Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.912.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibro47

Peki sonra hesap ekstresinde nasil olacak, direk o gunun tl bazinda karsiligu mi kesilecek..?

doğru cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Peki sonra hesap ekstresinde nasil olacak, direk o gunun tl bazinda karsiligu mi kesilecek..?

doğru cevap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • import free ödemek yerine amerikadan satın al gibi yan siteler mevcut onlar yüzde 5-10 arası ücret alıyolar yaptığın alışverişten ama takılırmı uğraşırmıyım soru işareti sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

import free ödemek yerine amerikadan satın al gibi yan siteler mevcut onlar yüzde 5-10 arası ücret alıyolar yaptığın alışverişten ama takılırmı uğraşırmıyım soru işareti sıfır

hayatta güvenmem böyle yerlere bir sorun oldu diyelim ? yandın... ona söyleyeceksin o amazona söyleyecek böyle ohoo.

amazon gibi güvenilir desteği bulamazsın hiçbiryerde.
  • razer kulaklık aldım amazondan, garantisi tr de geçiyor mu? kim bakıyor trde razer işlerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

razer kulaklık aldım amazondan, garantisi tr de geçiyor mu? kim bakıyor trde razer işlerine?

Geçiyor dediler ama ben daha önce almadığım için bilemiyorum hocam, ARAL bakıyor razere arayıp sorabilirsin.

• S. A
    Amazondan bir tane bot aldım. Ödeme yaptım Sonra Adres kısmında Türkçe karekter kullandığım için adres güncelleme istedim. Amazonun bana gönderdiği link üzerinden adresi güncelledim. Adres güncellerken güvenlik amaçlı k.kart bilgilerini tekrar istedi. Kart bilgilerini verince adresi güncelleyebildim ama karttan ikinci bir çekim daha yaptıklarını gördüm. Mail attım geri ödeme yapılsın diye. Aşağıdaki maili gönderdiler.
    '

I'm sorry for all the inconvenience this situation has caused.

I understand you'd like the second charge to be refunded.

Please allow me to resolve this for you:

When you placed the order on November 29, 2014, we contacted your bank and authorized the payment for the order, when the order actually shipped from our Fulfillment Center, we charged your payment card for the amount of $138.22.

As we have charged your account when the package is shipped, there are authorizations on the payment card, please understand it is an authorization and not an actual charge.

I'd suggest you to contact you bank , they will clear the authorization. It normally takes 5-7 business days for the bank to clear the authorization, I'm so sorry, but we can't offer any additional insight or action on this matter.

Rest assured, the bank will clear the authorization.

We hope to seeing you again soon.

Best regards,
    Mahesh

Bu mailden bir şey anlayan var mı? Yardım ederseniz sevinirim. Ne yapabilirim

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    murat hocam amazon dün teslim etmesi gereken kargoyu teslim edemedi kargo ücreti iadesini ben mi talep edecem yoksa onlar kendileri otomatik mi iade edecekler.
    eğer ben talep edeceksem nerden nasıl ne yazarak edebilirim yardımcı olursan memnun olurum. seni de çok bunaltıyoruz kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

murat hocam amazon dün teslim etmesi gereken kargoyu teslim edemedi kargo ücreti iadesini ben mi talep edecem yoksa onlar kendileri otomatik mi iade edecekler.
    eğer ben talep edeceksem nerden nasıl ne yazarak edebilirim yardımcı olursan memnun olurum. seni de çok bunaltıyoruz kusura bakma

sen geçiyorsun , benimkilerde hala gönderilmedi.

"öncelikle üst tarafta help kısmına tıklayın, sol altta need more helpe gelin ve oradan contact us seçeneğini tıklayın...please make a selection butonundan en altakini seçin ve sağ alttaki chat bölümüne tıklayın...oradan açılan pencereden iletişime geçmiş oluyorsunuz adamlarla..."

• Türkiyeye gelmeyen ürünlere orta ve yüksek seviye DSLR fotoğraf makinelerini ve kısmi olarak yüksek seviye objektiflerini yazabilirsin.

Bunları hiç bir şekilde göndermiyorlar.

Ama 50mm f1.8 lens alınabiliyor sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 5 Aralık 2014; 13:56:57 >
  • bak bu kötü oldu

eklendi.
  • kargo gümrüğe takıldı be
  • quote:

kargo gümrüğe takıldı be

sıkıntı yok hocam UPS ise ilk sayfada adımlar var DHL ise sen adımları yap ve buraya yazalım :) benim DHL direk geldi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef kötü, yani örnek olarak nikon d7100, d600, d610 gibi makineleri alamıyorsun, en fazla d5200 serisi yani giriş seviye alınabiliyor

• quote:

quote:

kargo gümrüğe takıldı be

sıkıntı yok hocam UPS ise ilk sayfada adımlar var DHL ise sen adımları yap ve buraya yazalım :) benim DHL direk geldi.

hocam sabah 9 gibi göndermiştim ama 11 de gümrüğe takıldı gözüküyor acaba ellerine mi ulaşmadı yoksa henüz işlemmi yapmadılar

edit: tekrar gönderdim hocam. para talep etmezler inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 5 Aralık 2014; 14:24:20 >

• Arkadaşlar ilk sayfada Uluslararası kargoların ürünlerinizi türkiyede hangi kargo firmalarına verdiğini yazdım. Bakmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Türkiyeye gelmeyen ürünlere orta ve yüksek seviye DSLR fotoğraf makinelerini ve kısmi olarak yüksek seviye objektiflerini yazabilirsin.

Bunları hiç bir şekilde göndermiyorlar.

Ama 50mm f1.8 lens alınabiliyor sadece :)

Türkiye'ye gönderilmeyen ürünlerden kasıt, Türkiye'ye izinsiz getirilmesi yasak olan ürünlerdir.Fotoğraf makinelerinde böyle bir yasak söz konusu değildir.Örneğin Türkiye'ye cep telefonu gönderen yerler var ama normalde yasak, şansına gümrükten geçebiliyor.Bu tarz yasak ürünler gelmeyen ürünlere yazılmalı.
  • Ups ' de ithalat barkod okuması güncellemesi yapılmış umarım yarın getirirler artık. çok tuttular ya çarşambadan beri..
  • quote:

Ups ' de ithalat barkod okuması güncellemesi yapılmış umarım yarın getirirler artık. çok tuttular ya çarşambadan beri..

Üstat i-parcel den mail gelmedi kargo durumu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audi06_19 -- 5 Aralık 2014; 19:46:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• audi06_19 A kullanıcısına yanıt
    yarın yurtiçi evine getirebilir veya pazartesi kesin gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.