Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.912.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

Her amazon'dan alışveriş yapan Amerika'yı keşfetmiş havasına giriyor nedendir bilmem. Sipariş numarasını ise neden gizlemekle uğraştın? TC kimlik numarası mı sanki adına işlem yapalım?

Siz bu yüzden mi boyle bir rehber hazırlamadınız? Sizede mi Amerika'yeniden keşfetmiş derlerdi?
    Madem arkadaş eksik biliyor, lütfen siz de bu noksanları tamamlayın. Biz de bilelim. Bunu yapmanıza engel olan ne?

Yeryüzündeki en kolay arayüz ve en iyi müşteri hizmetlerine sahip siteden alışveriş yapmak için rehbere ihtiyaç duyanlar mı var aramızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

i-parcel kargosunun yazdığınn göre şuan siparişim Türkiye de ''Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan 12/5/2014 9:35:00 TR'' ancak order numaramı yurtiçi kargoya yazdığımda çıkmıyor nasıl takip edeceğim yardımcı olur musunuz?

Hâlâ gümrükte.
  • benim forumda okuduguma göre 100 dolar üzerine amazonun bizden aldıgı % 20 vergiyi 2 ay sonra geri iade ediyormuş. böyle birşey başına gelen varmı. playstation hariç. belki onun istisnai bir durumu vardır.
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    130$ alışveriş yaptım benden vergi almadı her 100 $ in üstünden alınmıyor sanırım tabi aldığım ürün henüz gelmedi bakalım takilabilirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

i-parcel kargosunun yazdığınn göre şuan siparişim Türkiye de ''Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan 12/5/2014 9:35:00 TR'' ancak order numaramı yurtiçi kargoya yazdığımda çıkmıyor nasıl takip edeceğim yardımcı olur musunuz?

Bendede dünden beri aynı pazartesiye kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam daha girilmemiştir bir sonraki aşamaya geçince verebilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

benim forumda okuduguma göre 100 dolar üzerine amazonun bizden aldıgı % 20 vergiyi 2 ay sonra geri iade ediyormuş. böyle birşey başına gelen varmı. playstation hariç. belki onun istisnai bir durumu vardır.

böyle birşey duymadım ben benim aldığım ürünler dahil olmak üzere diğer işlemlerdede 100 dolar üzerine amazonun hesapladığı vergiyi ödeyince böyle birşey olmuyor. taa ki 1500 euro sınırına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2014; 15:12:22 >

• Şimdi benim i-parcel sorgulamasında şöyle yazıyor.
    Details:
    Package to: Muratpasa AN TR
    Current Status: Received at i-Parcel and on hold for review

Tracking Events
    Event

Antalya yazmıyor AN yazıyor. Sıkıntı olur mu?
  • öyle yazılıyor zaten kardeş korkmayın şöyle şeylere takılmayın sorunsuz gelecek evine rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2014; 16:07:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Her amazon'dan alışveriş yapan Amerika'yı keşfetmiş havasına giriyor nedendir bilmem. Sipariş numarasını ise neden gizlemekle uğraştın? TC kimlik numarası mı sanki adına işlem yapalım?

Siz bu yüzden mi boyle bir rehber hazırlamadınız? Sizede mi Amerika'yeniden keşfetmiş derlerdi?
    Madem arkadaş eksik biliyor, lütfen siz de bu noksanları tamamlayın. Biz de bilelim. Bunu yapmanıza engel olan ne?

Yeryüzündeki en kolay arayüz ve en iyi müşteri hizmetlerine sahip siteden alışveriş yapmak için rehbere ihtiyaç duyanlar mı var aramızda?

Sizin ihtiyacınız yok diye kimsenin ihtiyacı olmayacak mı? Bu nasıl bir düşüncedir?
    Herkes sizin kadar bilgili, zeki ve akıllı değil.
    Bu arada çok merak ettim. Burada ne yapıyorsunuz? Cahil insanların muhabbetinden hoşlanıyorsanız niçin engellemeye çalışıyorsunuz? Yok eğer bir şeyler öğrenmek istiyorsanız biz cahillerden ne öğrenebilirsiniz ki? Haaa eğer biz cahilleri engin bilgilerinizle aydınlatmak istiyorsanız sanırım bir problem var. Böyle mesajlarla aydınlanamıyoruz çünkü bilgi vermiyor, verenlere köstek oluyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    hocam cevap vermeyin boş yere anlamsız bir konudan kafaya taktı arkadaş şuan ne dersen değiştiremeyeceksin görüşlerini kendiliğinden gider zaten bende kaale alıp cevap vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

benim forumda okuduguma göre 100 dolar üzerine amazonun bizden aldıgı % 20 vergiyi 2 ay sonra geri iade ediyormuş. böyle birşey başına gelen varmı. playstation hariç. belki onun istisnai bir durumu vardır.

genelde öyle oluyor. bunun yanısıra aldığım her üründe ucuz pahalı fiyat farketmeksizin şuana kadar benden habersiz bir miktar kartıma geri yatırıldı. tam olarak ne adı altında geri ödeme yapılıyor bilmiyorum.

8$ refund aldığım da var 25$ küsürde.
  • hocam sana o mesaj yazdıktan sonra i-parcele şimdi tekrar girdim ''Out for delivery 12/5/2014 10:12:00 PM AFYON TR'' yazıyor kargo dağıtıma çıkmış demek olmuyor mu bu? ama yurtiçi kargoyu aradım isminize ait herhangi bi kargo yok dediler
  • quote:

hocam sana o mesaj yazdıktan sonra i-parcele şimdi tekrar girdim ''Out for delivery 12/5/2014 10:12:00 PM AFYON TR'' yazıyor kargo dağıtıma çıkmış demek olmuyor mu bu? ama yurtiçi kargoyu aradım isminize ait herhangi bi kargo yok dediler

evet aynı şey bana oldu out for delivery yazınca 2 saat sonra kargo gelmişti fakat bu DHL ve ARAS kargo idi birde bu yazıyı ben amazon üzerinde gördüm. Amazonda ne yazıyor.
  • Bu vergi iadesi olayı kesin mi? Vergiyi Amazon'a veriyoruz iade ediyorsa vergili olsa da yüksek fiyatlı ürünler alınabilir. Yoksa direk bizim gümrüğe verirsek o para iade falan olmaz kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu vergi iadesi olayı kesin mi? Vergiyi Amazon'a veriyoruz iade ediyorsa vergili olsa da yüksek fiyatlı ürünler alınabilir. Yoksa direk bizim gümrüğe verirsek o para iade falan olmaz kesinlikle.

bunu deneyen birilerinden net cevap almak lazım ama sanmıyorum birebir hayatta olmaz belki cüzzi bir kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2014; 18:38:19 >
  • Arkadaşlar daha önce amazondan sadece oyun almıştım steam key olarak.Saat ve çakmak almak istiyorum şuan.Yurtdışı kargo olaylarını bilmiyorum fazla.Merak ettim sepete ekledim alacaklarımı.Devam ettirdim ama ininal kartımda 1 tl bile yoktu.Ödemeye geldi sıra 46 $ gibi bir fiyatı vardı tıkladım bende paymente kabul etti.Şu anda Not yet ship olarak gözüküyor.Sipraşlerimde gözüküyor.Böyle beklesem gelirmi ? :D Gelirse bedavayamı gelir yoksa bir sorun çıkarmı?

Ürünler bunlar:

www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    http://www.amazon.com/g...ilpages00?ie=UTF8&psc=1

www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    http://www.amazon.com/g...ilpages00?ie=UTF8&psc=1

• yaşın kaç ?

hertürlü kartı kabul ediyor zaten para çekecekleri zaman anlarsın kabul edilmiş mi edilmemiş mi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    17 yaşındayım.Ödeme sırasında para çekmiyormu yani daha sonradan mı çekiyor parayı karttan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbalkan12

17 yaşındayım.Ödeme sırasında para çekmiyormu yani daha sonradan mı çekiyor parayı karttan?

1 gün sonra kabul edilirse kargoya veriyor. adamları yorma boşuna iptal et siparişi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam şu olayı da ekleyebilirsin , eklenmediyse,

aliexpress.com
    US $93.0 |Quartz Watch Sports Watches Men Relojes Casual relogio masculino Military fashion Digit watch dive LED dress men wristwatches-in Digital Watches from Watches on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Men-Sports-Military-Watch-Casual-fashion-dive-watches-2-Time-Zone-Digital-Quartz-electronic/1917628126.html

mesela bu üründe fiyatın altında mobilde daha avantajlı simegsi var,
    mobilden girince 8,3 dolar ürün.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.