Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah Allah sordun mu peki ne diyorlar ?
  • İngilizcem iyi olmadığı için chattan o konuyu soramadım ama hsbc yi arayıp sordum güvenliğiniz için cvv kodu girilmedigi için bizim bankamız bu siparişi onaylayamaz diyor
  • Merhaba. Ben bu kulaklığı aldım 2 gün önce şimdi Almanya'da. Kulaklık bu: DHL ile geliyor ürün toplam fiyatı 94.99. Ama 5 dolar indirimim vardı ve kargoda ücretsiz yani toplam fiyat $86.99 bir gift kodu vardıda. Bu ürün gümrükte takılabilirmi bende vergi isteyebilirler mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Merhaba. Ben bu kulaklığı aldım 2 gün önce şimdi Almanya'da. Kulaklık bu:http://www.amazon.com/gp/product/B00I4XMJ22/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 DHL ile geliyor ürün toplam fiyatı 94.99. Ama 5 dolar indirimim vardı ve kargoda ücretsiz yani toplam fiyat $86.99 bir gift kodu vardıda. Bu ürün gümrükte takılabilirmi bende vergi isteyebilirler mi? Teşekkürler.

5 dolar hayatını kurtarmış , sıkıntı olmaz o zaman eğer 94.99 iken alsaydın takılacaktı büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Merhaba. Ben bu kulaklığı aldım 2 gün önce şimdi Almanya'da. Kulaklık bu: DHL ile geliyor ürün toplam fiyatı 94.99. Ama 5 dolar indirimim vardı ve kargoda ücretsiz yani toplam fiyat $86.99 bir gift kodu vardıda. Bu ürün gümrükte takılabilirmi bende vergi isteyebilirler mi? Teşekkürler.

5 dolar hayatını kurtarmış , sıkıntı olmaz o zaman eğer 94.99 iken alsaydın takılacaktı büyük ihtimal.

Bu ne hız böyle. Bana bir mail atmış DHL galiba herkese atıyorlar "Gerekli evrakların linki:http://gumruk.dhl.com.tr/Kategori3.asp" bunu doldurup atmamı istiyorlar galiba sizdende istediler mi illa gerekli mi atmak?

• alper5398 kullanıcısına yanıt
    konuş benim aldığım ürün sınırın altında gerek yok de bu DHL ile herkes sorun yaşıyor kafalarına göre iş yapıyorlar hep geçende 60 dolarlık üründen ardiye ücreti kesmeye çalışmışlar çocuk durumu kanıtlayınca sonrada yanlışlıkla oldu felan demişler.
  • quote:

konuş benim aldığım ürün sınırın altında gerek yok de bu DHL ile herkes sorun yaşıyor kafalarına göre iş yapıyorlar hep geçende 60 dolarlık üründen ardiye ücreti kesmeye çalışmışlar çocuk durumu kanıtlayınca sonrada yanlışlıkla oldu felan demişler.

Yarın okuldan sonra ararım müşteri hizmetlerini o zaman. Sorun çıkmaz umarım, cevaplarınız için çok teşekkürler iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

vergiye takılmamak için belli bir miktar var mı? 100 dolar mı? yoksa değişken mi?

75EUR sabit.EUR/USD kuru değişken tabi.
  • Bu arada uçağı rötar yapanlar için söyleyeyim i-parcel gene bilgileri girmemiş. Amazonla konuştum adam i-Parcel ' i arayıp bilgi aldı.

Uçak nerdeyse varmak üzereymiş bizim ülkeye cumartesinden önce teslim dedilir dedi, hadi bakalım.
  • hocam 12/14 tarıhlı suresı gecmıs kartımla denedim. aksam 7bucukta telefona msj geldı g700s kargoya verıldı dıye. inan sevinsem mi uzulsem mı bılemedım hem hhd hemde mouse bu ay ben öldüm kredi kartlarına calıscaz bu ay artık. şöyle bir yazı gordum i parcel de anlamı nedir??

Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export

bu arada 24 aralıkta urunu alacakmısım öyle yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 10 Aralık 2014; 2:42:28 >
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    içeriğin gözden geçirilip yollanması sonraya sarkmış.
  • amazon kart nedir?
  • Takip, kaliteli konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

amazon kart nedir?

Amerika için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık bende böyel birşeyler hazırlayacaktım bizim çakallar amazonun iyi niyetini suistimal ederler diye hiç bulaşmadım. Kaldı ki, canlı chatten kargo parasını gerı ısteme - express kargo yaptırma - ındırım talep etme gıbı asırı yuzsuzlukler forumda ayyuka cıkmıs durumda. eskınden kımse bılmezdı amazondan urun almayı bende dallandırmak ıstemedım ama guzel yazmıssın helal olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

amazon kart nedir?

Amerika için geçerli.

teşekkürler
  • MühendisMurat Teşekkür ederiz hocam bizi bilgilendirdiğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 10 Aralık 2014; 13:12:42 >
  • Bence konuya hangi ürünlerin Türkiye'ye gönderilmediği gümrük vs gibi önemli bilgilerin, mesela bir ürün beğendik Türkiyeye kargo/gönderim yok ''borderlinx'' gibi siteler aracılığıyla Türkiye'ye gelebileceğinin,yavaş kargonun hızlı kargoya çevrilip çevrilemeceğinin amazon giftin vergiye etkisi olup olmadığının eklenmesinin yararlı olabileceği düşüncesindeyim...
  • i-parcel airline delay dediğinden günlerdir track status güncel değil, sonunda mail attım. Sanırım paketim türkiyeye gelmiş, PTS adlı şirkete yönlendirdiler. orada takip numaramı girdiğimde ise 8 aralık'ta "veri giriş kaydı yapıldı" ibaresi var, başka da bi ibare yok, ne yapıyorlar anlamadım. şimdi PTS'ye mail attım cevap bekliyorum. ekşi sözlükte PTS şirketinin yurtiçi kargo ile çalıştığı söyleniyor, paketleri onlara devir ediyorlarmış, mailden cevap gelince yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 10 Aralık 2014; 16:14:46 >
  • Benimde aynı şekilde gönderim.

Amazonla konuştum dün gece neredeyse varmak üzere dedi cumartesinden önce gelir dedi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.