Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.665
Favori
13.911.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam g930 bugun elime ulasti 9 ocak denmesine ragmen tarih once 26 aralik oldu ama 24 unde elime ulasti. Ayrica ucuz kargoyu sectigim halde DHL ucak servisiyle geldi.Urun sorunsuz calisiyor tekrardan tesekkur ederim bu konuyu actiginiz icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nubermer

Hocam g930 bugun elime ulasti 9 ocak denmesine ragmen tarih once 26 aralik oldu ama 24 unde elime ulasti. Ayrica ucuz kargoyu sectigim halde DHL ucak servisiyle geldi.Urun sorunsuz calisiyor tekrardan tesekkur ederim bu konuyu actiginiz icin.

Hayırlı olsun kardeşim imzamdaki G930 konusuna ismini yazdır. :)
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Takım çantası güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 24 Aralık 2014; 19:14:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar HSBC bankasından hiç amazon alışverişi yapan oldumu aranızda ? cvv kodu ıstıyor banka, site ıstmıyor dıyorum ama zorunlu dıyor sıparısımı onaylamıyorlar
  • iyi geceler arkadaşlar ben bu hdd'yi almak istiyorum ama fiyatıda Türkiye fiyatına göre brz uygun ürün linki ; WD 1TB WD Elements Portable USB 3.0 acaba bu ürünü alsam gümrük vs. gibi ücret dosya evrak falan istenirmi benden yoksa direk sorunsuzmu gelir bana, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
  • cyber26 C kullanıcısına yanıt
    direk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber26

iyi geceler arkadaşlar ben bu hdd'yi almak istiyorum ama fiyatıda Türkiye fiyatına göre brz uygun ürün linki ; WD 1TB WD Elements Portable USB 3.0 acaba bu ürünü alsam gümrük vs. gibi ücret dosya evrak falan istenirmi benden yoksa direk sorunsuzmu gelir bana, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Ben şunu anlayamadım. Verdiğiniz linkteki disk ülkemize gönderilmiyor ama bunun önemi yok. Fiyatı 80$ yani yaklaşık 185TL. Daha üzerine gelecek olan kargo bedeli de hariç. Bunun uygunluğu nerede?
    Şimdi baktım hepsiburada da ertesi gün elinizde olacak şekilde 183TL. Diğer mağazalara da hiç bakmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

iyi geceler arkadaşlar ben bu hdd'yi almak istiyorum ama fiyatıda Türkiye fiyatına göre brz uygun ürün linki ; WD 1TB WD Elements Portable USB 3.0 acaba bu ürünü alsam gümrük vs. gibi ücret dosya evrak falan istenirmi benden yoksa direk sorunsuzmu gelir bana, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Ben şunu anlayamadım. Verdiğiniz linkteki disk ülkemize gönderilmiyor ama bunun önemi yok. Fiyatı 80$ yani yaklaşık 185TL. Daha üzerine gelecek olan kargo bedeli de hariç. Bunun uygunluğu nerede?
    Şimdi baktım hepsiburada da ertesi gün elinizde olacak şekilde 183TL. Diğer mağazalara da hiç bakmadım.

Oradaki 2 tb olan uygun 82 dolar, kargo dahil 220-230 tlye falan gelir sanırım, hepsiburada fiyatı 308 tl.

• Şimdi oldu. Linki direk açınca 1TB geliyor. Onun da bir esprisi yok.
    Ancak 1TB ile 2TB arasında 2$ fark var. Burası çok garip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Şimdi oldu. Linki direk açınca 1TB geliyor. Onun da bir esprisi yok.
    Ancak 1TB ile 2TB arasında 2$ fark var. Burası çok garip.

Çünkü 1TB olanı Amazon kendisi satmıyor.
  • şöyle 50 dolar civarı güzel kulaklık var mı bilgisayar için indirime girmiş :) Bir de yılbaşı indirimleri başladı mı adam akıllı yoksa ne zaman başlar ?

• Arkadaşlar daha önce amazondan hiç alışverişim olmadı kafamda soru işareti de var normal olarak, yukarıdaki mouse yaklaşık 60-100 TL arası daha uyguna geliyor akbank axess karta sahibim yurtdışı kullanıma açık mıdır acaba kart bilemiyorum ek olarak kart sahibinin ismi farklı olsa fakat site üyeliği kendi ismim ile üyelik ve adres bilgilerini tanımlayıp alsam sorun olur mu ? Ayrıca yukarıdaki almayı düşündüğüm ürünü satan resmi Razer firması içim rahat fakat ürün için Ship to Turkey ibaresi bulamadım.Son olarak ilk sayfada bulunan ''Ürünler Türkiyeye gelince sizi bir yetkili arıyor ve durumu bildiriyor size mail atacağını buna yanıt vermenizi istiyor onuda ben koyuyorum buraya.'' bu kısmı anlayamadım tam olarak sadece UPS'i kullanırsak mı bu işlem uygulanıyor ? Çok soru sordum maruz görün şimdiden yardımcı olucaklara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SychoMind

http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Ergonomic-Gaming-Mouse/dp/B00AAS888S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1419540029&sr=8-1&keywords=razer+deathadder

Arkadaşlar daha önce amazondan hiç alışverişim olmadı kafamda soru işareti de var normal olarak, yukarıdaki mouse yaklaşık 60-100 TL arası daha uyguna geliyor akbank axess karta sahibim yurtdışı kullanıma açık mıdır acaba kart bilemiyorum ek olarak kart sahibinin ismi farklı olsa fakat site üyeliği kendi ismim ile üyelik ve adres bilgilerini tanımlayıp alsam sorun olur mu ? Ayrıca yukarıdaki almayı düşündüğüm ürünü satan resmi Razer firması içim rahat fakat ürün için Ship to Turkey ibaresi bulamadım.Son olarak ilk sayfada bulunan ''Ürünler Türkiyeye gelince sizi bir yetkili arıyor ve durumu bildiriyor size mail atacağını buna yanıt vermenizi istiyor onuda ben koyuyorum buraya.'' bu kısmı anlayamadım tam olarak sadece UPS'i kullanırsak mı bu işlem uygulanıyor ? Çok soru sordum maruz görün şimdiden yardımcı olucaklara teşekkürler.

kart için banka ile iletişime geçmelisin. kredi kartındaki isim ve bilgilerlerle alakan olması gerekmiyor. türkiyeye gelip gelmediğini öğrenmek iççin adres tanımlamanız gerekiyor kontrol ettmm ülkemize geliyorum . yetkili arama işini bende bilmiyorum ben bir kaç kere yavaş kargo ile gümrük sınırınız altında ürün aldım beni aramadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: SychoMind

http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Ergonomic-Gaming-Mouse/dp/B00AAS888S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1419540029&sr=8-1&keywords=razer+deathadder

Arkadaşlar daha önce amazondan hiç alışverişim olmadı kafamda soru işareti de var normal olarak, yukarıdaki mouse yaklaşık 60-100 TL arası daha uyguna geliyor akbank axess karta sahibim yurtdışı kullanıma açık mıdır acaba kart bilemiyorum ek olarak kart sahibinin ismi farklı olsa fakat site üyeliği kendi ismim ile üyelik ve adres bilgilerini tanımlayıp alsam sorun olur mu ? Ayrıca yukarıdaki almayı düşündüğüm ürünü satan resmi Razer firması içim rahat fakat ürün için Ship to Turkey ibaresi bulamadım.Son olarak ilk sayfada bulunan ''Ürünler Türkiyeye gelince sizi bir yetkili arıyor ve durumu bildiriyor size mail atacağını buna yanıt vermenizi istiyor onuda ben koyuyorum buraya.'' bu kısmı anlayamadım tam olarak sadece UPS'i kullanırsak mı bu işlem uygulanıyor ? Çok soru sordum maruz görün şimdiden yardımcı olucaklara teşekkürler.

ürün Türkiyeye geliyor sorunsuz kart ile alırsın.

UPS ' de 94 $ sınırını geçersen ararlar veya mail atarlar.

Arkadaşlar bu arada konuyu güncellemeye başladım.

• benim ürünüm 4 gündür pts de veri girişi bilgisinde kaldı hiç bi ilerleme yok ne zaman görünür sizce türkiyede
  • Alışverişimde adres ve ismimi ( kart üzerindeki isim de dahil) türkçe karakter kullandım parayı kartımdan çektiler kargo ile ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım ?
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    dostum bana gelen mail tarihi 23.12.2014 tarihinde gelmiş ben 24.12.2014 23:50 gibi tarihinde mailime baktım ve bu indirimi gördüm baktım TR'ye gönderimi mevcuttu hem 1TB ; 49.00 USD kargo hariç - kargo fiyatı ise 13.99 usd = 62.99USD kargo dahil fiyatı hemde ve 2TB gönderimi mevcuttu, hatta 1.5TB gnderimi yoktu mailimi kontrol edince hdd olunca gümrükle ilgili sıkıntı olurmu diye MühendisMurat arkadaşımızdan cevap istedim oda cevapladı sağolsun foruma yazdığım saat ise 25.12.2014 tarihinde gece yarısını geçince 0.11.00 saatinde sabah 07:30' a kadar indirim kapanmıştı yani günlük indirim yapmış sanırım amazon.com Kendi satıyordu şimdi ise satıcı değişmiş sizin foruma yazdığınız saat dün 17:31 gibi yani sabah 07:30 ürünün indirimi kapandığı için HDD'nin yeni fiyatlı tarifesini gördünüz sanırım çünkü 1 TB; 144.92 TL Ve 2 TB; 227.90TL'ye geliyodu hemde bu ücretler kargo dahil fiyat veriyorum size o yüzden uygun oldunu düşündüm şimdi tarife değiştiği için zaten TR'den almak daha mantıklı o yüzden yorumunuza cevap vermek durumunda kaldım kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

benim ürünüm 4 gündür pts de veri girişi bilgisinde kaldı hiç bi ilerleme yok ne zaman görünür sizce türkiyede

Pts'yi arayarak sorabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Caykurlu

Alışverişimde adres ve ismimi ( kart üzerindeki isim de dahil) türkçe karakter kullandım parayı kartımdan çektiler kargo ile ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım ?

umalım ki yaşamayasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Aralık 2014; 14:05:16 >

• Konun alt kısmı baştan yapılandırıldı ve alttaki bölümler eklendi / düzenlendi.

3) Yurtdışı ile Sorunsuz Alışveriş Yapılabilen Banka Kartları - Çekim İşlemleri (Resimli)

4) Herhangi Bir Sorunumuzda "Chat" Bölümünden Yardım Alma (Resimli)

5) Ürünü Amazona Geri Göndermek (Resimli)

6) Sık Sorulan Sorular, Cevapları, İpuçları

arkadaşlar bu arada belirteyim bu konuda kesinlikle ağız dalaşı veya birbirinize laf atma gibi şeyleri yapmayın aksi takdirde hemen yöneticilerle iletişime geçip mesajınızı sildireceğim ve hakaret içeriyorsa ceza almanızı sağlayacağım. Birbirimizin fikirlerine saygı duyalım, bir sorun varsa beraber bakalım ama kimse kimseye kırıcı, aşağılayıcı, argo birşekilde konuşamaz burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Aralık 2014; 14:31:14 >

• quote:

dostum bana gelen mail tarihi 23.12.2014 tarihinde gelmiş ben 24.12.2014 23:50 gibi tarihinde mailime baktım ve bu indirimi gördüm baktım TR'ye gönderimi mevcuttu hem 1TB ; 49.00 USD kargo hariç - kargo fiyatı ise 13.99 usd = 62.99USD kargo dahil fiyatı hemde ve 2TB gönderimi mevcuttu, hatta 1.5TB gnderimi yoktu mailimi kontrol edince hdd olunca gümrükle ilgili sıkıntı olurmu diye MühendisMurat arkadaşımızdan cevap istedim oda cevapladı sağolsun foruma yazdığım saat ise 25.12.2014 tarihinde gece yarısını geçince 0.11.00 saatinde sabah 07:30' a kadar indirim kapanmıştı yani günlük indirim yapmış sanırım amazon.com Kendi satıyordu şimdi ise satıcı değişmiş sizin foruma yazdığınız saat dün 17:31 gibi yani sabah 07:30 ürünün indirimi kapandığı için HDD'nin yeni fiyatlı tarifesini gördünüz sanırım çünkü 1 TB; 144.92 TL Ve 2 TB; 227.90TL'ye geliyodu hemde bu ücretler kargo dahil fiyat veriyorum size o yüzden uygun oldunu düşündüm şimdi tarife değiştiği için zaten TR'den almak daha mantıklı o yüzden yorumunuza cevap vermek durumunda kaldım kusura bakmayın.

Yanlış anlamayın, ben sizi eleştirmek yada yazdıklarınızı ispat etmenize zorlayacak birşey yazmadım veya yazmak istemedim. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim.

Dün gece sizin son mesajınızdan sonra tekrar baktığımda fiyatlar oldukça yükselmişti. Ben de kampanyanın bittiğini sanmıştım. Ama şimdi yeniden baktım 1TB için fiyat 67,99$ (Türkiye'ye yollanmıyor)'a inmiş, 2TB ise 92,35$+16,13$ kargo=108,48$ (Türkiye'ye gönderiliyor) fiyat verilmiş. Anlaşılan fiyatlar anlık bile değişebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.