Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben nasıl ayarlayayım okula başvur işte sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Üniversite öğrencilerine sevindirici haber

Join Amazon Student

FREE Two-Day Shipping on millions of items
    Earn a $10 Credit for each referral

hem hızlı kargo hemde 10 $ referans başına inşallah sadece amerikaya geçerli değildir.

okula başvurdum @xxx.edu.tr maili almak için lazım oluyor çünkü eğer onaylanırsa ben buna direk başvuracağım gençler.

ben öğrenciyim ama mail adresim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

ben öğrenciyim ama mail adresim yok

ben online olarak başvurabildim onaylanmasını bekleyeceğim sende gir okulun sitesine bak.

hem bu microsoft dreamspark ' tan ücretsiz orjinal windows indirmene de olanak veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Aralık 2014; 22:53:15 >
  • Bulamadık hocam Amazon da öğrenci olayını. Öğrenci olmanın bi faydasını görelim eğer geçerli olursa bizim için de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

Bulamadık hocam Amazon da öğrenci olayını. Öğrenci olmanın bi faydasını görelim eğer geçerli olursa bizim için de

amerikaymış maalesef gene, amerikada yaşamak vardı be.
  • quote:

hocam ben nasıl ayarlayayım okula başvur işte sende.

Dostum benim okulla filan alakam yok, bir yolunu bulaydik iyiydi, Amerika içi gönderim de bizi kurtarirdi. Turkiyeden bir edu adresi bulsam, yazissak belki kabul ederlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal kargoyu seçmiştim fakat kulaklıgım dhl ile kargolanmış

50$lık ürün idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Aralık 2014; 0:03:37 >
  • Her amazon'dan alışveriş yapan Amerika'yı keşfetmiş havasına giriyor nedendir bilmem. Sipariş numarasını ise neden gizlemekle uğraştın? TC kimlik numarası mı sanki adına işlem yapalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

Her amazon'dan alışveriş yapan Amerika'yı keşfetmiş havasına giriyor nedendir bilmem. Sipariş numarasını ise neden gizlemekle uğraştın? TC kimlik numarası mı sanki adına işlem yapalım?

yahu ne alakası var be kardeş sende kendini yetki merci olarak kabul edip yorum atmışsın galiba.

güvenlik için bunları yapıyoruz işte yarın öbürgün bilmediğimiz bir olay çıkar başımıza sonra uğraş dur, hem ne olacak ki gizleyince ne oldu ? birşey mi kaçırdın sırf bu yüzden anlamadın mı rehberi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2014; 2:22:24 >

• quote:

quote:

Her amazon'dan alışveriş yapan Amerika'yı keşfetmiş havasına giriyor nedendir bilmem. Sipariş numarasını ise neden gizlemekle uğraştın? TC kimlik numarası mı sanki adına işlem yapalım?

yahu ne alakası var be kardeş sende kendini yetki merci olarak kabul edip yorum atmışsın galiba.

güvenlik için bunları yapıyoruz işte yarın öbürgün bilmediğimiz bir olay çıkar başımıza sonra uğraş dur, hem ne olacak ki gizleyince ne oldu ? birşey mi kaçırdın sırf bu yüzden anlamadın mı rehberi ?

İstersen tüm sipariş numaralarımı vereyim, yap yapacağını?

Bunu yapman konu hakkındaki bilgi noksanlığını gösteriyor.

• Albert Camus kullanıcısına yanıt
    peki, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2014; 2:29:13 >
  • kanadada arkadaşım var benim için alsa ve bana yollasa hediye paketi yapsa laptopu 1500 dolarlık bi ürün gümrüksüz geçirme şansım varmı ?

• şu ürünü almayı düşünüyorum. ürün ücreti 78 dolar gözüküyor ama add to chart diyorum 65 dolara iniyor. kredi kartı kulanmadığımdan kartım yok. kargo ücreti ne kadar olur ve ne kadar sürede elime geçer. bir de hızlı kargo olursa, ne kadar ücret öderim. ona göre bir kredi kartı bulacağım.

• şu ürünü almayı düşünüyorum. ürün ücreti 78 dolar gözüküyor ama add to chart diyorum 65 dolara iniyor. kredi kartı kulanmadığımdan kartım yok. kargo ücreti ne kadar olur ve ne kadar sürede elime geçer. bir de hızlı kargo olursa, ne kadar ücret öderim. ona göre bir kredi kartı bulacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: byorkandal

şu ürünü almayı düşünüyorum. ürün ücreti 78 dolar gözüküyor ama add to chart diyorum 65 dolara iniyor. kredi kartı kulanmadığımdan kartım yok. kargo ücreti ne kadar olur ve ne kadar sürede elime geçer. bir de hızlı kargo olursa, ne kadar ücret öderim. ona göre bir kredi kartı bulacağım.

promosyon uygulanmış direk.

hızlı kargo ile 114.08 dolara geliyor toplam yavaş kargo 83.88 dolar

• Muthiş çalışma emeğe saygı

O zaman bir soru:Gift card nasıl temin edilebilir ?
  • quote:

Siz bu yüzden mi boyle bir rehber hazırlamadınız? Sizede mi Amerika'yeniden keşfetmiş derlerdi?
    Madem arkadaş eksik biliyor, lütfen siz de bu noksanları tamamlayın. Biz de bilelim. Bunu yapmanıza engel olan ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 6 Aralık 2014; 10:59:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperk87

kanadada arkadaşım var benim için alsa ve bana yollasa hediye paketi yapsa laptopu 1500 dolarlık bi ürün gümrüksüz geçirme şansım varmı ?

Arkadaşınızın yollamasıyla, satıcının yollaması arasında ne fark var? Paketin üzerindeki yazıyı okuyan memurlar "bu gönderen kişi Çetin'in arkadaşı, bunu gümrüğe sokmayalım" diyebilir mi?

Kimin gönderdiğinin bir önemi yok. Yolcu beraberinde gelmedikten sonra, posta ve kargo ile gelen tüm paketler aynı işlemlere tabi tutulur ve gümrük mevzuatı uygulanır.

Elbette istisnaî durumlar olacaktır. Memurun gözünden kaçabilen, memurun o günkü ruh haline göre işi savsaklaması yüzünden geçebilen paketler olacaktır. Yasak olmasına rağmen bazen telefonlar da geçiyor. Bunlar nasıl geçecek başka türlü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 6 Aralık 2014; 9:45:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sipariş verdim ama hala i-parcelden mail geldi.
  • i-parcel kargosunun yazdığınn göre şuan siparişim Türkiye de ''Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan 12/5/2014 9:35:00 TR'' ancak order numaramı yurtiçi kargoya yazdığımda çıkmıyor nasıl takip edeceğim yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.