Şimdi Ara

TR'nin Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce ranked gireyım dedım plat 3 um takımıma 4 tane bronz 5 geldi meh dedim karsısıda oyledır tasırım nidalee aldım mide gıdıcem bizden biri demezmı nidaleeden olmaz mid ben mid nida support git instalock atar tabiki suan oyundayım hadi hayırlısı

• burası tr

edit: forumdaki ismini hatirladım.arkadaş listemdesin ama oyun içi nickini hatırlayamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 8 Nisan 2013; 19:16:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumla ben de cok karsilasiyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım maç hüsranla sonuçlanmaz . ^^
  • queue cok uzun suruyosa genelde boyle bana cok denk grlmiyor artik arada bir oluyor bazen best ofta geliyor cinnet geciriyorum.

• Hacı bende rengar mid yapıyor önce e fulleyerek millet pick ekranında başlıyor flame.

Rengar mid olmaz o... ... ( usta yi instalock)

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

queue cok uzun suruyosa genelde boyle bana cok denk grlmiyor artik arada bir oluyor bazen best ofta geliyor cinnet geciriyorum.

orada yaklaşık olarak verdiği süreyi geçince rastgele eşleştiriyor.terfi ilk maçı lose. jungle 2/9 solo irelia 2/9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce bitti oyun karşıda 3 adc + ryze + 1 afk
    biz beş kişiyiz adamlara maçın başından sonuna çivili çıkın dedim. khazix tim tanktan önce çivili aldım kaybettik oyunu zaten .
    oyun bitti bir ben çivili çıkmışım en çok buna üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Hacı bende rengar mid yapıyor önce e fulleyerek millet pick ekranında başlıyor flame.

Rengar mid olur fakat solo top gitmek varken mid...Yinede sizin seçiminiz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

Hacı bende rengar mid yapıyor önce e fulleyerek millet pick ekranında başlıyor flame.

Daha kırılgan şampiyonlara karşı seçiyorum , 5 ferocity de e atıp ulti ile alıyorum bir yerden sonra. Düşük ligde olduğum zorlanmıyorumda..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

Daha kırılgan şampiyonlara karşı seçiyorum , 5 ferocity de e atıp ulti ile alıyorum bir yerden sonra. Düşük ligde olduğum zorlanmıyorumda..

Haklısınız kırılgan şampiyonlara karşı rahat bir şekilde üstünlük kurulabilir.Ben ADC dahil olmak üzere her rolde Rengar denedim.Solo Top en yüksek verim aldığım rol.Tabiki dediğim gibi kırılgan şampiyonlara karşı başarılı bir şampiyon.

• Klasik.
  • Online.
  •  TR'nin Durumu

Maç Sonu 3vs 4 bitirdk jaxde gurur yaptı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.