Şimdi Ara

TR ENDURANCE ASSETTO CORSA LEAGUE (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SIRALAMA

TR ENDURANCE ASSETTO CORSA LEAGUE

YARIŞ (1. SEANS)

YARIŞ (2. SEANS)

PUAN DURUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 11 Temmuz 2016; 18:27:08 >

• Yarış Bülteni: SILVERSTONE GP (Porsche 911 GT3)

SORUNLU İLK SEANSTA FURKAN ÖZCAN RAHAT KAZANDI

Silverstone GP'sine kadar koşulan tüm yarışları kazanan ve ligi domine eden Furkan Özcan, teknik sorunların yaşandığı, bağlantı problemlerinin baş gösterdiği ilk seansı zorlanmadan kazandı. Yarışı ikinci sırada bitiren Ogün Kaya ile 10 saniyenin üzerinde bir fark açmayı başaran pilot, yarışın ardından sorunlu yarışta kayıp yaşamadığı için mutluydu.

İKİNCİ SEANSTA YAHYA TAŞKIN KAZANDI, FURKAN ÖZCAN'IN GALİBİYET SERİSİ SON BULDU

İlk seansta teknik problemlerle boğuşan pilotlar, ikinci seansta nispeten daha sorunsuz bir başlangıç yaptılar. Ters grid şeklinde başlayan yarış, ilk turlarda tam bir kaos şeklinde devam etti. Özellikle aracını iyi konumlandıran ve güçlü rakiplerine karşı pes etmeyen İlker Çelen engeline takılan pistin iddialı pilotları, bir türlü ideal çizgiye araçlarını oturtamadılar. Yarışın ilerleyen bölümlerinde Yahya Taşkın ve Furkan Özcan, yarışı uzun süre lider götüren Ömer Can Uçan'a atak yaparak yarış zaferi için savaşmaya başladılar. Furkan Özcan son tura kadar baskısını sürdürse de Yahya Taşkın iyi savunma yaparak Furkan Özcan'ın galibiyet serisini sonlandırmayı başardı ve yarışı kazandı. Yarışın ardından Yahya Taşkın aldığı sonuçtan son derece memnunken, Furkan Özcan galibiyet serisi sonlanmasına rağmen pistteki mücadeleden keyif aldığını söyledi ve zafere ulaşan Yahya Taşkın'ı tebrik etti.

ŞAMPİYONA İKİNCİLİĞİ İÇİN MÜCADELE KIZIŞIYOR

F1 2015 sezonundan sonra Assetto Corsa ligini de domine eden Furkan Özcan'a kalan yarışlardan yalnızca 3 puan çıkarması bile şampiyonluğunu ilan etmesi için yeterli olacak ancak şampiyona ikinciliği için 4 isim kıyasıya mücadele ediyor. Ligin sonuna yaklaşırken Ömer Can Uçan ve Ogün Kaya 41, Ali Göçmen 40, Yahya Taşkın ise 37 puan toplamış durumda. Bu pilotlardan özellikle Ogün Kaya ve Ali Göçmen, Assetto Corsa tecrübeleriyle bir adım önde gibi gözükse de Yahya Taşkın da son yarışta aldığı galibiyetle rakipleri için ciddi bir tehdit olabileceğini gösterdi. Ligde uzun süredir ikinciliği elinde tutan Ömer Can Uçan ise, son dönemde antrenman eksiği ve Assetto Corsa'da yeterince tecrübeye sahip olmamasının da etkisiyle performans kaybı yaşıyor ve son yarışlarda bu dört isim arasında en zayıf halka konumunda. Son yarışlarda pilotların şampiyona ikinciliği için verecekleri mücadele nefes kesici olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorbetto -- 13 Temmuz 2016; 21:11:13 >

• YARIŞ SONUCU: NURBURGRING

SIRALAMA

YARIŞ (1. SEANS)

YARIŞ (2. SEANS)

PUAN DURUMU

Not: Sıralama sonucunda ufak bir yanlışlık olmuştur. Doğru sıralama sonucu aşağıdaki gibidir:

1- Furkan Özcan
    2- Yahya Taşkın
    3- Ogün Kaya
    4- Ünsal Eroğlu
    5- Ali Bulut
    6- Ömer Can Uçan
    7- Ali Göçmen
    8- İlker Çelen
    9- Tarkan Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 19 Temmuz 2016; 0:25:58 >

• Nürburgring

• Keyifli bir yarışı geride bıraktık. Sıralama turlarında yeterince hızlı değildim. İyi sayılabilecek bir start alarak sıra kazanmaya başladım. Sonrasında yarış boyunca kovalayacağım Yahya abinin arka tamponuna adeta kamp kurdum. Bu sırada Furkan da spin atarak gerilere düştüğünden Yahya abiyle birincilik mücadelesi veriyorduk. Ancak sonrasında Furkan bize yetişti ve fazla zorlanmadan birinci sıraya yerleşti ama Yahya abiyle mücadelemiz yarış sonuna kadar sürdü. Yarış boyunca kendisine büyük baskı kurmama rağmen hata yapmadı ve ilk seansta üçüncülükle yetinmek zorunda kaldım.

İkinci seans bu turnavada yarış galibiyetine en çok yaklaştığım anlara sahne oldu. Yarış boyunca Ali Bulut'la mücadele içerisindeydim. İlk seansın aksine birinci sıra için atak yapma fırsatı buldum ve Ali ile birkaç kez yarış liderliği için yer değiştirdik. Yarışın sonlarına doğru yarış liderliğini aldım ve farkı açmaya başladım. Ancak Furkan yine çok hızlıydı ve son turda bana yetişti. İyi bir savunmayla birinciliği elde edeceğimi düşünürken bitime çok az bir mesafe kala aracın kontrolünü kaybettim ve sert bir kontrayla aracı toparladım, ancak Furkan fırsatı değerlendirerek iç çizgiyi aldı. Sonrasında dışarıda kalarak düzlüğe çıkarken içeriden atak yapmayı düşündüm ama Furkan aracını çok iyi konumlandırdı ve gaza yüklenmeme engel oldu. İkincilik yine de benim için iyi bir sonuçtu.

Yarışın şanssız isimleri Ogün ve Ali Göçmen'e geçmiş olsun diyor, Furkan'ı şampiyonluğundan ötürü kutluyorum.

• Yarış Bülteni: NÜRBURGRING GP (Mercedes-Benz AMG GT3)

FURKAN ÖZCAN ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ

Şampiyona lideri Furkan Özcan, Nürburgring yarışının ilk seansını lider bitirdiğinde şampiyonluğunu garantilemişti. İkinci seansı da kazanan Furkan Özcan, Assetto Corsa ligindeki üstün performansını sürdürmüş oldu. Şimdiye kadar koşulan yarışlardan yalnızca Silverstone yarışının ikinci seansında yarış zaferine ulaşamayan Furkan Özcan, diğer tüm yarışları kazanarak rahat bir şampiyonluğa ulaştı. İki seansta da hatalar yaptığını kabul eden şampiyon pilot, buna rağmen iyi toparlayarak ve tırmanarak şampiyonluğu garantilemenin çok daha keyif verici olduğunu söyledi.

ALİ BULUT'TAN BAŞARILI PERFORMANS

Barcelona yarışında göz dolduran Ali Bulut, benzer bir performansı Nürburgring yarışında da gösterdi. İki seansta da araç üzerinde iyi bir hakimiyet kuran pilot, ilk seansta podyuma çıkamasa da dördüncü olarak önemli puanları hanesine yazdırdı. İkinci seansı uzun bir süre lider götüren pilot, lig şampiyonu Furkan Özcan ve şampiyona ikincisi Ömer Can Uçan'a geçilerek üçüncü sırada kalsa da puan tablosundaki rakiplerinden daha fazla puan toplayarak Nürburgring yarışının kazananlarından olmayı başardı.

OGÜN KAYA VE ALİ GÖÇMEN ŞANSSIZLIK YAŞADI

Ligin iddialı pilotlarından Ogün Kaya ve Ali Göçmen, iki seansta da beklentilerin altında kaldılar. Şanssızlıklarla boğuşan pilotlar, ikinci seanstan puan dahi çıkaramadılar ve şampiyona ikinciliği için büyük yara aldılar. İki pilot da özellikle son yarış olan Spa yarışında çift puan uygulamasını avantaja çevirerek bu pistte kaybettikleri puanları telafi etmeye çalışacaklar.

• YARIŞ SONUCU: MUGELLO

SIRALAMA

YARIŞ (1. SEANS)

YARIŞ (2. SEANS)

PUAN DURUMU

• Katılımın az olduğu, fakat benim için keyifli geçen bir yarış oldu. İyi seyirler.

1. Seans

2. Seans

• Mugello

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 27 Temmuz 2016; 1:00:53 >

• Yarış Bülteni: MUGELLO GP (Ferrari 458 GT2)

FURKAN ÖZCAN ŞAMPİYONLUKLA YETİNMEDİ, İKİ SEANSTA DA ZAFERE ULAŞTI

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu garantileyen Furkan Özcan, Mugello yarışında da sıralamadan itibaren çok güçlü bir performans sergiledi. Sıralama turlarında en yakın rakibine 1 saniyeye yakın fark atmayı başaran şampiyon pilot, ilk yarışta istikrarlı turlar atarak rahat bir galibiyete ulaştı. İkinci yarışta birkaç ufak hata yaptığını kabul eden Furkan Özcan, buna rağmen ikinci seansta da rahat bir şekilde zafere ulaşarak Mugello'dan kayıpsız ayrıldı.

ALİ BULUT PODYUMLARINA DEVAM EDİYOR

Assetto Corsa liginde F1 ligine göre üst sıralara daha yakın bir performans sergileyen Ali Bulut, Mugello'da iki seansta da podyuma çıkarak başarılı performansını sürdürdü. Bu sonuçla birlikte şampiyonadaki ikincilik mücadelesine ortak olan Ali Bulut, son yarışta da podyuma çıkarak ligi en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyor.

BİTİME 1 YARIŞ KALA YAHYA TAŞKIN ŞAMPİYONA İKİNCİLİĞİNE YÜKSELDİ

Şampiyonun belli olmasından sonra puan tablosundaki en heyecanlı mücadele olan şampiyona ikinciliği için uzun bir süredir Ömer Can Uçan avantajlı gözüküyordu. Puan tablosunda ikinci sırada yer alan Ömer Can Uçan, Mugello yarışına katılamadı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Yahya Taşkın şampiyona ikinciliğine yükseldi. Son dönemdeki hızı da düşünüldüğünde ligin son yarışı olan Spa yarışı öncesinde şampiyona ikinciliği için en önemli aday konumunda bulunan Yahya Taşkın'ı, Ömer Can Uçan, Ogün Kaya, Ali Göçmen ve Ali Bulut pist üzerinde geçerek şans elde etmeye çalışacaklar.

• YARIŞ SONUCU: SPA

SIRALAMA

YARIŞ

PUAN DURUMU

• Assetto Corsa yaz liginin son yarışını Pazar akşamı geride bıraktık.

Yarış tek seansta koşuldu ancak benim için 2 farklı seans gibiydi. Sıralama turlarından itibaren değerlendirme yapmak isterim:

Sıralama turlarında bir türlü istediğim hıza ulaşamıyordum. Son hakkıma kadar yarışa ancak 6. sırada başlayabilecek turu atabilmiştim. Son hakkımda birkaç hataya rağmen bana çok kritik 2 sıra kazandıracak turu atmayı başardım ve Yahya abinin arkasında 4. sırada başlayacak tur zamanını elde edebildim.

Yarıştan önce 2 hedefim vardı ve bu hedefler yarışın gidişatına göre şekillenecekti. Hedeflerimden ilki, ligin ilk yarışlarında ele geçirdiğim şampiyona ikinciliğini Yahya abiden geri almaktı. Yahya abi, katılamadığım Mugello GP'sinde fırsatı iyi değerlendirmiş ve 8 puan farkla şampiyona ikinciliğini elimden almıştı. Son yarışlardaki hızı ve bana karşı yakaladığı momentumun da etkisiyle son yarışa çok büyük avantajla giriyordu. Sıralama turlarında da benden az farkla da olsa daha iyi bir tur atmıştı.

İkinci hedefimse şampiyona üçüncülüğünü arkamdaki pilotlara kaptırmamaktı. Bunun için de Ali Göçmen ve Ogün'ün durumlarını yarış boyunca takip etmem gerekiyordu.

Ogün'ün sıralama turlarında iyi bir zaman turu atamaması ve Ali Göçmen'in de yarışın başında yaptığı hatayla birlikte gerilere düşmesi yarıştaki hedefimi tamamen şampiyona ikinciliği üzerine kurmamı sağladı. Yarışta da ikincilik için Yahya abiyle çekişmeye başladık. Yarıştan önce planım yumuşak lastikle yarışa başlayıp 9. turda pite girerek orta hamura geçmekti. Ancak yarış başında ayarlarımı yaparken yaşadığım konsantrasyon kaybının da etkisiyle sıralama turlarında seçtiğim gibi süper yumuşak lastikle yarışa başlamış oldum. Tabii bu yüzden pit stratejim de yarış içinde değişti ve fazla yakıt yüküyle yarışmak durumunda kaldım.

İlk pite kadar Yahya abiyle çok yakın bir mücadeleye giriştik. Yarışa benim önümde başlamıştı, uzun süre kendisini baskı altında tutup en sonunda başarılı bir atakla ikinciliği ele geçirdim. Sonrasında 8. turda pite girdim ve orta hamurla attığım ilk turlarda istediğim verimi alamamam benim için yenilginin habercisiydi. Yahya abi pite benden geç girmesine rağmen pitten benim önümde çıktı ve sonrasında yaşadığım motivasyon kaybının da etkisiyle aynı yerde 2 kez spin attım. Yahya abiye yetişemeyeceğimi anladıktan sonra yalnızca pistte kalmaya odaklanarak aracın keyfini çıkarmaya başladım. Son turda kaza yapıp yolda kalan aracı gördüğümde Yahya abi olabileceğini düşünüp sevinmiştim açıkçası :D Ancak hatayı Furkan yapmıştı ve böylece yarışı Yahya abinin arkasında ikinci sırada bitirerek şampiyona üçüncülüğüne razı olmak zorunda kaldım.

Sonuç olarak yaz aylarında eğlenmek amacıyla düzenlediğimiz mini lig amacına ulaştı ve keyifli anlara sahne oldu. Ligi oyunda çok daha fazla tecrübesi bulunan Ali Göçmen ve Ogün'ün önünde tamamlamak benim için başarıydı. Necdet'in yarışların çoğuna katılamaması da ekmeğime yağ sürdü tabii ki. Bir de ligi Yahya abinin önünde ikinci sırada tamamlasaydım harika bir sonuç olacaktı ama yine de ligin geneline göre çok daha uzak olduğum bir oyunda ligi üçüncü bitirebilmek de beni tatmin eden bir sonuç oldu.

Assetto Corsa ligindeki son yarışın kaydını paylaşıyorum, özellikle ilk pitlere kadar süren Yahya abiyle çekişmemizi izlemenizi öneririm :)

• Yarış Bülteni: SPA GP (Lotus Exos T125 (S1))

YAHYA TAŞKIN İSTİKRARLI SÜRÜŞÜYLE KAZANDI

Assetto Corsa liginde son yarışa kadar şampiyon Furkan Özcan dışında galibiyete ulaşan tek isim olan Yahya Taşkın, son yarışta da zafere ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Yarış boyunca son derece istikrarlı bir performans sergileyen Yahya Taşkın, hızlı ve sakin bir sürüşle yarışı ilk sırada bitirdi. Yarış zaferiyle birlikte şampiyona ikinciliğini de kazanan Yahya Taşkın, sezon boyunca sergilediği performansla Assetto Corsa ligine damga vuran pilotların arasına ismini yazdırdı.

LİGİN SON YARIŞINDA PİLOTLARIN KARIŞTIĞI KAZALAR ŞAŞIRTTI

Genel olarak olaysız geçen Assetto Corsa liginin son yarışında meydana gelen kazalar sonucunda gridin yarısı finish çizgisini görmeyi başaramadı. Furkan Özcan, Ogün Kaya, Ali Göçmen ve Tarkan Beyaz yarışı bitiremeyen isimlerdi. Yahya Taşkın, Ömer Can Uçan, Ünsal Eroğlu ve İlker Çelen ise finish görmeyi başararak çift puan uygulaması olan yarıştan kazançlı ayrıldılar.

SPA YARIŞININ ARDINDAN PUAN TABLOSU SON ŞEKLİNİ ALDI

8 yarışlık Assetto Corsa yaz liginde birçok sıra için son derece heyecanlı mücadeleler izledik. Son yarışla birlikte puan tablosu son şeklini aldı. Assetto Corsa'da tecrübeli ve iddialı olan pilotlardan Ogün Kaya, Ali Göçmen ve Necdet Terzioğlu ligi istedikleri yerlerde bitiremeyen pilotlar olurken, Yahya Taşkın, Ömer Can Uçan ve Ali Bulut beklentilerin üzerine çıkan performanslar sergilediler. Furkan Özcan ise F1 2015 sezonunun ardından Assetto Corsa yaz liginde de rahat bir şekilde şampiyonluğa ulaşarak sürüşünün üst limitlerde olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

• Son yarışı daha iyi bitirmek isterdim ama hem yaz okulumun bitmesiyle hem de hafta boyunca katılmayacağımı düşündüğümden dolayı çok konsantre olamayacağımı biliyordum fakat direksiyonun başına geçtiğim anda araçla iyi bir uyum yakaladım ve akşam yarışa katılmaya karar verdim. Ali beklediğimden daha yakındı bana ama fark yine de güvenli seviyedeydi. İlk turda kendisinin kaza yapmasıyla arkamdaki pilotlara fark atmaya çalıştım ve hedefim en az 45 saniye farkla galibiyet almaktı. Bu F1 liginde izlediğim stratejiden farklıydı. Genelde üst sınırımdan 0.2-0.3 saniye feragat ederek her tur aynı tempoda gitmeye çalışırım çünkü her tur maksimumda gitmeye çalışılırsa bir turda yapılan bir hata 2-3 saniyeye mal olur ve temkinli sürerek 10 turda kaybedilecek zaman tek bir virajda gidebilir. Nitekim böyle de oldu ve sanırım 6. ya da 7. turda spin attım. Buna rağmen ikinciyle aramda yeterince fark vardı ve hasarsız bir şekilde devam ettim. Bu ve yaptığım ufak birkaç hatayla toplamda 10 saniye kaybetmiştim. 8. turda yine en hızlı turumu atmaya çalışırken çime çıkan aracımın gazını kesmedim ve doğrudan karşı duvara girdim Pouhon virajı öncesinde. Yarım tur boyunca kırık kanatla pite sürüklendim ve istediğimden 2 tur önce pite girmiş oldum. Medium lastiklerin rahatça 12 tur gitmesi lazımdı ama pitten çıkarken bir anlık dikkatsizlikle dış taraftaki duvara kanadımı sürttüm. Bu bana tur başına 1.5 saniye kaybettirecek bir hasardı fakat Yahya abinin önünde çıktığımdan dolayı şanslıydım. Farkı da tur başına yarım saniye civarında açıyordum ve sorunsuz bir şekilde finişe gidebilirdim. Buna rağmen F1 liginde yapmayacağım bir şey yaptım ve 12. turda soft'lar için pite girmeye karar verdim. Hasarsız bir araç ve yumuşak hamurla Yahya abiye yetişebileceğimi biliyordum. Sonuçta kaybedecek bir şeyim yoktu ve eğlenmek için yarıştığımız bu yaz liginde en azından YouTube'a malzeme çıkaracak ve muhtemelen beni haftanın oyuncusu yapacak bir hareketten zarar gelmeyecekti :D Fakat bir saçmalık da burada yaptım ve PitConfig'den kanadımı değiştirmeyi unuttum. Yine de soft lastiği almıştım ve 14. turda Ömer abiyi geride bıraktım. Kendisi önceki turlarda kendisine yetişmemi sağlayacak hataları yapmasaydı muhtemelen son birkaç turda ancak yetişebilecektim kendisine ve bu hatası benim Yahya abiye odaklanmam açısından iyi oldu. Fakat fark istediğim gibi kapanmıyordu ve son iki tur kala 7.5 saniyeydi. Yapacağı herhangi bir hatada baskı altına almak için ne olursa olsun gazdan ayağımı çekmemeliydim ve 8. turda kanadımı kırdığım yerde bir kez daha hata yaptım ve bu sefer duvara çok daha sert girerek motorumu dağıtmış oldum. Ayağımı frenden çekerek ve vitesi boşa alarak aracın eğim sayesinde Pouhon virajının girişindeki kaçış alanına kadar geri geri sürüklenmesini sağladım. En son hatırladığım şey Ömer abinin önümden geçişiydi :D

Yine de yarıştan memnum olduğumu söyleyebilirim. Ali'nin beklediğimden fazla yaklaşmasıyla sınırlarıma çıkıp attığım sıralama turunu ve değiştirmeyi unuttuğum hasarlı kanadın dezavantajını daha yumuşak hamurla kapatmaya ve bu sayede liderliğe umutsuzca ulaşmaya çalışırken Ömer abiye yaptığım atağı buraya yüklüyorum. Umarım bu iki kısa videodan keyif alırsınız.

Oldukça eğlenceli bir dönem geçirmemi sağladı bu yaz ligi. Bu sefer yarı sim yarı arcade değil de tam bir simülasyonda kendimi gösterme şansım vardı. Tamamen kokpitten, tüm sürüş yardımları kapalı, yarış çizgisi olmadan saf bir mücadele bizi bekliyordu hem de oldukça farklı arabalarla. Her araçta en hızlı isim olmam beni sevindirdi açıkçası. Ama daha da önemlisi bu dönemi öğrenme dönemi olarak geçirmem oldu. Bu yüzden olabildiğince zorladım ve galibiyetten çok nerede hata yapabildiğimi test etmeye odaklandım ve bunun geri dönüşü harika oldu benim için. Silverstone'un ikinci ayağı ve Spa gibi "iş kazaları" olsa da oldukça eğlendim ve sınırıma çıktığımda neler yapabildiğimi görmüş oldum.

Bu yaz ligini de geride bıraktık ve artık tamamen F1 2016'ya odaklanmadan önce önümüzde ufak bir süre var. F1 2016 çıkmadan ve server kapanmadan önce Nordschleife ve Monza'da ufak etkinlikler düzenleme fikrim var. Önerilerinizi bekliyorum.

• Assetto Corsa 2016 Yaz Ligi Tamamlandı

8 yarışlık yaz liginin son yarışı olan Spa-Francorchamps Lotus Exos T125 (S1) yarışı geçtiğimiz Pazar akşamı koşuldu. TR Endurance League bünyesinde düzenlenen ilk Assetto Corsa ligi, bu yarışla birlikte tamamlanmış oldu.

Ligde, F1 2015 kadrosundan 11 pilotun yanında son olarak F1 2014 sezonunda yarışmış olan Ali Göçmen de yer aldı. 8 yarıştan oluşan mini yaz ligi, son derece keyifli ve heyecanlı yarışlara sahne oldu.

Sezonu Furkan Özcan domine etti ve 2 yarış hariç tüm yarışları 1. sırada bitirerek 138 puanla şampiyonluğa ulaştı. Furkan Özcan dışında yarış zaferine ulaşabilen tek pilot Yahya Taşkın'dı. Yahya Taşkın, sondan ikinci yarış olan Mugello'da şampiyona ikinciliğini Ömer Can Uçan'dan aldı ve son yarışı kazanarak sezonu 83 puanla ikinci bitirdi. Sezonun ilk yarışlarında şampiyona ikinciliğini ele geçiren Ömer Can Uçan, uzun bir süre ikinciliği korusa da son yarışlardaki performans kaybının da etkisiyle Yahya Taşkın'ın arkasında kaldı ve sezonu 71 puanla üçüncü sırada bitirdi. Ligin iddialı pilotlarından Ogün Kaya ve Ali Göçmen genel anlamda şanssız bir sezon geçirdiler. Ogün Kaya 54 puanla dördüncü olurken, Ali Göçmen 50 puanla beşinci sırada sezonu bitirdi. Ligin sürpriz isimlerinden Ali Bulut, başarılı performanslar sergilediği sezonda Ali Göçmen gibi 50 puan toplamayı başardı ancak Ali Göçmen'in yarış ikinciliği sayısı daha fazla olduğundan şampiyonayı rakibinin arkasında, altıncı sırada tamamladı. Ligin tecrübeli pilotlarından Tarkan Beyaz, bazı yarışlarda istikrar anlamında problem yaşadı ve 41 puanla yedinci sırada sezonu tamamladı. F1 2015 sezonunun sonlarına doğru yükselişe geçen ve podyuma çıkacak hıza erişen Ünsal Eroğlu, bu yükselişini Assetto Corsa liginde sürdüremedi. Ünsal Eroğlu ligin genelinde oyunun fiziklerine adaptasyon sorunu yaşadı ve 34 puanla sekizinci sırada kaldı. Yarışlarda hız ve istikrar problemi yaşayan İlker Çelen ise, çift puan uygulaması yapılan Le Mans ve Spa yarışlarında elde ettiği dördüncülüklerin de katkısıyla 27 puanla dokuzuncu sırada kendisine yer buldu. F1 2015 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan, Assetto Corsa ligine de iyi başlayan Necdet Terzioğlu, yarışlara katılım konusunda yaşadığı sıkıntıların etkisiyle sezonu 23 puanla 10. sırada tamamladı. Ersan Bozkurt 17 puanla 11. sırada sezonu tamamlarken, Alper Sarıkaya bazı pistlerde hızlı olmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde yalnızca 2 puan toplayabildi ve son sırada sezonu tamamladı.

TR Endurance League F1 2016 sezonuyla devam edecek. Bu süreçte Assetto Corsa ligi pasif durumda kalacak. 2017 senesinin yaz aylarında Assetto Corsa ile yeni bir sezon düzenlenmesi planlanıyor.

Sonbahar aylarında start verilecek olan F1 2016 sezonunda görüşmek üzere.

• F1 2015 ligi ile başladığım yarışma serüvenine ac de sizinle tekrar yarışmaya çalışabildiğim için mutluyum...istediğim hızlara çıkamasamda f1 2016 liginde daha rekabetçi olacağıma eminim... f1 2016 da görüşmek üzere..emeği geçen herkese çok teşekkürler
  • Selam dostlar,

Gördüğüm kadarıyla çok güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz. Disiplinli sürüşleriniz için öncelikle tebrik ederim. 4 Eylül Pazar akşamı Assetto Corsa üzerinde F1 2015 araçları ile (Red Pack DLC) SPA'da özel bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu etkinlikte sizler gibi sim pilotlarını da aramızda görmek istiyoruz. 2 ekip beraber güzel bir etkinliğe imza atabileceğimizi düşünüyorum. Katılım konusunda düşünceleriniz nelerdir ve kimler bu etkinliğimizde yer almak ister bana yazarsanız sevinirim.

Etkinlik ile ilgili çok yakında daha detaylı bilgiler paylaşılacaktır. (Pist sıcaklığı, tur sayısı gibi)

SimRacersTR.NET Yönetim Ekibi Adına
    Aranel Ciryatan
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Öncelikle olumlu düşünceleriniz için ligin kurucu admini olarak tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

19 Ağustos'tan itibaren F1 2016 oyununa odaklanacağız ancak planladığınız etkinliğin çok keyifli geçeceği kesin. Şahsen ben katılabilir miyim bilemiyorum, Red Pack'i almadım ama o zamana kadar alırsam ben de katılmaya çalışırım. Lig tatilde olduğundan forum sayfası biraz sakin şu sıralar, ben bu davetinizi özel olarak ileteceğim herkese. Katılmak isteyenler olursa sizinle iletişime geçerler.
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşleri şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.