Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.666
Favori
13.910.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı üründen birden fazla alan var mı ? 10 adet almak istediğim bir ürün var 90 lira da vergisi çıkıyor. 500 küsür lira tutuyor toplamda. Sorunsuz gelir mi bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Aynı üründen birden fazla alan var mı ? 10 adet almak istediğim bir ürün var 90 lira da vergisi çıkıyor. 500 küsür lira tutuyor toplamda. Sorunsuz gelir mi bana ?

hayır sınır 5
  • hocam ben 1100 dolarlık bir laptop almaya niyetlendim.akraba amerikada yaşıyor onlara yollıycam onlar getirecek trye.sorum su: bankamatik kartımda yeterli para var ama limti 500 lira olması lazım.limiti yeterli baska kart da yok şu ara.amazon live chatten sordum amazon kart alsam ona bakiye yüklesem bütün 1100 dolarlık laptopu ordan alsam olurmu diye.olur dedi. cok tecrübeli değilim birsürü kart secenekleri var bilemedim.nasıl yapsam bi fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo[Q7]

hocam ben 1100 dolarlık bir laptop almaya niyetlendim.akraba amerikada yaşıyor onlara yollıycam onlar getirecek trye.sorum su: bankamatik kartımda yeterli para var ama limti 500 lira olması lazım.limiti yeterli baska kart da yok şu ara.amazon live chatten sordum amazon kart alsam ona bakiye yüklesem bütün 1100 dolarlık laptopu ordan alsam olurmu diye.olur dedi. cok tecrübeli değilim birsürü kart secenekleri var bilemedim.nasıl yapsam bi fikriniz varmı

tekrar sor bakalım o amazon kartı türkiyeden alabiliyormuyum diye ben olsam bulaşmam. Limit olmazsa alamazsın zaten.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tamamdir soralim bakalim.sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim paket de sonunda bugün öğle saatlerinde geldi.
  • Biraz konu dışı olacak ama bu da son ürünüm "microsoft natural ergonomic keyboard 4000". yazarken inanılmaz rahat ki insaı resmen 10 parmak kullanmaya teşvik ediyor. Bileğimin altında yastık varmış gibi hissediyorum resmen microsoft bu işi bilior Ayrıca çok sessiz olduğunu da söyleyebilirim

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 13 Aralık 2014; 23:11:25 >

• Dhl kargonun takip aşamasını ne zaman resimli yapacaksın hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peypazar43

Dhl kargonun takip aşamasını ne zaman resimli yapacaksın hocam ?

birisi bana bunları göndermesi lazım hocam benim DHL ile birtane hızlı kargom vardı o da gümrüğe takılmadı o yüzden prosedürü bilmiyorum.

Oraya not düşelimde yaşayan birisi bana atsın.

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Biraz konu dışı olacak ama bu da son ürünüm "microsoft natural ergonomic keyboard 4000". yazarken inanılmaz rahat ki insaı resmen 10 parmak kullanmaya teşvik ediyor. Bileğimin altında yastık varmış gibi hissediyorum resmen microsoft bu işi bilior Ayrıca çok sessiz olduğunu da söyleyebilirim

bu ürünü kullanmadım ama microsoft klavyeleri oldum olası sevememişimdir bu işte ya razer mekanik yada logitechin klavyelerini seviyorum bakalım indirim olsunda kapsak birtane chroma. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2014; 1:53:28 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    valla senelerdir elimde comfort curve 2000 modeli var hala taş gibi çalışıyor. onun da yazması ve ele oturması çok rahat ama bu başka bir şeymiş kullanınca daha iiyi anladım sadece yazma konusunda biraz elimi alıştırmam gerekiyor. özellikle fps oyundayken bileğimi rahatlatması apayrı bir olay.
  • ilk defa alışveriş yaptım amazondan ama iparcele bilgi girmem istenmedi direk transit olarak gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

ilk defa alışveriş yaptım amazondan ama iparcele bilgi girmem istenmedi direk transit olarak gözüküyor?

İlk sayfada buda yazıyor.

Tc no girdiysen amazona gelmez.

• girmiştim hocam ondan demek ki teşekkür ederim
  • hocam selamlar 9 aralik tarihinde bu ve birkac konudan daha bilgi toplayarak razer blackwidow tournament edition siparis ettim.ayin 12sinde i-parcel e teslim edildi ve 12sinden beri hicbir hareket yok.mail attim benden tracking number istediler cevap olarak tracking number'i yolladim fakat hala geri donmediler.sence bir sorun var midir ?

buda ss'i :http://puu.sh/dw2Td/05d2459d43.png
  • Chincilla kullanıcısına yanıt
    Chat ile tekrar gorusunuz

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    i-parcel'e mail olarak attim zaten onun disinda nerden gorusebilirim ?
    Amazonla gorustunuz mu?
    Sag altta help var ona basin sonra more basin contact us sonra urunu secip sorunu secin chate basin sonra soyleyin sorununuzu cozerler eger derdinizi anlatacak ingilizceniz varsa yoksa da forumdaslar yardimci olacaktir

• ingilizcem yettigi kadar bir mail attim.herhalde derdimi anlamislardir 12 saat icinde donus yapilacaktir dendi.umarim bir sorun yoktur.

• ss yukleyemedigimden dolayi soyle birakayim.bu cevai attilar eger urun zamaninda gelmezse kargo parasinin geri odenecegini mi soyluyor ?
    The delivery date is calculated based on a few different things, including the location of the inventory of Razer BlackWidow Tournament Edition 2014 Essential Mechanical Gaming Keyboard, the delivery address, and how quickly we can put your order together and get it to IPARCEL. In my experience, the dates we provide are very accurate.

Packages shipped to Turkey are sent to IPARCEL's nearest regional shipping hub and then delivered by your local post office. Because the final delivery is made by the local postal service, delivery confirmation isn't available, even if the package was tracked en route to the shipping hub.

To make this right for you, I've requested a full refund of $24.68 for the lost shipment to your Credit Card. You'll see the refund in the next 2-3 business days. Once processed, you'll also be able to see the refund request here:

evet kargo parasını geri vereceğim diyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.