Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.665
Favori
13.910.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kargom İstanbul'dan sonra Antalya'ya gelmiş. Ama ben Antalya'da değilim kargoyu kardeşim alabilir mi?

Delivery attempted 12/15/2014 10:10:00 PM ANTALYA TR

En son şu aşama oldu. Teslimata çıktı anladığım kadarıyla ama detaylı bir bilgi yok. Kapıya geldiler mi? Evde birisi yok muydu? Hiç bir bilgi göremedim. Sorgulayacağım bir yer var mı? I-parcel.com dışında?

Biraz araştırdım. PTS den sorgulatınca şöyle çıkıyor son bir kaç adım.
    13 Ara 2014, Cumartesi 13:53 Operasyon Merkezine Ulaştı FALEZ- MURATPAŞA- ANTALYA
    15 Ara 2014, Pazartesi 10:00 Daǧıtıma Çıktı FALEZ- MURATPAŞA- ANTALYA
    15 Ara 2014, Pazartesi 12:00 Daǧıtım Programına Alındı
    15 Ara 2014, Pazartesi 17:10 Teslimat Yeri Kapalı
    16 Ara 2014, Salı 09:22 Teslimat Yeri Kapalı
    17 Ara 2014, Çarşamba 09:17 Teslimat Yeri Kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 17 Aralık 2014; 13:49:53 >
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Alabilir tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christmasda inşallah güzel bir indirim olurda istediğim g502 mouseyi alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 17 Aralık 2014; 23:52:04 >
  • Crucial MX100 256GB $94.99

Fiyat oldukça iyi gibi...

Ama çok az farkla €75 sınırının üzerinde kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 18 Aralık 2014; 12:12:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yılbaşı inidirimini bekliyorum, akg kulalklık ve saat alıcam, umarım uyi bir indirim yaparlar

• 1 aralıkta satın aldığım ssd 17 aralıkta elime ulaştı.
    Sdd nin kutusu çok ufak, zarfa koymuş yollamışlar.
    Kutu darbe almış, ssd resmen bükülmüş.
    Neyse amazona yazdım yenisini vericekler ama bendeki ürünü onlara yollamam gerekli.
    Commercial Invoice diye bişeyin çıktısını aldım. Bundan 3 tane kutunun üstüne yapıştırmak gerekiyormuş.
    Bu commercial invoice belgesinde bazı yerler boş, oraları doldurmam isteniyor.
    Kargo firması, takip no, Hs Code ve Country of Origin kısımları.
    Neye göre doldurayım şimdi bunları.
    Amerikaya giderken üstüne bişey daha yapıştırmayacaklar mı? Yine i-parcel aracığıyla gider diye düşünüyorum.
    Ben yurtiçi kargoyla yollayacağım.
    Hs code ve Country of Origin kısımlarına ne yazmam lazım?
    Tecrübeli arkadaşların cevabını bekliyorum.
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    Bir ss paylaşır misin?

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    çarpı koyduğum yerlerin doldurulması lazım.

• Reppu kullanıcısına yanıt
    hocam sizden ricam bu yaşadıklarınızı bir döküman haline getirmeniz ve resimlerle beraber bana ulaştırmanız.

konunun bu kısmı eksik ben yaşamadığım için koyamadım.
  • Takip etmek istediğiniz gönderilerinizin durumları aşağıdaki gibidir.

Aranan : AEIS.....
    Waybill Numarası :7834xyzt (Ref 1:AEISDF80002abcdef)
    Varış Yeri :xxxxx - TÜRKİYE
    Posta Kodu :xxxxx
    Tarih Saat Durum Detay
    16 Ara 2014, Salı 15:05 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı
    18 Ara 2014, Perşembe 15:26 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir

arkadaşlar ref 2 ne zaman yazar PTS de?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 18 Aralık 2014; 19:12:54 >
  • Daha yeni girmişlerdir, yarın girerler.
  • Ups mi dhl mi derseniz ups derim

Dhl eve 4 saat daha erken ,hizli, hetirdi fakat evde degildim sonra tekrar gelmiyoruz yarin yine geliriz dediler her zaman da ayni saatte geliyorlarmis.
    Ups daha iyi ariyorum su saatlerdeevde degilim su saatte getirebilir misiniz diyorum getiriyorlar . az sonra evden cikacagim zaman oldu aradim hemen ilk bana teslim edip yollarina devam ettiler

UPS > DHL

• kindle 59$ a düşmüş alacam ama türkiyeye elektronik yollamıyor daha önce alanlar nasıl almıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

kindle 59$ a düşmüş alacam ama türkiyeye elektronik yollamıyor daha önce alanlar nasıl almıştı?

Borderlinx ile. Oraya gönderiyorsunuz, onlar Türkiye adresine tekrar kargoluyor. Ücreti yaklaşık 12 dolar ve paypal ile ödemede %25 indirim var.
  • Beyler iyi akşamlar, ilk mesajı tamamen okudum fakat aklımdaki soru işareti kalkmış durumda değil.

Seiko Men's SNK361 modeli saati beğendim, sipariş vermeyi düşünüyorum. Lakin biri amazon.com tarafından satılıyor, diğeri başka bir satıcı.

($49.81)

($61.99)

Açıklamalar kısmına bakınca ürünler arasında garanti bakımından fark var gibi görünüyor, Türkiye'de olduğumuzdan zaten garanti söz konusu değil ama orijinallik bakımından bir sıkıntı çıkma ihtimali nedir? Aralarında 12$ fark var, kısmetse amazon'dan ilk alışverişim olacağından karar verebilmiş değilim.. Ne yapacağız ey tecrübeli ahali

• ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    zaten kişilerin çoğu TR ye gönderim yapmıyor alamıyorsun yani amazon yolluyor ondan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

zaten kişilerin çoğu TR ye gönderim yapmıyor alamıyorsun yani amazon yolluyor ondan alabilirsin.

Eyvallah hocam sağolun, 49$ olanı sipariş verdim, 17$ normal 20.5$ da hızlı kargo seçeneği çıktı, hızlı olanı seçtim 3.5$ için beklemeye gerek yok İlk siparişim, sorunsuz olur inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Eyvallah hocam sağolun, 49$ olanı sipariş verdim, 17$ normal 20.5$ da hızlı kargo seçeneği çıktı, hızlı olanı seçtim 3.5$ için beklemeye gerek yok İlk siparişim, sorunsuz olur inşallah..

birşey olmaz kardeşim içini ferah tut.
  • 2 adet Logitech g700s mouse'um geldı ref2 dedir diye yazıyor pts de!!! nerede olduklarını nasıl öğrenirim??? acil cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 19 Aralık 2014; 3:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

2 adet g700s kulaklıgım geldı ref2 dedir diye yazıyor pts de!!! nerede olduklarını nasıl öğrenirim??? acil cevap bekliyorum

Ref2 numarası girilmemişse öğrenemezsin, girilmesini bekleyeceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: omercelik

Borderlinx ile. Oraya gönderiyorsunuz, onlar Türkiye adresine tekrar kargoluyor. Ücreti yaklaşık 12 dolar ve paypal ile ödemede %25 indirim var.

hocam sizin deneyiminiz oldumu bu konuda ?

Solgar biotin hapı ve Carlson Omega 3 haplarını getirmem gerekiyor hem çok aşırı maddi fark var ve daha kaliteli ürünleri alabiliyorum, birşekilde bu tarz haplar getirenler benimle mutlaka iletişime geçsin arkadaşlar baya önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Aralık 2014; 3:20:48 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.