arkadaşlar Tr_Mu 26ocak cuma gecesi açılıomuş. adminle msn de konuştm serveri test için şu an açıcak siteden acc alıp girebilceksiniz saat 19:00 da server online site: trmu.no-ip.biz 1.0L 750x exp 200% drop full monster spot Gelin kasalım warmı beni geçebilcek :P
ya arkadaşlar ben kasamıyom peder kızıyo birisi spotların nerelerde olduğunu ve shopları falan yazarsa sevinirim
bence shoplar aynı yerlerde olabilir... ama spotları bilemem
HAYIRLI OLSUN İNŞ HOŞ Bİ SERVER OLUR SİZİN İÇİN KOLAY GELSİN
iyi olmusta inş. bu serverın ömrü uzun olur
quote:
Orjinalden alıntı: DuratoR
arkadaşlar Tr_Mu 26ocak cuma gecesi açılıomuş. adminle msn de konuştm serveri test için şu an açıcak siteden acc alıp girebilceksiniz saat 19:00 da server online site: trmu.no-ip.biz 1.0L 750x exp 200% drop full monster spot Gelin kasalım warmı beni geçebilcek :P
yahuu arkadasım Sen Exp Dusuk vermişinn olmaz Türkiyede %90'ı Exp 1000 altında bide 7/24 calısıyorlar olmazz böle yaparsan Server in Turmazz BEnden Sölemesii bence exp max yap
şu an için exp 750x tir.max lvl "400" reset lvl "350" olduğu için lvl daha seri geliyor.Fakat expi 1000x yapmayida düşünmüyo değiliz.Server şu an test aşamasında olduğu için ara sıra kesintiler yaşanabilir çnkü daha bazı şeyler eksik ve bunun için ayar yapılabilir.26 ocaktan itibaren serveri 24 saat açık tutabilmek için bu kadar onceden bi açılış yaptk 26 ocağa kadar bütün sorunlarimizi halletmiş ve sizlere 24 saat kesintisiz bir oyun portalı sunabileceğiz...
NOT:Şu anki adsl bağlantımız serverin gerçek adsl bağlantısı değildir bu yüzden geçici laglar oluşabilir.Serverimizin gerçek adsl bağlantısı 25Ocak günü bağlanıcaktır.
Saygılar Tr_Mu TeaM ...
25 ocakta 1024 sınırsız adsl bağlanıyor ram 1.5gb o yüzden 50 kişiye kadar lag olmıcak herkesi bekliorz
bekliyorum valla :D ... baqam bu serverda kapanmaz ins.