Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saçma bir şekilde %50 vergi kesiyor neredeyse. Vergi tutara göre kesilen bir şey Amazon ve sağlayıcı da resmen burada çakallık yapıyor o zaman millet yurt dışından almasın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Hocam kart bu :

Saçma bir şekilde %50 vergi kesiyor neredeyse. Vergi tutara göre kesilen bir şey Amazon ve sağlayıcı da resmen burada çakallık yapıyor o zaman millet yurt dışından almasın diye.

aynen öyle olabilir hocam. çünkü bu sağlayıcıların şirketlerle birsürü anlaşması var o paradan şirketlere veriyorlardır onlar karlı birşekilde satıyordur yoksa şirketler satamaz ürünleri, herkes böyle alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Aralık 2014; 21:02:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Hocam kart bu :http://www.amazon.com/dp/B00GWV0ZD8/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=1T8658UXX7JU4&coliid=I1MEEFEP7T5DE5

aynen öyle olabilir hocam. çünkü bu sağlayıcıların şirketlerle birsürü anlaşması var o paradan şirketlere veriyorlardır onlar karlı birşekilde satıyordur yoksa şirketler satamaz ürünleri, herkes böyle alır.

Arada sadece 10 dolar fark var ama oluşan durum bu malesef. O para her türlü geri alınır da 2 ay beklemek gerekir. Çünkü gümrük 140 $'lık ürüne 67'dolar vergi kesmez. 28 dolar aslında vergi.

• Benim xbox one hiç gümrükte beklemeden kargoya geçti valla çok şaşırdım iparcel ile almıştım şuan yurt içi kargoda çok şaşkınım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Benim xbox one hiç gümrükte beklemeden kargoya geçti valla çok şaşırdım iparcel ile almıştım şuan yurt içi kargoda çok şaşkınım.

hocam valla amma ballısın yahu.

i-Parcel istemiyor herhalde gümrük ben onu anlıyorum buradan şuana kadar görmedim istediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Aralık 2014; 21:51:14 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ups ile istenince gumruge takiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bişi sorucam hangi kartlarla alışveriş yaptınız ? yapıkredi ve hsbc kabul etmiyor ccv kodu istemediği için amazon bankayla alışveriş yapamıyorlarmış :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Ups ile istenince gumruge takiliyor mu

94 doları geçerse evet, yetki belgesi gönderiyorsun ve işlem yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

arkadaşlar bişi sorucam hangi kartlarla alışveriş yaptınız ? yapıkredi ve hsbc kabul etmiyor ccv kodu istemediği için amazon bankayla alışveriş yapamıyorlarmış :/

İş Bankası
    Halk Bankası

bunları ilk sayfaya ekleyelim bari millet bilsin, beyler sorunsuz alışveriş yapanlar aldıkları banka kartınıda söylerlerse seviniriz.
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    bundan karınız nedir ben baktımda 500 dolara geliyor import free ile vs kargo birde kaç gün oldu yani kaç günde elinize ulaşcak belirtmiş oldukları tarih var tahmini ona uydularmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

arkadaşlar bişi sorucam hangi kartlarla alışveriş yaptınız ? yapıkredi ve hsbc kabul etmiyor ccv kodu istemediği için amazon bankayla alışveriş yapamıyorlarmış :/

İş Bankası
    Halk Bankası

bunları ilk sayfaya ekleyelim bari millet bilsin, beyler sorunsuz alışveriş yapanlar aldıkları banka kartınıda söylerlerse seviniriz.

tamam abi yarında card finansı denicem olursa onuda ekleriz listeye
  • Murat hocam ellerinize sağlık.

Çok güzel, faydalı ve ayrıntılı bir anlatım olmuş gerçektende...

Eğer mümkünse İade Prosedürü hakkında da, sitede açılacak iade isteği işlemi sonrasındaki adımlar ile ilgili de bilgi verebilirsiniz belki...

İyi forumlar,
  • Live Chat'te biri bana çok yardımcı oldu. Üstelik ona yıldız bile veremeden yanlışlıkla sayfayı kapattım. Önceki chat konuşmalarımıza ulaşabiliyor muyuz? Ben ona tekrar nasıl teşekkür edebilirim. Live Chat'te aynı kişiye tekrar bağlanabilir miyim?

Geri bildirim için bir sayfa var oraya e-mail atsam olur? ......... isimli elemanınıza çok teşekkür gibi.

The following information will be included in your e-mail:
    Issue Details:
    More non-order questions
    - Give Amazon feedback
    - Positive feedback
  • onlar ulaşır sen ulaşamazsın, ismi hatırlıyorsan zamanıda söyleyerek şu saatte şunla konuşmuştum de Chat e bağlanıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2014; 1:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

bundan karınız nedir ben baktımda 500 dolara geliyor import free ile vs kargo birde kaç gün oldu yani kaç günde elinize ulaşcak belirtmiş oldukları tarih var tahmini ona uydularmı

Hocam 465$'a aldım ucuz kargo ile 1 hafta oldu şuan yurt içi kargoda yarın dağıtıma çıkıcak gözüküyor inşallah yarın gelir.Amazon'da ayın 15'ine tarih verildi çok daha erken geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 8 Aralık 2014; 1:14:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti bankası da takır takır çalışıyor bonus ile amazonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

garanti bankası da takır takır çalışıyor bonus ile amazonda.

teşekkürler, ekliyorum.
  • 49.99 dolara logitech g700s e kargo olarak 16.83 dolar istendi ve ürünü almadım. resmen dolandırıcılık. free shipping neden yazıyor o zaman?? ben 1-2 ay beklemeye razıyım arkadaş!! neden kazıklamaya çalışıyorlar insanları anlam veremedim. madem 49.99 free shipping yazıyorsun ekstradan 17 dolar kargo neden???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

49.99 dolara logitech g700s e kargo olarak 16.83 dolar istendi ve ürünü almadım. resmen dolandırıcılık. free shipping neden yazıyor o zaman?? ben 1-2 ay beklemeye razıyım arkadaş!! neden kazıklamaya çalışıyorlar insanları anlam veremedim. madem 49.99 free shipping yazıyorsun ekstradan 17 dolar kargo neden???

hocam ilk sayfayı dikkatli okusaydınız onun sadece Amerika için olduğunu görürdünüz :) sakin olun biraz.

ayrıca onlara insanları kazıklıyorlar diyeceğine kendi ülkendeki işleyişe baksan bir ? an itibariyle 293 TL olan mouse ' i 110 liraya alacaksın kargoyu eklersek 150 civarlarına geliyor ve sen hala insanları kazıklıyorlar mı diyorsun ? lütfen kendi ülkene bak, vergilere bak, birtane ürün aldığında birtanede devlete (hatta yeri geldiğinde 3 4 bile oluyor bu) aldığını unutma, ondan sonra durumu tekrar yorumla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2014; 5:54:09 >

• konu çok yararlı olmuş teşekkür ederim kardeş yanlız bir durum var orda biraz kafam karıştı bu yetki belgesi 100 dolar altı alışverişler içinde gereklimidir?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.