Şimdi Ara

[TR] FFA DeathMatch - 128 Tick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer konu kapatıldı arkadaşlar neden kapatıldığını bilmiyorum. Donanımhaber'de ki arkadaşların DM sunucusu talebinin fazla olmasından dolayı bu sunucuyu açma kararı aldım bunu belirtmekte fayda var.

Sunucunun kasmasını sağlayacak gereksiz hiçbir plugin yok. 128 tick ve Türkiye lokasyonlu olması hepimiz için düşük ping avantajı sağlıyor. Isınmak için girdiğiniz yabancı FFA sunucuları yerine bu sunucuyu tercih ederseniz çok sevinirim.

Sunucu IP: 185.59.28.113:27015 veya dm.nrbir.com
    Favorilerinize ekleyip arkadaşlarınızla da paylaşırsanız çok sevinirim. Hepinizi bekliyorum.

Sunucu hakkında öneri ve görüşlerinizi lütfen bildirin arkadaşlar.

------------------------------------------------------

Sunucu yavaş yavaş full olmaya başladı arkadaşlar. Sizlerin de ilgisini bekliyorum. :)

185.59.28.113:27015 veya dm.nrbir.com iplerinden bağlanabilirsiniz.

------------------------------------------------------

Güncelleme:
    Dust2 mapindeki spawn noktalarını elimden geldiğince daha düzgün hale getirdim. Hala sorun yaşıyorsanız bildirirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Ayrıca Dust2 dışında diğer maplerde sorun var mı? Farkettiyseniz onu da bildirirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimbaler- -- 3 Haziran 2015; 19:30:59 >

• Birkaç önerim olacak
    - Serverda az kişi olduğu zaman serverda botlar oluyor botlar kaldırılabilir
    - Öldükten sonra CT deyken olan mavi ekran ve T deyken olan Kırmızı ekran kaldırıalbilir respawn koruması kaldırılsın demiyorum o renk değişimi kaldırılırsa server daha güzel oalcaktır
  • Diğer konunun kapatılması ilginç oldu. Herneyse uzun zamandır beklediğimiz, gerekli olan bir şeydi. Hayırlı olsun diyelim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garuuu

Birkaç önerim olacak
    - Serverda az kişi olduğu zaman serverda botlar oluyor botlar kaldırılabilir
    - Öldükten sonra CT deyken olan mavi ekran ve T deyken olan Kırmızı ekran kaldırıalbilir respawn koruması kaldırılsın demiyorum o renk değişimi kaldırılırsa server daha güzel oalcaktır

- Server boşken oyuncular oyuna girdiğinde gelip çıkmasın diye ekstradan ekledik o botları.
    - Öldükten sonra ekranın renginin değişmesini kaldırmıştık emin misiniz böyle bir sorunun olduguna?
  • İlk defa 128 tick bi sunucuya girdim ve pingim 30 du. Hayran kaldım. Akıcılık çok farkediyormuş. Emeğine sağlık. Favorime ekledim.
    Keşke mm sunucularıda böyle olsa:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugusuu kullanıcısına yanıt
    Server açık hocam, istediğin zaman buyur gir.
  • trimbaler- kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım ölünce ekran dengi değişiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz önce girip ilk defa 128 tick serverda oynadım.

Esea alıp 128tick serverlarda oynayınca pingimiz yine bu şekilde düşüyor mu?128tick gerçekten çok büyük fark yapıyormuş.Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama AK47 nin fire rate daha yüksek gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Biraz önce girip ilk defa 128 tick serverda oynadım.

Esea alıp 128tick serverlarda oynayınca pingimiz yine bu şekilde düşüyor mu?128tick gerçekten çok büyük fark yapıyormuş.Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama AK47 nin fire rate daha yüksek gibi geldi.

Türkiye'de sunucu lokasyonu olsaydı ESEA'nin ping yine bu şekilde düşük olurdu ancak olmadığı için en az 50 ping ile oynayabilirsiniz ESEA'de. Onun dışında 128 tick olan serverların daha kaliteli olduğu ortada, bu sunucu ise hem Türkiye lokasyonlu hem de 128 tick o yüzden böyle akıcı geliyordur.
  • spawn noktalarıyla oynama şansınız var mı? mapin ortasına atıyo falan 5-6 yerden mermi geliyor. onun dışında server performansı bayağı güzel teşekkür ederim bu güzel hizmet için
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

spawn noktalarıyla oynama şansınız var mı? mapin ortasına atıyo falan 5-6 yerden mermi geliyor. onun dışında server performansı bayağı güzel teşekkür ederim bu güzel hizmet için

Yarın düzelteceğim hocam bütün maplerdeki spawn noktalarını teker teker. Onun dışında spawn oldugunuzda ekranın renk değiştirmesi problemini de çözdük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

spawn noktalarıyla oynama şansınız var mı? mapin ortasına atıyo falan 5-6 yerden mermi geliyor. onun dışında server performansı bayağı güzel teşekkür ederim bu güzel hizmet için

Yarın düzelteceğim hocam bütün maplerdeki spawn noktalarını teker teker. Onun dışında spawn oldugunuzda ekranın renk değiştirmesi problemini de çözdük.

Eğer spawn olunan bir yeri tutuyorsanız orada adam doğmasın hocam.Diğer ffa larda böyle öbür türlü hem dibinde adam doğuyor hem 2 saniyelik koruması var direkt ölüyorsunuz.
  • girdimde kimse yoktu çıktım kalabalık olsa forumdan insanlar eğlenceli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

girdimde kimse yoktu çıktım kalabalık olsa forumdan insanlar eğlenceli olur

Valla elimden geleni yapıyorum sunucuyu doldurmak için hocam, sizin desteğiniz gerekiyor biraz da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

girdimde kimse yoktu çıktım kalabalık olsa forumdan insanlar eğlenceli olur

Valla elimden geleni yapıyorum sunucuyu doldurmak için hocam, sizin desteğiniz gerekiyor biraz da.

kötülemedim canım zaten,arada girerim insan olsun içeride diye elinize emeğinize sağlık.İsterseniz ip nizi arada facebook sayfamızda paylaşır yardımcı olurum :) facebook.com/gosatis
  • Çok memnun olurum hocam.
  • Bende düşünüyordum. Hs dm yada ffa dm. Artık kardeşlerimizden biri ffa açmış bende yakın zamanda hs açıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GreenMasterTR kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam.
  • Sunucu yavaş yavaş full olmaya başladı arkadaşlar. Sizlerin de ilgisini bekliyorum. :)

185.59.28.113:27015 veya dm.nrbir.com iplerinden bağlanabilirsiniz.

• Süper olmuş, bize sponsor olan serverda hala problemler mevcut, çalışır hale getirmediler bir türlü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.