Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.665
Favori
13.911.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amazon.co.uk'tan takipsiz kargo kaç günde geliyor ? Birde hangi firma ile geliyor bilginiz var mı?
  • blckmgcmn34 B kullanıcısına yanıt
    3G varsa gumrukten gecmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

3G varsa gumrukten gecmez

O zaman yurt dışına çıkacağım zamanı bekleyeceğiz. :)
    Baktım Amazon Türkiye ye gönderilebilir diyor. Tekrar sorayım istedim. Bugüne kadar epey birşey getirdim ama 3G li tablet getirememiştim. Sanırım Sony de getirmeyecek bu tableti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

Amazonda İninal kart geçerli mi arkadaslar? Ya da is bank banka kartı gecerli mi

Geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorke07

Arkadaşlar amazon.co.uk'tan takipsiz kargo kaç günde geliyor ? Birde hangi firma ile geliyor bilginiz var mı?

Takipsiz kargo diye birşey yok yavaş kargo 10-15 günde geliyor. iParcel ile. İlk sayfayı okursan iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

merhabalar
    tablet alsam gümrükte problem çıkarmı alabilir miyim ürünü.

3G özelliği yoksa takılmaz. Fiyatı yüksek ise vergisini ödemek zorunda kalabilirsiniz

Hocam 3G ozelligi var. Vergisini ödemeye razıyım. Zaten ucuza geliyor o şekilde dahi.
    450 euro ya geliyor. Hersey dahil. Ama dediğim gibi 3G özelliği var. Adamlar uyanır mi acaba.

3G varsa gümrükten geçmez. Vergiyle falan ilgisi yok. Direkt takılır.
    Elbette istisnalar kaideyi bozmaz. Bazen memurun ruh haline bağlı olarak gözden kaçıp geçebilir de. Tamamen piyango.

• 07.12tarihinde verdiğim siparişim bugün geldi. yavaş kargoyla tam 15 gün sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Gorke07

Arkadaşlar amazon.co.uk'tan takipsiz kargo kaç günde geliyor ? Birde hangi firma ile geliyor bilginiz var mı?

Takipsiz kargo diye birşey yok yavaş kargo 10-15 günde geliyor. iParcel ile. İlk sayfayı okursan iyi olur.

amazon.co.uk'ta takipsiz kargo var galiba çünkü takip kodu vermedi.

Tracking information is not available
    Common reasons include:
    Some dispatching methods, such as Standard International, are not trackable.
    Marketplace sellers sometimes do not provide Amazon with tracking information for their orders.

amazon.com ve amazon.de den alışveriş yaptım sizin dediğiniz gibi iparcel takip kodu verdi veya ups.

Ayrıca ilk sayfayı okudum. Çok açıklayıcı ve anlaşılır olmuş. Elinize sağlık...

• Arkadaşlar ürünü nasıl geri göndereceğimiz hususunda az birşey kaldı perşembe gecesi koyabilirim anlatımı.
  • merhaba bu sayfanın oluşumunu mühendismurata teşekkür ediyorum baya detaylı herşey yazılmış yanlız ben bir şey soracam benim kargom i-parcelle geliyor ama 6 gündür nerdeyse hiçbi bildiri yok bu yazıyor "Package details received electronically from Seller 12/17/2014 8:58:01 AM" bu normalmidir ??
  • beyler şimdi ben mouse almaya çalışıyorum amazondan.

Your order qualifies for FREE Shipping! yazıyor sepette ama en son kısımda 15 dolar kargo ücreti çıkarıyor neden oluyor bu.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    sadece ameika içinde freeshipping oluyor, amerika dışındaki her hangi bir adrese kargoı ücreti verilir her zaman
  • Emeğinize sağlık, çok faydalı oldu. Özellikle Türkiyede destekleyen banka kartları işimi gördü, Lanet hsbc kartı sürekli cvv kod istediği için onaylamıyor siparişimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

merhaba bu sayfanın oluşumunu mühendismurata teşekkür ediyorum baya detaylı herşey yazılmış yanlız ben bir şey soracam benim kargom i-parcelle geliyor ama 6 gündür nerdeyse hiçbi bildiri yok bu yazıyor "Package details received electronically from Seller 12/17/2014 8:58:01 AM" bu normalmidir ??

i-parcel ' e mail at ve durumu sor bazen geç giriyorlar bilgileri.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu gün bir ilerleme oldu pts de giriş görünüyor suan

• Kargosu UPS ile gelenler kargo aşamasını resimleyip atabilirler mi? Aradaki farklara bakacağımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Kargosu UPS ile gelenler kargo aşamasını resimleyip atabilirler mi? Aradaki farklara bakacağımda.

ilk sayfada var zaten hocam.

bu arada perşembe gecesi konuya irili ufaklı güncelleme gelecek.
  • quote:

ilk sayfada var zaten hocam.

bu arada perşembe gecesi konuya irili ufaklı güncelleme gelecek.

Nasıl güncellemelere bakıcağımızı değil, nerelerden geçiyor onu sormuştum. İlk sayfada tam teslimli resim göremedim. Dün gece yola çıkan siparişim UPS ile yarın ulaşıcak elime ayrıca hızlı çıktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Nasıl güncellemelere bakıcağımızı değil, nerelerden geçiyor onu sormuştum. İlk sayfada tam teslimli resim göremedim. Dün gece yola çıkan siparişim UPS ile yarın ulaşıcak elime ayrıca hızlı çıktılar.

hee, ama herkesin bulunduğu yere göre değişir o. Out for delivery veya dağıtıma çıktı yazısını görünce hazır ol.

bu arada bende duramadım eve lazım olan takım çantası setinin siparişini verdim hepsini tek tek almaya kalksak 100 liradan aşağıya bulamazsın.

buda kenarda dursun lazım olur diye 15 dolara tam set traş makinesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Katlanabilir, çok amaçlı ufak bıçak getirilebilir mi?

kesici ve delici alet hertürlü yasak hocam boşuna uğraşma derim.

yasak oldugunu bilmeden soyle birsey almistim 2013'de ... şanslıymışım diyelim....

http://www.amazon.com/gp/product/B008M5U1QI/

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.