Şimdi Ara

Tr Gerçeği (488-494 arası okullar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ahh ulan şimdiki aklım olsa allahsız gibi gs için çalışırdım ya da hiç çalışmazdım
  • Benim okul lan bu. Özellikle birkaç hocama kafam girsin oksijen israfı tiplerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga çok iyi konuya değinmişsin benim genel olarak bu süreçte çıkardığım olay şu oldu 1. ne istediğini bileceksin bu hayatta Türkiye mi yurt dışı mı ,tm mi mf mi ona göre yolunu çizeceksin .Sırf fen lisesi ya da ta**aklı bi okul diye gidip 5 yılımı feda etme akılsızlığında bulundum. Buradan kastım sosyal ilişkiler , kişisel gelişim babında çok değer katmış olsa da ömrümden ömür gitti diyebilirim. Son iki yıl saçma sapan hoca tripleri ile uğraşmamak için ts oldum okula sadece kütüphane için gittim ve 3 yıl emek verdiğim dilimi unuttum şimdi tekrar dil diploması almak için ders çalışıyorum. Neyse 2 yıllık ts sürecinde tamamen kendi yolumu çizmek gerçekten çok yorucu oldu insanlar temel lise vb kurumlara giderek daha 11 de hazır iken sen her şeyi kendin planlaman psikolojik açıdan yıpratıcı bir sürece sürüklüyor.
    O yüzden bu aralığı 494 te sınırlandırmamak lazım kendi vizyonuna uyumlu tercihler yapmak demek lazım, 5-10 akrabana çevrene fen lisesi ,iyi bir anadolu ya gidiyor diye hava atmaktansa kendine en uygun yolu seçmek gerek bence.(bu arada ts olup mfden sınava girdim
    DokuzSekiz Müzikyoutube
    Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0

• Bizim okul kiyafet sakal makyaj böyle şeylerle uğraşıyordu.Deneme paralarını hem bizden alıyorlardı hem de saçma sapan deneme yapıyorlardı.top seviyeye gidemiyorsaniz biraz da paraniz varsa özel okula gidin en azından obp yi yüksek tutarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgar setsek -- 29 Eylül 2020; 12:25:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.