Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

hocam ürün aramada "ship to turkey" seçip herhangi bir ürünü sepete ekledikten sonra sepette "Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order." uyarısını alıyorum daha önce tr den alım yapılan ürünlerde bile bu uyarı çıkıyor ?

misal daha önce forumdan alanların olduğu linkteki üründe bile benzer uyarı çıkıyor

Satıcısı değişmiş oluyor. Misal bu ürünü amazon satmıyor. G930 kulaklığı da Amazon satarken gönderiyordu, Amazon'un stok bitince başka firma göndermeye başladı, Türkiye'ye göndermiyor. Amazon'un stoğuna tekrar girerse gönderiyor Amazon.

Bir de sepete eklemeye gerek yok Türkiye'ye gelip gelmediğine bakmak için. Adresiniz kayıtlıyda ürünün altında "This item does not ship to İstanbul/Turkey" yazıyor.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Amazondan akilli saat onerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat bey rahatsız edeceğim ama bu prime olayını nasıl iptal edeceğiz?? g700s mouse için change your payment yazısı çıkıyor. maaş kartım garanti para kart. haliyle mastercard. bana yol gosterın. g700si satın almak istiyorum başka kredi kartımda yok malesef!!!
  • Ayın 4'ün de sipariş verdim hala gönderilmedi acabah 1 haftaya kadar yolluyorlar mı?

We've received your order, but we haven't started preparing it for shipment yet. The amount of time your order spends in this status can vary based on the availability of the item(s) and the selected delivery.
  • hocam bende böyle yazıyor şuan bu ürünün gelme sürecini uzatır mı merak ettim

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_

Hocam çok aydınlatıcı bir şekilde ele almışsınız konuyu.Elinize emeğinize sağlık...

teşekkürler efendim.

quote:

Orijinalden alıntı: Balaban353

Iki urun aldım ayrı ayrı ikiside 75 dolar altinda ayni gün gelirse gumruke takilir mi?

evet ama para ödemezsiniz sadece yetki belgesi istenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Aralık 2014; 0:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Galiba benim kargoda gümrük ile ilgili bir sıkıntı var.Toplamda kargo dahil 98$ tutuştu.Şimdi ne yapmam gerekir?Ne kadar vergi eklenir??

senin sorun biraz sıkıntı, " Bu paket yollanamayacak, geçiş izni için istenen gerekli önemli bilgiler sağlanamadı " diyor hem i-parcel ile hemde amazonla görüş.

quote:

Orijinalden alıntı: frddrst

merhabalar. ben ürünü yavaş kargo ile (i-parcel) aldım. ürün bedeli 65$. benden gümrük için falan ekstra bir belge istenir mi?

hayır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Aralık 2014; 0:35:13 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    İlginiz içi teşekkür ederim hocam.Ben siparişi iptal edeyim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

murat bey rahatsız edeceğim ama bu prime olayını nasıl iptal edeceğiz?? g700s mouse için change your payment yazısı çıkıyor. maaş kartım garanti para kart. haliyle mastercard. bana yol gosterın. g700si satın almak istiyorum başka kredi kartımda yok malesef!!!

prime ile ödeme yöntem şeklinin bağlantısını çözemedim hocam ?

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Ayın 4'ün de sipariş verdim hala gönderilmedi acabah 1 haftaya kadar yolluyorlar mı?

We've received your order, but we haven't started preparing it for shipment yet. The amount of time your order spends in this status can vary based on the availability of the item(s) and the selected delivery.

1 haftaya yollanacak diye bir ibare yok sadece ürünün sağlabilirliğine bağlı olarak kargo süresi ona göre değişebilir diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Aralık 2014; 1:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

hocam bende böyle yazıyor şuan bu ürünün gelme sürecini uzatır mı merak ettim

aynı şey bizde de var kardeşim maalesef uzatacak herhalde umarım bu haftaiçi elimize geçer.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağolun ne olduda gecikme oldu ucak gerimi döndü kalkmadan hava sorunumu oldu acaba
  • Arkadaş gerçekten çok emek vermiş. Ciddi detaylı bir rehber olmuş ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

anladım hocam sağolun ne olduda gecikme oldu ucak gerimi döndü kalkmadan hava sorunumu oldu acaba

bilmem ki hocam kendi havayollarımızla halletmeye çalışacağız yazmışlar mail attım sordum i-Parcele.
  • Hocam Logitech g930 da oluşan bir takım sorunlar yüzünden iade/değisim için Amazona başvurmuştum ama ben daha bendeki G930u göndermeden adamlar bana yenisini göndermiş.
    Az önce DHL'den mail geldi ürün gümrükte takılmış galiba. Şimdi Amazondan baktım değiştim talebi ile gelen olduğu için fatura da 0.00$ olarak geçiyor ve sanırım bu yüzden Gümrüge takıldı.

DHL'den gelen maili aşağıya kopyalıyorum. Umarım öödmem gereken bir ücret falan çıkmaz. DHL hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım edebilir mi?

Adınıza yola çıkmış olan gönderinizin, Türkiye Gümrügü’ne varışında gümrük işlemlerinin Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile tarafımızca yapılabilmesi için bugün içerisinde iletmeniz gereken evrak bilgilerini ve masraf detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Dear Customer, Please find the link of information and necessary document at below in order to clear your shipment on the way to turkey.

Gerekli evrakların linki:
    gumruk.dhl.com.tr
    DHL G�mr�k M��teri Hizmetleri
    http://gumruk.dhl.com.tr/Kategori3.asp

- Dolaylı temsil yetki belgesi ve Eşya listesi - Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*Evrakları aşağıda belirtilen gümrük hizmetleri fax numarası yada e-mail adresine iletilebilirsiniz.

** Evraklarınızı e-mail ile yollamanız durumunda tarafımıza daha net ulaşacaktır. Bu mail adresine yollayacağınız mesajlar cevaplanmayacaktır, sadece evraklarınızı yönlendirebileceğiniz bir mail adresidir.

Oluşacak masraflar;*

Ardiye ücreti : Özetbeyan tarihinden itibaren geçici depoda bekleme süresi 3 günü aşan gönderiler için
    sabit 65 TL ardiye ücreti tahsil edilmektedir. GümrükVergisi ve KDV* :Gümrüğe beyan edilen mal bedeli üzerinden ,Avrupa Birliği(AB) üye ülkeleri için %18 , AB dışı ülkeler için %20 gümrük vergisi oluşacaktır.

*DTP teslim sekli ile yollanan gonderilerinizde, vergi ve ardiye ücretini gondericiniz odeyecektir.

İçeriği sadece ; Ticari nitelik arz etmeyen CD, VCD, DVD, döküman ile kitap,dergi vb.basılı yayımlar olan gönderiler için ardiye ücreti alınmayacak, sadece VERGİ ücreti tahsil edilecektir.

Ödemenizin tam tutarı işlem sonunda tarafınıza bildirilecektir. Bildirim yapildıktan sonra aşağıdaki banka bilgilerine odemenizi yollayabilirsiniz.

Banka hesap bilgileri; Garanti Bankası, Bakırköy Kurumsal Şubesi Şube Kodu:382 Hesap No:6297122 IBAN NO: TR86 0006 2000 3820 0006 2971 22 DİKKAT: Alıcı Hesap Adı olarak: “DHL Worlwide Express Taşımacılık Ticaret ve AŞ“ yazılması ve IBAN numarasının doğru not edilmesi gerekmektedir. Ödemenizi kredi kartınız ile yapmak istemeniz durumunda, kredi kartı bilgileniz gerekmektedir. Önemli: Gümrükte bekleme süresi gönderinizin varışından itibaren 20 gündür. İşlem yapılmayan gönderiler tasfiye işlemlerine tabi olur.

Gümrük çekim işlemlerinin yapılmasını talep etmediğiniz durumlarda, diğer seçenekleriniz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
    DHL Express Gümürk Hizmetleri FAX NO: 0212 478 14 20 TEL NO: 444 00 40 E-MAIL : kategori3@dhl.com

• A fine day to die kullanıcısına yanıt
    tamam hocam anladım sen bu maili silebilirsin buradan.

yetki belgesini doldurup yollayacaksın işte anlamadıysan ara telefonla sor. hatta sen telefonlada kesin görüş bir ton şey istiyor bu DHL bu ne böyle yok kredi kartı ekstresinden göndericinin ödediğini gösteren şey felan... kolay gelsin.

piyango sana vurdu sen yap ta anlatırsın bana eklerim konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Aralık 2014; 3:34:41 >
  • amazonun sitesinde ürün bulunduğum şehirde gözukuyor fakat status olarak Package delayed hala. niye böyle ki?
    aras ı aradım onlara daha dhlden adıma gelen bir şeyde olmamış
  • Murat hocam, konudan ve yardımcı olmaya çalışan mesajlarınızdan çok faydalandım, elinize sağlık.
  • benim kargo bugün gümrükten çekilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

amazonun sitesinde ürün bulunduğum şehirde gözukuyor fakat status olarak Package delayed hala. niye böyle ki?
    aras ı aradım onlara daha dhlden adıma gelen bir şeyde olmamış

Havayolu gecikmesi oldu işte daha tr ye gelmedi uçak

• hocam bende logitech m510 mouse u alacağım amazon dan. LİNK

ilk alışverişim olacak burdan. kargo ücretini bir seferlik iptal ettirmek istiyorum . zaten ayda yılda 1 yurtdışından alışveriş yaparım. bu mouse u da türkiye de bulamadığım için amazondan alıyorum.

kargo ücretinin iptali için nasıl bir yol izlemeliyim ? ödemeyi yapmadan önce mi yoksa sonra mı bir işlem yapacağım. nasıl olacak ?

yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.