Şimdi Ara

Tr-EUW yada EUW-TR Geçişleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Merak Ettiğim Konu Şu Bi Kaç Arkadaşımdan Duydum Daha Önce EUW' den Tr Serverine Geçiş Yapmış Ve Brolaf Skini Hediye Olarak Gelmiş Şuanda Böyle Bir Hediye Sistemi Var mı Acaba Şimdiden Teşekkürler...

• 1 senden fazla önce vardı o ama şimdi yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR serveri ilk acildiginda bir cesit davetti o Brolaf skin hediyesi. Artik yok oyle birsey ve Westten TR ye gecisler zaman zaman cesitli bahaneler ile ucretsiz olsa da TRden Weste gecis icin kesinlikle RP odemen gerek. Bir nevi girisi var, cikisi yok yani :)
  • Tr serverı ilk açıldığındaydı o

• Herkes weste geçiyor. Bir süre sonra west kirlenicek trye dönülcek.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

TR serveri ilk acildiginda bir cesit davetti o Brolaf skin hediyesi. Artik yok oyle birsey ve Westten TR ye gecisler zaman zaman cesitli bahaneler ile ucretsiz olsa da TRden Weste gecis icin kesinlikle RP odemen gerek. Bir nevi girisi var, cikisi yok yani :)

aynen öyle.

şahsen west te başladım. bi ara TR ye geçtim ücretsiz, ama küfür kıyamet dayanamayıp tekrar west e geçmek için bol bol ticket attım ama cevap hep hayır oldu :) 2600 rp ye tekrar west e geçmek zorunda kaldım.
  • Herkese Teşekkürler Arkadaşlar Bilgilendirdiğiniz İçin Sağ Olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TR’ den Sıkılmak
    2 yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim eski hesap na daydı bakmaya girmiştim brolaf vardı tr de kafalarına göre attılar o zaman oyuncuları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.