Şimdi Ara

[TR] FFA DeathMatch - 128 Tick (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce 2-3 adamın içinde doğduğum serverlar oluyordu ama bunda 4-5 adamın içinde duvara bakar şekilde doğuyoruz. Açık ara spawn sistemi en dandik olan serverlardan biri. Ama düşük ping ve 128 tick olması iyi.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Spawn yerlerini tekrar düzenleyeceğim. Bana daha önce hiç denk gelmedi ancak dediğiniz gibi 2-3 kişiyle aynı anda aynı spawn noktasında mı doğuyorsunuz? Tam olarak sorun bu mudur hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Spawn yerlerini tekrar düzenleyeceğim. Bana daha önce hiç denk gelmedi ancak dediğiniz gibi 2-3 kişiyle aynı anda aynı spawn noktasında mı doğuyorsunuz? Tam olarak sorun bu mudur hocam?

Spawn noktalarini duzeltirseniz sorun kalmaz. Spawnlari mapin koselerine cekip, ic ice spawn olayini kaldirmaniz lazim. Onun haricinde guzel server, gerci ben 100 ping oynuyorum
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Belirtilen sorunu sadece D2'de gözlemledim. Spawn noktalarını düzelttim şu an bir sorun yok gibi görünüyor hocam.
  • Oyunda mouse birden bire ateş etmemeye başladı yav. Sağ tuşta çalışmıyor. Sadece oyunda ama. Bind'leri de kontrol ettim sorun yok ne oldu acaba :(
  • Cellamo kullanıcısına yanıt
    Genel sorun mu yoksa yalnızca bu serverda mı böyle oluyor?
  • Güzel server. Emeğin için teşekkürler. Senden bir ricam Admin sayısını artırabilir misin? Bazıları mic'den hem dini hem de siyasi olarak konuşarak işin rengini bozuyor...
  • quote:

Bazı sıkıtılar var kardeşim onları aktarayım.

1- Laglar hala olmakta onun çözümü nedir bilemem sayı 16'ya mı düşürülür ya da başka bir problem mi var bilmiyorum
    2- Admin sayısı arttırılmalı, boş beleş tonla adam var yani bir insan FFA DM'de chat ile niye uğraşıur bilmiyorum ama uğraşıyorlar. Hem chati kapat hem de voice comm'u burası ne public ne de mm konuşmayıversinler
    3- AWP sınırlaması CKRAS, TEAM ALTERNATE gibi serverlarda zaten olan bir durum 7 awp ile sınırlanıdırorsun en fazla mis gibi oluyor FFA DM'de awp'de çalışın eyvallah ama orda bile frag peşinde koşup awp ile adam alamıyorum bari awp ile ekmeğimize bakalım kafasında adamlar var.

Benim diyeceğim bunlar.
  • quote:

Bende olan genel bir sorun yardım istiyorum sadece :) steam'i kapatıp açmama rağmen aynı

@The_North_Face 16ya da düşmesin ya yer bulamiyorum serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellamo -- 4 Haziran 2015; 23:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellamo

quote:

Bende olan genel bir sorun yardım istiyorum sadece :) steam'i kapatıp açmama rağmen aynı

@The_North_Face 16ya da düşmesin ya yer bulamiyorum serverda

Lag'ın önüne geçmek lazım lag olan bir DM'nin anlamı yok sonuçta.
  • *Son gelen güncellemeden sonra bu lag sorununda bir artış var, güncellemeden önce çözmüştük. Tekrar ticket attım konuyla ilgili ilgileneceklerdir umarım.
    *Silah sınırlaması koymayı düşünmüyordum ama şikayet varsa konuyla ilgili halletmeye çalışırım.
    *Admin konusunu ayarlamaya çalışacağım. Mikrofonla konuşmayı iptal edeceğim de normal chati serbest bırakalım ne olur ne olmaz.
  • net graph sv kısmı bazen sarı oluyor ve kasma yapıyor. sv kısmı sürekli beyaz kalacak şekilde performansı artırmanız lazım
  • neden dokunulmazlık yok?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.