Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.662
Favori
13.913.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    takip kodlarım bunlar murat hocam

AEIABE20013634777
    ve
    AEIABE20013634768

kargoları alırken herhangi bir belge dolduracak mıyız?
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    hayır kardeş.
  • kargom türkiyede gözüküyor tahmini ne zaman gelir?

December 18, 2014, 4:48 pm, ISTANBUL TR Out for delivery
    December 18, 2014, 3:33 pm, TR Package arrived at destination country
    December 16, 2014, 6:35 am, Edison NJ US Package has left the carrier facility
    December 13, 2014, 1:24 pm, Edison NJ US Package arrived at a carrier facility
    December 12, 2014, 3:13 pm, Hebron KY US Package has left the carrier facility
    December 11, 2014, 2:19 pm, Hebron KY US Package arrived at a carrier facility
    December 11, 2014, 12:57 am, --- Package has left seller facility and is in transit to carrier

amazondada şöyle birşey yazıyor
    This shipment will arrive after Christmas.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    amazonda istediği kadar yazsın onlar otomatik mesaj.

istanbula gelmiş dağıtım için çıkmış bile bugün gelebilir yurtiçini ara sor adına posta kayıtlımı diye cevabı alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

amazonda istediği kadar yazsın onlar otomatik mesaj.

istanbula gelmiş dağıtım için çıkmış bile bugün gelebilir yurtiçini ara sor adına posta kayıtlımı diye cevabı alırsın

eyvallah saolasın hocam. daha önce dhl ile alışverişim olmuştu gümrük kontrolu falan birsürü birşeyler yazıyordu. bu i-parcelden ben pek birşey anlamadım. gümrük kontrolu olmadanmı dağıtıma çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

eyvallah saolasın hocam. daha önce dhl ile alışverişim olmuştu gümrük kontrolu falan birsürü birşeyler yazıyordu. bu i-parcelden ben pek birşey anlamadım. gümrük kontrolu olmadanmı dağıtıma çıkmış.

olsa bile sana belge gönder felan demiyor o hallediyor yolluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

2 adet g700s kulaklıgım geldı ref2 dedir diye yazıyor pts de!!! nerede olduklarını nasıl öğrenirim??? acil cevap bekliyorum

Ref2 numarası girilmemişse öğrenemezsin, girilmesini bekleyeceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: omercelik

Borderlinx ile. Oraya gönderiyorsunuz, onlar Türkiye adresine tekrar kargoluyor. Ücreti yaklaşık 12 dolar ve paypal ile ödemede %25 indirim var.

hocam sizin deneyiminiz oldumu bu konuda ?

Solgar biotin hapı ve Carlson Omega 3 haplarını getirmem gerekiyor hem çok aşırı maddi fark var ve daha kaliteli ürünleri alabiliyorum, birşekilde bu tarz haplar getirenler benimle mutlaka iletişime geçsin arkadaşlar baya önemli.

Evet hocam deneyimim oldu. Biraz değişik durumlar oldu gerçi :-) Borderlinx repacking yapıyor, o esnada benim kargoya başkasının ürününü de koymuş, gerçek sahibini daha bugün bulup ulaştırabildim.

Solgar vs. yasaklı ürün diye biliyorum. Yurtdışından getirtirken büyük ihtimalle problem çıkar ve Türkiye'ye sokmazlar. Borderlinx her geleni detaylı kontrol ediyor. Buna göre hem gümrük vergisi varsa peşin ödemek için onu hesaplıyor, hem de yasaklı ürünleri vs. reddediyor. Sıkıntı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: omercelik,

Evet hocam deneyimim oldu. Biraz değişik durumlar oldu gerçi :-) Borderlinx repacking yapıyor, o esnada benim kargoya başkasının ürününü de koymuş, gerçek sahibini daha bugün bulup ulaştırabildim.

Solgar vs. yasaklı ürün diye biliyorum. Yurtdışından getirtirken büyük ihtimalle problem çıkar ve Türkiye'ye sokmazlar. Borderlinx her geleni detaylı kontrol ediyor. Buna göre hem gümrük vergisi varsa peşin ödemek için onu hesaplıyor, hem de yasaklı ürünleri vs. reddediyor. Sıkıntı olur.

anladım illa türkiyede kazık yiyeceğiz yani şimdilik. ilerde benim bu amerikaya mutlaka gitmem lazım arkadaş böyle olmaz 2 3 yıllık vitamin stoğunu alır dönerim.

• Airsoft silah getiren var mı amazondan geçiyor mu gümrükten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Airsoft silah getiren var mı amazondan geçiyor mu gümrükten ?

yok geçmiyor.
  • Merhaba hocam ben bugun logitech g930 siparisi verdim 8-19 ocak arasi gelicek dediler cunku stoklara 23 aralikta girecekmis. Sayenizde 700 lira vermekten kurtuldum cok tesekkur ederim.
    Acaba Amazondan toplam kac dolarlik alisveris yapabiliyoruz yani ben limit yoksa bir de mouse almak istiyorumda siz biliyor musunuz ?
  • Aldığım saat bozuk geldi, o yüzden geri yollayacağım, canlı chat ile konuştum durumu anlattım, geri yollayın dediler. Hiç önceden ürün geri yollayan oldu mu, o kadar uğraştırıyor mu, süreçler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 19 Aralık 2014; 16:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nubermer

Merhaba hocam ben bugun logitech g930 siparisi verdim 8-19 ocak arasi gelicek dediler cunku stoklara 23 aralikta girecekmis. Sayenizde 700 lira vermekten kurtuldum cok tesekkur ederim.
    Acaba Amazondan toplam kac dolarlik alisveris yapabiliyoruz yani ben limit yoksa bir de mouse almak istiyorumda siz biliyor musunuz ?

ilk sayfada bunun cevabı var hocam şu konuyu baştan sona tekrar okuyun.

herhangi bir limit yok :) 1500 euroya kadar 94 dolardan sonrasını vergisinide ödersen o da gelir.
  • quote:

Merhaba hocam ben bugun logitech g930 siparisi verdim 8-19 ocak arasi gelicek dediler cunku stoklara 23 aralikta girecekmis. Sayenizde 700 lira vermekten kurtuldum cok tesekkur ederim.

1 gün arayla 2 adet g700s aldım mouse gumruge falan takılmadan geldı su an ıstanbuldan corluya gelıyor. yarın kısmetse çalıştığım yere gelecek
  • Aranan : AEIABE20013634768
    Waybill Numarası :78348921 (Ref 1:AEIABE20013634768) (Ref 2:110770447713)
    Varış Yeri :TEKİRDAǦ - TÜRKİYE
    Posta Kodu :59850
    Tarih Saat Durum Detay
    16 Ara 2014, Salı 15:05 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı
    18 Ara 2014, Perşembe 15:26 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir
    19 Ara 2014, Cuma 15:52 Operasyon Merkezinden Çıktı FİDANLIK- BAǦCILAR- İSTANBUL
    19 Ara 2014, Cuma 18:56 Operasyon Merkezine Ulaştı SURDIŞI HUB- BAǦCILAR- İSTANBUL
    19 Ara 2014, Cuma 19:31 Operasyon Merkezinden Çıktı SURDIŞI HUB- BAǦCILAR- İSTANBUL
    20 Ara 2014, Cumartesi 12:00 Daǧıtım Programına Alındı

Aranan : Aranan : Aranan : AEIABE20013634777
    Waybill Numarası :78348906 (Ref 1:AEIABE20013634777) (Ref 2:110770447642)
    Varış Yeri :TEKİRDAǦ - TÜRKİYE
    Posta Kodu :59850
    Tarih Saat Durum Detay
    16 Ara 2014, Salı 15:05 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı
    18 Ara 2014, Perşembe 16:35 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir
    19 Ara 2014, Cuma 15:46 Operasyon Merkezinden Çıktı FİDANLIK- BAǦCILAR- İSTANBUL
    19 Ara 2014, Cuma 18:56 Operasyon Merkezine Ulaştı SURDIŞI HUB- BAǦCILAR- İSTANBUL
    19 Ara 2014, Cuma 19:00 Operasyon Merkezinden Çıktı SURDIŞI HUB- BAǦCILAR- İSTANBUL
    20 Ara 2014, Cumartesi 12:00 Daǧıtım Programına Alındı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

quote:

1 gün arayla 2 adet g700s aldım mouse gumruge falan takılmadan geldı su an ıstanbuldan corluya gelıyor. yarın kısmetse çalıştığım yere gelecek

Aa hocam çorludamı oturuyorsunuz bende Çorluda oturuyorum

• hayırlı olsun kardeşim :)
  • Katlanabilir, çok amaçlı ufak bıçak getirilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 20 Aralık 2014; 15:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle mühendisMurat arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum.Bir konu ancak bu kadar detaylı ve kolay anlaşılabilir bir şekilde anlatılabilirdi.Bir mühendisten de bu beklenir zaten :))) ilk sayfa da ki gönderiyi nasıl takip edeceğimiz kısmından o kadar kolay ulaştım ki kargo bilgilerine zevkten 4 köşe oldum.Haber de iyi tabi ki.Ayın 10 unda siparişimi oluşturdım , 12 sinde kartdan para çekildi , 16 sında Amerika'dan yola çıktı , 18 inde Türkiye' ye ( Bağcılar ) geldi bugün Yurtiçi kargo dan dağıtıma çıkıyor ayın 20'si .Bu ucuz olan kargo seçeneği arkadaşlar bence sonuç mükemmel belki de herşey denk gelmiştir bilemiyorum.Aldığım ürün kol saati ve tutar olarak da gümrük limitinin altında bunu da belirteyim.
  • 9 Aralik Sali gunu siparis ettigim Razer Blackwidow 2014 Tournament Edition klavyemi pazartesi gunune kadar bekleyemedim yurticinden bugun aldim.son fotografta da gordugunuz gibi bu rehberi hazirlayan MuhendisMurat ve ekipman uzerine bir rehber hazirlayan kassatura'ya cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chincilla -- 20 Aralık 2014; 13:06:52 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.