Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanal karta limit tanımlayıp girsem sıkıntı olur mu ? pay pal seçeneği yok galiba amazoın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

75 euro altı alışverişlerin gümrükle bir iliskisi olmuyor değil mi , saat almayı düşünüyorum da ebay e göre biraz teferruatlı galiba amazon. Birde bu rakam sadece ürün bedeli mi kargo içinde değil dimi 75 Euro'nun

75€ sadece ürün için geçerli.Örneğin; 70€ saat 50€ kargo olsa gümrüğe takılmaz ama 100€ saat 10€ kargo olsa takılır.

Bazı yasaklı(izinli) ürünler için para sınırı yok, 10€ olsa da gümrüğe takılır.Şansına geçebilir de.

Teşekkürler , bildiğim kadarı ile supplementler ( besin desteği ) ve cep telefonu yasaklı , saat de sıkıntı yoktur umarım

Saatte bir sıkıntı yok.Ayrıca amazon normalde sınırı aşan ürünler için vergi ekliyor ama 200$'lık saatlerde bile vergi eklemiyor bende.Bu konuyu tam öğrenirsem saat alacağım.

Bıçaklar da yasak sanırım, ben puro makası almak istiyorum aslında ama gümrüğe takılacak diye kararsızım.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam güncelleme geldi böyle yazıyor i-parcel de sanırım TR ye ürünler gönderildi yada gönderilecek demek tam ingilizcem yok anlamadım translate yapıncada sacma birşey oldu :)

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 10 Aralık 2014; 22:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

hocam güncelleme geldi böyle yazıyor i-parcel de sanırım TR ye ürünler gönderildi yada gönderilecek demek tam ingilizcem yok anlamadım translate yapıncada sacma birşey oldu :)

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Kargo yola çıkmış yarın veya öbür gün kapına gelecek. :)
  • Verdik siparişi bakalım sorunsuz bir şekilde alabilecekmiyim :) Bir de visa karta indirm verdi ama fatura da gözükmüyor belki cofirmation dan sonra düşer ve faturaya yansır diye düşünüyorum.Sıkılmadan sorularımıza cevap veren ve bizleri aydınlatan forumdaşlara bir kez daha teşekkür ederim.
  • kim ne kadarlık ürün aldığını (kargo hariç) paylaşırsa bir çok sorununda önüne geçilmiş olur herşey teorideki gibi olmayabiliyo eğer out for delivery den gümrüğe takılmadan yola çıktı anlamı çıkıyosa 128 $ saat almıştım geçen ayın 29 unda şu an dağıtıma çıktı görünüyor
  • sağolun hocam cevap verdiğiniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

kim ne kadarlık ürün aldığını (kargo hariç) paylaşırsa bir çok sorununda önüne geçilmiş olur herşey teorideki gibi olmayabiliyo eğer out for delivery den gümrüğe takılmadan yola çıktı anlamı çıkıyosa 128 $ saat almıştım geçen ayın 29 unda şu an dağıtıma çıktı görünüyor

evet çıkmıştır dağıtıma sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: GARMONSU38

Konu çok güzel elinize sağlık bu videoda hoşuma gitmişti sizde bakın isterseniz depolarında çalışan yeni nesil robotlarından bahsediyorlar :)

Mikey Pryvtyoutube
    Amazon Unveils its Eighth Generation Fulfillment Center [via BusinessWire]
    http://www.youtube.com/watch?v=tMpsMt7ETi8

teşekkürler hocam anakonuya ekleyebilirim videoyu güzel olur.

bu arada teşekkür eden herkese bende teşekkür ediyorum sağolun varolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Aralık 2014; 0:18:07 >

• Arkadaşlar güncelleme gelmiş sevindim baya.

i-Parcel sayfası : Out for delivery 12/12/2014 12:56:00 AM ISTANBUL TR

Pts sayfası : 11 Ara 2014, Perşembe 19:56 Daǧıtıma Çıktı DAǦITIM MANİFESTOSU BASILDI

yarın REF2 kodları gelir cuma günü elimize geçer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Aralık 2014; 0:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Arkadaşlar güncelleme gelmiş sevindim baya.

i-Parcel sayfası : Out for delivery 12/12/2014 12:56:00 AM ISTANBUL TR

Pts sayfası : 11 Ara 2014, Perşembe 19:56 Daǧıtıma Çıktı DAǦITIM MANİFESTOSU BASILDI

yarın REF2 kodları gelir cuma günü elimize geçer bence.

Hocam benim de aldığım bir saat için Out For Delivery diyor, Aras kargo mu getiriyordu, bunu getirdiklerinde evde olmazsak şubeden kendimiz mi alıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 11 Aralık 2014; 0:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hocam benim de aldığım bir saat için Out For Delivery diyor, Aras kargo mu getiriyordu, bunu getirdiklerinde evde olmazsak şubeden kendimiz mi alıyoruz?

i-Parcel yurtiçi kargo hocam.

evet ama tekrar getirtmelerini isteyebilirsin bir sonraki gün bazen kabul ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

i-Parcel yurtiçi kargo hocam.

evet ama tekrar getirtmelerini isteyebilirsin bir sonraki gün bazen kabul ediyorlar.

Teşekkürler hocam, ilk sayfada aras kargo muhabbeti vardı diye aklımda kalmış, gider şubeden alırım kendim, sabah arayayım da dağıtıma çıkarmasınlar.
  • Oh çok sevindim valla adınıza. :) Bende de şu an out for delivery statüsü gözüküyor fakat PTS sayfasında durum hiç değişmedi, sanırım şu an Yurtiçi Kargo ile Bursa'ya doğru yola çıktı gönderim. Ref2 kodları gelmeden gönderi gelebilir diye umuyorum bakalım, yarın gündüz her şey belli olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

Oh çok sevindim valla adınıza. :) Bende de şu an out for delivery statüsü gözüküyor fakat PTS sayfasında durum hiç değişmedi, sanırım şu an Yurtiçi Kargo ile Bursa'ya doğru yola çıktı gönderim. Ref2 kodları gelmeden gönderi gelebilir diye umuyorum bakalım, yarın gündüz her şey belli olacak. :)

aynen yarın belli olur hocam , yarında gelebilir.

G930 incelemesine hazır olsun forum.
  • Amazonda daha önce alışveriş yapmış ve İstanbul/Eyüp civarı bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Yada detaylı bilgilendirecek birisi ? ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytullahozdemir

Amazonda daha önce alışveriş yapmış ve İstanbul/Eyüp civarı bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Yada detaylı bilgilendirecek birisi ? ...

bunun yaşadığın yer ile alakası yok ki kardeşim. konuda herşey anlatılıyor kafana yatmayan ne var ?
  • İlk öncelikle mesajı yanlış yazmış olabilirim.. Yada kendimi ifade edememiş olabilirim.

Ben Logitech G27 almak istiyorum o siteden ve fiyatı buradakilere göre cazip geldi. Nasıl alacağım gümrükte ne ödeyeceğim ne yapmam gerek bunları bilmiyorum. Bunları öğretecek yada benim yerime alım işlemini tamamlamaya yardımcı olacak bir üstad arıyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytullahozdemir

İlk öncelikle mesajı yanlış yazmış olabilirim.. Yada kendimi ifade edememiş olabilirim.

Ben Logitech G27 almak istiyorum o siteden ve fiyatı buradakilere göre cazip geldi. Nasıl alacağım gümrükte ne ödeyeceğim ne yapmam gerek bunları bilmiyorum. Bunları öğretecek yada benim yerime alım işlemini tamamlamaya yardımcı olacak bir üstad arıyordum..

dostum ilk sayfayı dikkatli birşekilde okursan yaparsın, nettende kimseye bilgilerini vereyim deme.
  • Üstad yaparım ilk sayfayı okuyup.. Ancak biraz uykuluyum birazda indirimin bitmesine 5 saat var sanırım o yüzden acele edeyim dedim. Birisi anlatsa daha iyi yaparım gibisinden yazdım. Yok hocam vermem bilgilerimi o yüzden dedim ya Eyüp civarı diye yanına gidip öğrenmekti maksadım.

Teşekkürler Hocam uyarın için yinede .. İlgilendin Allah razı olsun
  • hocam konu süper eline sağlık. Benim bir sorum olucaktı. aralık 6 da logitech g930 kulaklık aldım bende ama hiçbir ilerleme yok hala kargoya verilmedi karttan para çekilmedi. Enpara kullanıyorum karttan hiçbir ücret çekilmedi outo-confirm mailini aldım. 5 gün geçti normal mi böyle olması ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.