Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen tam dolandırıcılar vatandan 300 e al bence keriz yerine koymuşlar seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

49.99 dolara logitech g700s e kargo olarak 16.83 dolar istendi ve ürünü almadım. resmen dolandırıcılık. free shipping neden yazıyor o zaman?? ben 1-2 ay beklemeye razıyım arkadaş!! neden kazıklamaya çalışıyorlar insanları anlam veremedim. madem 49.99 free shipping yazıyorsun ekstradan 17 dolar kargo neden???

hocam ilk sayfayı dikkatli okusaydınız onun sadece Amerika için olduğunu görürdünüz :) sakin olun biraz.

ayrıca onlara insanları kazıklıyorlar diyeceğine kendi ülkendeki işleyişe baksan bir ? an itibariyle 293 TL olan mouse ' i 110 liraya alacaksın kargoyu eklersek 150 civarlarına geliyor ve sen hala insanları kazıklıyorlar mı diyorsun ? lütfen kendi ülkene bak, vergilere bak, birtane ürün aldığında birtanede devlete (hatta yeri geldiğinde 3 4 bile oluyor bu) aldığını unutma, ondan sonra durumu tekrar yorumla.

kusura bakma hocam ama bızde ogrencılıkten gectık. sımdı sıparıs yapsam kac gunde elıme gecer son sorum bu. bu arada 66.82 dolara siparişi verdim. bu kadar sıkıntı olacağını bilseydim burada destek aramazdım. samimiyetinize güvenip msj attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 8 Aralık 2014; 6:10:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

konu çok yararlı olmuş teşekkür ederim kardeş yanlız bir durum var orda biraz kafam karıştı bu yetki belgesi 100 dolar altı alışverişler içinde gereklimidir?

94 dolar o sınır altındakiler için gerekli değil.

ben teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

kusura bakma hocam ama bızde ogrencılıkten gectık. sımdı sıparıs yapsam kac gunde elıme gecer son sorum bu. bu arada 66.82 dolara siparişi verdim. bu kadar sıkıntı olacağını bilseydim burada destek aramazdım. samimiyetinize güvenip msj attım.

yavaş kargoyla sipariş vermişsiniz sanırım, 10-15 gün civarı elinize geçer bazen hızlı davrandıkları oluyor şansa belki öyle olursa 1 hafta içinde bile gelebilir yavaş kargoyla.

sıkıntı felan yok dostum sadece belirteyim dedim durumu, teşekkürler ayrıca güveniniz için boşa çıkmayacağına emin olabilirsiniz yıllardır binlerce insanın güvenini boşa çıkartmadık Allah'ın izniyle bundan sonra da çıkarmayız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2014; 6:38:39 >

• Ocak sonu, şubat başı OEM urunler alacağım. Listeme ekledim almak istediklerimi. Ama fiyatlar çok degisken. 109 dolar olan ekran kartı bugün 129 dolar oldu. 140 dolar olan ise 157 dolar oldu. 120 dolar olan islemci 105 dolara düştü. Umarım iyi bir zamana denk gelirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergiye takılmamak için belli bir miktar var mı? 100 dolar mı? yoksa değişken mi?
  • abi şimdi g700s

alsam 49$a gümrük falan o olaylar olur mu tr de 300 tl amazon da 0 i 50$ ne yapabilirim garanti seç sem yarar mı ? amazon prime nedir arkadaşlar gemide ezilirse amazon sorumluluk kabul etmez mis nasıl oluyor

• DHL için Aras'ı arayıp yeni takip numarası istemeye gerek yok. Sitesinden ticaret siparişlerini seçip marka olarak dhl'yi seçin, eski numarayı girin, tamamdır. Yalnız detaylı bilgiyi normal sitede göremedim ben, mobilde görünüyor ama.

Ziraat'ı da ekleyebilirsin sorunsuz kartlar arasına. Paypal'ı ise kaldırabilirsin, paypal amazonda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Aralık 2014; 11:41:00 >
  • benim kargo dhl ile istanbula gelmiş fakat amazonda gümrük için delay yazıyor.
    kargo firması gumruge takılan ürünler için telefonla mı ulaşıyor acaba? çünkü sabahtan beri 0850li bi numara arayıp duruyor. acınca da ses gelmiyor...
  • Eger gumrege takildiysa urun onlar size ulasiyorlar email ile yada siz arayip takip numarasi ile durumu ogrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Ocak sonu, şubat başı OEM urunler alacağım. Listeme ekledim almak istediklerimi. Ama fiyatlar çok degisken. 109 dolar olan ekran kartı bugün 129 dolar oldu. 140 dolar olan ise 157 dolar oldu. 120 dolar olan islemci 105 dolara düştü. Umarım iyi bir zamana denk gelirim.

bunlar sağlayıcılara bağlıda değişebiliyor hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

vergiye takılmamak için belli bir miktar var mı? 100 dolar mı? yoksa değişken mi?

75 € ve dolardaki karşılığı 92-94 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2014; 14:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcinar51

abi şimdi g700s

alsam 49$a gümrük falan o olaylar olur mu tr de 300 tl amazon da 0 i 50$ ne yapabilirim garanti seç sem yarar mı ? amazon prime nedir arkadaşlar gemide ezilirse amazon sorumluluk kabul etmez mis nasıl oluyor

Garantiyi boşuna seçme, gümrük olayları olmaz. Prime bir üst seviye üyelik gibi birşey indirim olacaksa o ürüne yarım saat önceden uyarılıyorsun felan bazı avantajları var. İlk defa senden duydum ezilme muhabbetini 3 tane paketim eve gelmiş 1 taneside yolda.

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

DHL için Aras'ı arayıp yeni takip numarası istemeye gerek yok. Sitesinden ticaret siparişlerini seçip marka olarak dhl'yi seçin, eski numarayı girin, tamamdır. Yalnız detaylı bilgiyi normal sitede göremedim ben, mobilde görünüyor ama.

Ziraat'ı da ekleyebilirsin sorunsuz kartlar arasına. Paypal'ı ise kaldırabilirsin, paypal amazonda yok.

Tamamdır hocam, bilgiler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2014; 15:02:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

benim kargo dhl ile istanbula gelmiş fakat amazonda gümrük için delay yazıyor.
    kargo firması gumruge takılan ürünler için telefonla mı ulaşıyor acaba? çünkü sabahtan beri 0850li bi numara arayıp duruyor. acınca da ses gelmiyor...

beni 0212 li bir numaradan aramışlardı UPS ' den.

telefonlada arıyorlar, mailde atıyorlar.
  • teşekkürler bilgi için emek vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayburak

teşekkürler bilgi için emek vermişsin

emeği karşılıksız bırakmadığınız için ben teşekkür ederim.
  • Hocam çok aydınlatıcı bir şekilde ele almışsınız konuyu.Elinize emeğinize sağlık...
  • Iki urun aldım ayrı ayrı ikiside 75 dolar altinda ayni gün gelirse gumruke takilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balaban353 -- 8 Aralık 2014; 18:47:54 >
  • Galiba benim kargoda gümrük ile ilgili bir sıkıntı var.Toplamda kargo dahil 98$ tutuştu.Şimdi ne yapmam gerekir?Ne kadar vergi eklenir??

• merhabalar. ben ürünü yavaş kargo ile (i-parcel) aldım. ürün bedeli 65$. benden gümrük için falan ekstra bir belge istenir mi?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam ürün aramada "ship to turkey" seçip herhangi bir ürünü sepete ekledikten sonra sepette "Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order." uyarısını alıyorum daha önce tr den alım yapılan ürünlerde bile bu uyarı çıkıyor ?

misal daha önce forumdan alanların olduğu linkteki üründe bile benzer uyarı çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

hocam ürün aramada "ship to turkey" seçip herhangi bir ürünü sepete ekledikten sonra sepette "Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order." uyarısını alıyorum daha önce tr den alım yapılan ürünlerde bile bu uyarı çıkıyor ?

misal daha önce forumdan alanların olduğu linkteki üründe bile benzer uyarı çıkıyor

www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation 4 Black Friday Bundle - Grand Theft Auto V and The Last of Us Remastered: Video Games
    http://www.amazon.com/gp/product/B00O9JLAX4/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2EY5WP9K29AC7

Satıcısı değişmiş oluyor. Misal bu ürünü amazon satmıyor. G930 kulaklığı da Amazon satarken gönderiyordu, Amazon'un stok bitince başka firma göndermeye başladı, Türkiye'ye göndermiyor. Amazon'un stoğuna tekrar girerse gönderiyor Amazon.

Bir de sepete eklemeye gerek yok Türkiye'ye gelip gelmediğine bakmak için. Adresiniz kayıtlıyda ürünün altında "This item does not ship to İstanbul/Turkey" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Aralık 2014; 21:19:10 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.