEANSTA ZORLANDI

Sıralamalarda pol pozisyonunu elde eden Furkan Özcan, tahmin edildiği gibi ilk seansta zorlanmadan zafere ulaştı. Ters grid şeklinde başlayan ikinci seansta kısa sürede son sıradan ilk sıraya yükselmeyi başaran Furkan Özcan, 6. turda hata yaparak Ali Bulut ve Ömer Can Uçan'ın arkasına düştü. Sonrasında Ali Bulut'un ilk virajda fazla açılmasıyla birlikte Ömer Can Uçan'la son derece sert bir mücadeleye girişen Furkan Özcan, rakibinin start-finish düzlüğüne çıkarken yaptığı hatayı fırsat bilerek tekrardan birinciliği aldı ve galibiyet serisini sürdürdü. Yarıştan sonra Furkan Özcan '2:06'ları görmek için zorluyordum ve hata yaptım. Sonrasında Ömer Can Uçan'la harika bir mücadeleye giriştik. Kendisiyle F1 liginde 4 sezonluk bir mücadelemiz var, muhtemelen onun yerinde başkası olsa temas yaşanacaktı. Ömer Can Uçan gibi adil ve pist üzerinde aracını iyi konumlandıran pilotlarla yarışmak beni mutlu ediyor. Yaptığım hata dışında Barcelona'da mükemmel sürdüğümü söyleyebilirim.' dedi. Son tura girerken yaptığı hatayla birlikte Furkan Özcan ve Ali Bulut'a geçilen Ömer Can Uçan ise 'Furkan Özcan ile uzun zamandır yarışıyoruz ve birbirimizi pist üzerinde çok iyi tanıyoruz. Yaptığı hatadan sonra birincilik için mücadele edeceğimiz belliydi ve sert savunma yapacağımı biliyordu. Kendisi ligin en iyi pilotu ve defalarca bunu kanıtladı. Pist üzerinde kendisiyle yarışırken limitleri zorlamak gerçekten her zaman keyifli olmuştur, burada da inanılmaz yakındık ve hem adil hem de sert bir mücadeleye giriştik. Kazanan taraf Furkan Özcan oldu, kendisini tebrik ediyorum.' diyerek rakibine duyduğu saygıyı gözler önüne serdi.

ALİ BULUT'TAN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

Her iki seansta da podyuma çıkmayı başaran Ali Bulut için Barcelona GP'si tek kelimeyle harika geçti. İlk seansta Ünsal Eroğlu ile yakın bir mücadeleye giren Ali Bulut, Ömer Can Uçan'ın da hatasıyla birlikte üçüncülüğü alarak önemli puanlar elde etti. Sıralama sonucuna göre ters grid şeklinde koşulan ikinci seansta bu avantajını en iyi şekilde kullanmayı başaran pilot, Ömer Can Uçan'ın sadece 0.1 saniye önünde ikinciliği almayı başardı ve puan tablosunda üçüncü sıraya yükselmeyi başardı. Barcelona GP'sinde gösterdiği hız ve istikrarla takdir toplayan Ali Bulut, sonraki yarışlarda da podyum adayı olabilecek seviyede olduğunu gösterdi.

YAHYA TAŞKIN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Ligin hızlı ve iddialı pilotlarından Yahya Taşkın, sıralama turlarında Furkan Özcan'ın arkasında yer alarak hızını gösterdi. Ancak pistte aracına hakim olmakta zorlanan pilot, ilk seansta yaptığı hatalar ve yaşadığı temaslarla birlikte gerilere düştü. İkinci seans ise daha kötü geçti. İstediği ritmi bir türlü yakalayaman Yahya Taşkın yarışa devam edemedi ve yarışın ortasında aracını garaja çekmek zorunda kaldı. Böylece Barcelona'dan yalnızca 2 puan çıkarabilen pilot, sonraki yarışlarda Barcelona'da yaşadığı kaybı telafi etmeye çalışacak.

• Barcelona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 14 Haziran 2016; 10:17:15 >

• Imola'da Windows Recorder kaynaklı problem yaşadığım için kayıt alamamıştım. Özellikle ikinci seanstaki aksiyonu paylaşamadığıma üzülmüştüm, ancak Barcelona yarışının ikinci seansı da Imola'yı aratmayacak cinsten. Bu sefer ShadowPlay ile kayıt aldım ama mikrofonu da kaydetmiş, biraz kulak tırmalıyıcı bir ses var videoda

İlk seansta rahat bir üçüncülük beklerken yaptığım hatayla beşinci sıraya geriledim, Ünsal abi hata yapsa da Ali Bulut podyumu bırakmamakta ısrarcıydı.

İkinci seansta ise Furkan'la ders niteliğinde mücadelemiz vardı. Furkan'ın yaptığı hata sonrasında sınırları sonuna kadar zorlayarak sert bir mücadeleye giriştik ama son tura girerken yaptığım hatayla birlikte bu mücadele kısa sürmüş oldu Sonrasında yine Ali Bulut'u geçemedim ve üçüncülükle yetinmek durumunda kaldım.

Benim için hem Imola, hem de Barcelona yarışları son derece keyifli geçti. Imola yarışını paylaşamasam da Barcelona yarışını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum

• YARIŞ SONUCU: LE MANS

SIRALAMA

YARIŞ

PUAN DURUMU

• Le Mans

• bende yeni araç ve pistten bir tur paylaşayım...
  • MOTORSPORT.COM, TR ENDURANCE LEAGUE'İN MEDYA SPONSORU OLDU!

Türkiye'nin lider motorsporları haber sitesi tr.motorsport.com, Mayıs ayında dördüncü F1 sezonunu tamamlayan ve yaz aylarında Assetto Corsa organizasyonuyla aksiyonu sürdüren TR Endurance League'e medya sponsoru oldu!

http://tr.motorsport.com/sim-racing/news/f1-fanlari-kozlarini-sanal-ortamda-paylasiyor-790578/
  • Yarış Bülteni: LE MANS GP (Corvette C7r GTE)

OGÜN KAYA İYİ BAŞLADI, FURKAN ÖZCAN NOKTAYI KOYDU

Assetto Corsa sezonunun en zorlu yarışlarından birisi olan Le Mans GP'sine Furkan Özcan pol pozisyonunda başladı. İstikrarlı sürüşüyle bilinen şampiyona lideri, henüz ilk turda hata yaparak spin attı ve birinciliği bu pistte kendisine en yakın olan rakibine, Ogün Kaya'ya kaptırdı. Önceki yarışların aksine tek seans olarak koşulan yarışta Ogün Kaya ilk bölümü lider götürdü ve yarışın ilk yarısı Ogün Kaya'nın kontrolünde geçti. Daha sonra konsantrasyon kaybı yaşayan Ogün Kaya, birinci sırayı Furkan Özcan'a kaptırdı ve Furkan Özcan farkı açarak rahat bir galibiyet aldı. Yarışın ardından iki pilot da sonuçtan memnundu.

İLKER ÇELEN'DEN SÜRPRİZ SONUÇ

Hem F1 liginde hem de Assetto Corsa liginde arka sıralarda görmeye alışkın olduğumuz İlker Çelen, Le Mans gibi zor bir pistte sürüş istikrarı yakaladığında güçlü performanslar ortaya koyabileceğini gösterdi. Yarışa son sıradan başlayan pilot, podyumdaki pilotlar haricinde zorlu pistteki en istikrarlı sürüşü gerçekleştirdi. Tarkan Beyaz ve Ersan Bozkurt'la araya rahat sürebileceği bir mesafe koymayı başaran pilot, dördüncü olarak tek seans koşulan ve çift puan dağıtılan yarışın kazananlarından olmayı başardı.

ÇİFT PUAN UYGULAMASI PUAN TABLOSUNU KARIŞTIRDI

Le Mans yarışı tek seans üzerinden koşulduğu için çift puan uygulaması gerçekleştirildi. Yarıştan yalnızca 6 pilot puan çıkarmayı başarsa da çift puan uygulamasının da etkisiyle puan tablosu tamamen değişti. Furkan Özcan rahat bir şekilde şampiyonada liderdiğini sürdürürken, ikinci sıra için büyük bir mücadele yaşanıyor. Puan tablosunda 9. sırada yer alan Necdet Terzioğlu ve 10. sırada yer alan Yahya Taşkın ise şimdiye kadar sezonun hayal kırıklığı yaşayan pilotları oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorbetto -- 24 Haziran 2016; 22:51:18 >

• evet ferrari 458 s3 şle monza gp yi geride bıraktık öncelikle kendi adıma aracı sürmekte zorlandığımı belirtmeliyim..ilk yarışta maalesef kapımın çalması ile 5. devam ettiğim yarışta kenara çekmek zorunda kaldım 2. yarışta ise attığım spinler kaderimi belirledi ve anca 7. oloabildim...2.yarış videosu ile başbaşa bırakıyorum sizleri

• YARIŞ SONUCU: MONZA

SIRALAMA

YARIŞ (1. SEANS)

YARIŞ (2. SEANS)

PUAN DURUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 27 Haziran 2016; 1:51:01 >

• Benim icin keyif aldigim bir yaris oldu acikcasi. Bastan sona kadar hatasiz kullanmaya çalıştım taki 2. Yarisin son turuna kadar. Ufak bir hatadan dolayi 20 sn ceza yiyince resmen motivasyonum gitti neyse artik olan oldu bundan sonraki yarislarda daha fazla puan cikarmaya bakacagim. Herkese temiz ve duzgun yaris cikardigi icin teşekkür ederim..

• Monza

• Zorlu yarışlardan bir tanesini daha geride bıraktık. İlk seansta pek aksiyon yoktu benim adıma. Yarışa üçüncü başladım, Yahya abi ilk virajda atak yaparak geçti, hemen ardından karşı atak yaparak tekrar üçüncülüğü geri aldım. Yahya abi bütün yarış baskısını sürdürse de nispeten yavaş ama istikrarlı bir sürüşle podyuma çıkmayı başardım.

İkinci seansta ilk virajdan itibaren sürekli temasların içinde buldum kendimi. İlk virajda Necdet frenlerinin kilitlenmesi ile birlikte içeriden temas etti, sonrasında kaybettiğim zamanın da etkisiyle arka sıralardaki mücadeleden kurtulamadım. Alper ve Ersan abi'den uzun süre kopamadım ve bu mücadelelerde de bazı temaslar yaşandı. Epey zorlandıktan sonra 7. sıradaki yerimi garanti altına alarak orta sıralara yaklaşmaya başladım. Yarışın sonlarına doğru hata yapan Tarkan abi ve Ünsal abiye sakin ama bitirici ataklar yaparak 5.liğe tırmandım.

Yarıştan önce aracı tam anlamıyla anlayamıyordum. Yarışta da aracın içerisinde çok rahat değildim. Bunları düşündüğümde iyi bir sonuçla Monza'yı atlattığımı düşünüyorum.

• Yarış Bülteni: MONZA GP (Ferrari 458 Italia (S3))

FURKAN ÖZCAN ZAFER SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Şampiyona lideri Furkan Özcan, Monza GP'sinde gösterdiği performansla iki seansta da rahat galibiyetler aldı ve sezon başından beri kayıp yaşamadan tüm yarışları kazanarak liderliğini perçinledi. Sıralama turlarında inanılmaz bir tur çıkaran, özellikle ikinci seansta kazalardan iyi bir şekilde sıyrılmayı başaran Furkan Özcan, Monza'dan 20 puanla ayrıldı ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attı. Yarışın ardından yaptığı açıklamada birkaç kritik hata yaptığını kabul eden şampiyona lideri, yine de genel olarak harika bir haftasonu geçirdiğini söyledi.

İLK SEANSTA ÖMER CAN UÇAN KAÇTI, YAHYA TAŞKIN KOVALADI

Monza GP'sinin ilk seansı tüm yarış boyunca sürecek bir mücadeleye sahne oldu. Podyum mücadelesi veren Ömer Can Uçan ve Yahya Taşkın tüm yarış boyunca çok yakındılar. Yahya Taşkın, Ömer Can Uçan üzerinde büyük bir baskı kurdu, ancak beklediği hata gelmeyince podyumun son basamağı Ömer Can Uçan'a gitti. Ömer Can Uçan böylece şampiyona ikinciliğini koruyabilmek adına önemli puanları hanesine yazdırmış oldu.

İKİNCİ SEANSIN BAŞINDA ALİ GÖÇMEN'DEN KRİTİK HATA

Şampiyonada üçüncü sırada yer alan Ali Göçmen, Monza GP'sinde pistin hızlı isimlerindendi. İlk seansta Furkan Özcan'ın arkasında rahat bir şekilde ikinciliğe ulaşan Ali Göçmen, ikinci seansta da güçlü bir performans sergileyecek gibiydi. Ancak formasyon turu bitmek üzereyken, son viraj dönüldüğü sırada aracının kontrolünü kaybetti ve kaza yaptı. Sonrasında yarışı tamamlayamayan pilot hayal kırıklığı yaşadı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.