Şimdi Ara

[TR] FFA DeathMatch - 128 Tick (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce çıktım serverdan gayet kaliteli ve güzel server olmuş tavsiye ederim.
  • spawn noktalarında sıkıntı var. adam beni vuruyor sonra adamın önünde doğuyorum yine vuruyor vs. onun dışında awp kaldırılabilir veya sınır getirilebilir. server kalabalıklaşınca nereye çıksak awp vuruyor bu da rifle kullananlar için can sıkıcı olabiliyor
  • Spawn noktalarında ayarlama yapmaya çalışıyorum hocam.
    Teşekkür ederim.
  • Respawn koruması kalktıktan sonra tam olması gerektiği gibi olmuş server. Spawn noktalarına çok uğraşmaya gerek yok bence çünkü bu serverların olayı refleks - hızlı aim geliştirme üzerine. Titan'ın dm serverlarıı vardır ünlü baya prolarda girer çıkar onun gibi olmuş aynen, oraya zaten şansınız olur da girerseniz (7/24 full çekiyor server, vip üyelik sistemi olduğu için epey zor girmesi, şansa bir kere girebilmişliğim var daha) anlarsınız; 1 sn boş dursanız anında biri vurur. Öneri olarak verebileceğim şu var (oluyor mu bilmiyorum ama) haftanın bazı günleri hs only'e çevrilebilir server.
  • Prelektro kullanıcısına yanıt
    Sunucuyu açarken tam olarak kafamdaki FFA mantığı buydu. Birçok arkadaşımız şikayetçi ancak ısınmanın en temel faktörü bu şekilde düzenlenmiş bir modda oynamaktan geçiyor. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
  • Server ekli değilse gametracker'a eklerseniz oyuncu sayısı artar.Hayırlı olsun.
  • 64tick 120 pingten sonra 50 ping 128tick oynamak acayip akıcı yahu swden çıkasım gelmiyor
  • @Jidda
    Ekli hocam gametrackerda, sağolun.

@xXHeLLXx
    Beğenmenize sevindim.
  • hayırlı olsun
  • Bence vurulmanın önemli olmadığı görüşündeyim sadece aim, hız ve refleks kazanımı için gayet güzel olmuş, istatistikleri düşünmeden oynayın yani. Yalnız ben bu 128 ticket olayını anlayamadım valla, kısacası normal maçlardan pek fark göremedim ben farkı ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

Bence vurulmanın önemli olmadığı görüşündeyim sadece aim, hız ve refleks kazanımı için gayet güzel olmuş, istatistikleri düşünmeden oynayın yani. Yalnız ben bu 128 ticket olayını anlayamadım valla, kısacası normal maçlardan pek fark göremedim ben farkı ne ki?

64 tick ve 128 tick sunucular arasındaki fark kısaca iki katı güçte bir makina olmasına bağlayabiliriz. Mermiler hatta bombalar bile çok düzgün gider. 64 tick sunucularda bunny hop yapmak çok zor bazen imkansız hale geliyor. 128 tick'te kolayca yapabilirsiniz biraz tecrübe varsa tabi.
  • trimbaler- kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş keşke şöyle video falan olsa farklarını gözle görürdük :)
  • Gayet guzel server begendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cok begendim 128 tick olayi cidden fark ediyor. Yani oyun ve yetenek performansinizi nerdeyse 2 ye katliyosunuz.

Peki esea hakkindaki goruslerinizi okudum, faceit icinde ayni sey gecerlimi ?

Yani bize daha yakin olan boyle 128 tickli sunucular yokmu ?

Belki.sieger de bu konuda blgi sahibidr diye onuda haberdar ediyorm.

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Faceit CEVO hepsi 120 tick serverlar. Aslında benden 30-50 ping arası oluyor, o yüzden çok da sorun değil.
    128 olması öyle hissettiriyor ama, oynayan herkes için aynı durum geçerli, yani birini daha çıkmadan vurabiliyorsun evet, ama o da seni vurabiliyor. Belli saatten sonra alışkınlığa dönmeye başlıyor, yani 128e alışan 64te oynayamıyor, 64e alışan 128de noluoz lan diye etrafa ateş ediyor falan.

ESEA zaten berbat onu attık artık, CEVOda yeni gelişmeler olacak, çalışıyorlar, Faceit MMden nasılsa daha iyi. Son özet durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Faceit CEVO hepsi 120 tick serverlar. Aslında benden 30-50 ping arası oluyor, o yüzden çok da sorun değil.
    128 olması öyle hissettiriyor ama, oynayan herkes için aynı durum geçerli, yani birini daha çıkmadan vurabiliyorsun evet, ama o da seni vurabiliyor. Belli saatten sonra alışkınlığa dönmeye başlıyor, yani 128e alışan 64te oynayamıyor, 64e alışan 128de noluoz lan diye etrafa ateş ediyor falan.

ESEA zaten berbat onu attık artık, CEVOda yeni gelişmeler olacak, çalışıyorlar, Faceit MMden nasılsa daha iyi. Son özet durum bu.

Peki ESEA yerine faceit yada cevo da oynarsam , esea dan daha dusuk bir ping elde etme imkanim olurmu? Ben ESEA da 60-70 gorunce oyunum bayiliyor. Ama dun arkadasimizin serverinda 16 pingle oynayinca nasil keyif aldim bilemezsiniz. Bu pingi dusurmenin sanirim fazla yok nedersiniz ? Ya server sana yakin olucak yada internetin cok hizli olucak dogrumu dusunuyorum.

• İnternet hızıyla çok alakası yok, zaten oyunun alıp verdiği saniyede birkaç kb. İnternetin 100000mbps de olsa 10mbps de olsa rahatça kaldırırlar. Genelde sunucuya olan yakınlığın önemli, ya da istanbulun avrupa yakasında olman ya da asya kıtasında olman.
    Ping içinhttp://www.prosimple.co/network.html burdaki şeyleri bi yap dene. Faydası oluyor interneti rahatlatmak amacı ile. O siteyi de ben yaptım o yüzden güvenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

İnternet hızıyla çok alakası yok, zaten oyunun alıp verdiği saniyede birkaç kb. İnternetin 100000mbps de olsa 10mbps de olsa rahatça kaldırırlar. Genelde sunucuya olan yakınlığın önemli, ya da istanbulun avrupa yakasında olman ya da asya kıtasında olman.
    Ping içinhttp://www.prosimple.co/network.html burdaki şeyleri bi yap dene. Faydası oluyor interneti rahatlatmak amacı ile. O siteyi de ben yaptım o yüzden güvenebilirsin.

Anladim. İlginiz ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim hocam. Bgn aksam ilk isim bu adimlari denemek olucak. Sonuclari sizinle paylasicam.

• başkan bence bu swyi geceleri maç moduna sok şurda karma takım kurup maç atalım geceleri sonra dmye çevirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXHeLLXx -- 3 Haziran 2015; 13:44:09 >
  • Bu videoyu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=7MiHPQ0MEW0
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.