Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.668
Favori
13.910.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oppsional

Airsoft silahlar hiçbiir şekilde şuan gümrükten geçemiyormu? Enpara hesap kartımı direk kullanabilir miyim? İyi çalışmalar

Hiçbir şekilde geçmez diye birşey yok.Örneğin tütün ürünlerinin geçişi yasak ama ben yurtdışından puro alıyorum.Şansına bağlı, gümrüğe takılırsa, geri gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

Yurtiçi Kargo'yu aradım, ismime veya tel. numarama kayıtlı bir kargo olmadığını söylediler, şubeye yönlendirdiler, orası da aynı şeyi dedi. Bekliyoruz bakalım. Sisteme hiç mi düşmedi, yolda mı, depoda giriş yapılmayı mı bekliyor, kayıp mı oldu meçhul anasını satayım ya. Bi daha express shipping yapacağım birşey alırsam.

O da çok pahalı yav, Türkiye'den pahalı oluyor şu anki dolar kuruyla
  • kargo bilgisi girilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 11 Aralık 2014; 17:39:55 >
  • Evet benim de ref2 numarası gelmiş, yurtiçi teslim almış sonunda. yavaş kargo ile 12. günde elimde olacak valla hızlı kargo seçmenin çok bir anlamı yok yani teslim süresi gayet iyi.

Creative Sound Blaster Z:
    Türkiye 292 TL (en ucuz)
    AMAZON 124,60 TL

Bundan sonra elektronikte forever amazon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

kargo bilgisi girilmiş

Şimdi dışarıdan geldim, gelir gelmez onu kontrol ettim oh şimdi içim rahat, en kötü cumartesi gelir ama yarın öğleden sonra gelir diye umuyorum, Bursa'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Evet benim de ref2 numarası gelmiş, yurtiçi teslim almış sonunda. yavaş kargo ile 12. günde elimde olacak valla hızlı kargo seçmenin çok bir anlamı yok yani teslim süresi gayet iyi.

Creative Sound Blaster Z:
    Türkiye 292 TL (en ucuz)
    AMAZON 124,60 TL

Bundan sonra elektronikte forever amazon..

Shipping ücreti verdiniz mi?
  • Ref2 girilmiş, Yurtiçi Kargo yurtiçi gönderi sorgulama kısmından takip yapılabiliyor.Şu an İstanbulda en geç pazartesi almış olurum.
  • Arkadaşlar,

hele şükür ürünlerimin hepsi geldi şuan fotoğraflarını çekiyorum. G930 incelemesine yarın cumadan sonra tam girişirim. Şimdi bu saatte uykusuzlukla yanlış işler yapmayalım.

Baya mutluyum, Teşekkürler AMAZON.

@Mrkemal17
    @Ayyuka
    @darbelux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Aralık 2014; 3:51:22 >
  • Bir günü geçti ama kredi kartından hala çekilmemiş , enteresan iş yapıyor bu amazon , ebay de PayPal ile çok rahat anında işlem , ertesi gün de shipping

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam, ben de muhtemelen bugün yurtiçi kargodan teslim alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Bir günü geçti ama kredi kartından hala çekilmemiş , enteresan iş yapıyor bu amazon , ebay de PayPal ile çok rahat anında işlem , ertesi gün de shipping

iletişime geçin hemen durumu bildirin işlemleri hızlandırırlar.

Amazon ile Ebayi bir tutma dostum :)
  • Oh paketi gelenlere şimdiden hayırlı olsun ürünleri, şimdiden güle güle kullanın, çok sevindim arkadaşlar. Benim de biraz önce Yurtiçi Kargo ile geldi Zippolarım. :)

Safir mavisini kendime aldım, diğeri ise yeğenimin. Safir 2013 üretimi, antika brass olan ise 2014 üretimi imiş, içinde tehlike arz etmemesi için gaz yok şu an, dolduracağım bugün. :)

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

@MühendisMurat
    @darbelux
    @MrKemal17
    @muhacir

• hayırlı olsun hocam resimler kalitesiz çıkmış :)

G930 için hazırlıklarımı sürdürüyorum bende tam gaz. " Budur " diyeceğiniz birşey olması için uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

hayırlı olsun hocam resimler kalitesiz çıkmış :)

G930 için hazırlıklarımı sürdürüyorum bende tam gaz. " Budur " diyeceğiniz birşey olması için uğraşıyorum.

Hava kapalı olduğundan oda ışığında çektim o yüzden çok kötü çıktı, bi ara güzel fotoğraflarını çekeceğim. :)
    Bekliyoruz biz de G930'u sabırsızlıkla. :)
  • Gözün aydın hocam, darısı başıma :) bende evde melül melül bekliyorum hala benim ses kartını, kargo sabah dağıtıma çıkmış ama ne zaman gelecek Allah bilir.. hala geldiği yok
  • Güle güle kullanın hocam.

Ben hala yurtiçi kargonun keyfini bekliyorum.Bu zippoların içi hep boş olur zaten, sen doldursun benzinle.

• ★ LOGiTECH G930 İNCELEMESİ - RESİMLİ ANLATIM + Kullanıcılar Kulübü !!

http://forum.donanimhaber.com/m_100421198/tm.htm

@Mrkemal17
    @darbelux
    @Ayyuka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Aralık 2014; 17:13:34 >

• Teşekkür ederim arkadaşlar darısı başınıza umarım bir an önce gelir kargonuz, Yurtiçi Kargo 17:30'a kadar dağıtım yapıyor umarım bugün gelir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

İ-parcel deki tc olayı hızlı kargıyla gönderen ups ve dhl de yok tahminimce.3 siparişimi de hızlı kargo ile dhl getiriyor kimse tc istemedi.
    Kuçuk bir hatırlatma: Kargonuzu sıfırlartıysanız urun kargoya verilmeden kargo turunuzu değiştirip hızlı kargo yapabilirsiniz. Fark odemezsiniz çunku o da bedavaya gelir.

Bu olay hala oluyor mu ? Var mı bilen ..
  • Amazon hangi dönemlerde indirime giriyor... Black Friday gibi bir indirim ne zaman gelir... bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.