Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rpdstar

gündüz saat 15:00 da mesajın var mallar gümrüğe takılmış akşam neticeyi yazcam diye ben yazmadım heralde bunu takılmadı diyosan sorun yok

banada öyle dedi kadın işte gümrükten çekemiyoruz dedi bende takılmış dedim benzer şeyler.

şuan bütün bilgileri girdim okuyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

gündüz saat 15:00 da mesajın var mallar gümrüğe takılmış akşam neticeyi yazcam diye ben yazmadım heralde bunu takılmadı diyosan sorun yok

banada öyle dedi kadın işte gümrükten çekemiyoruz dedi bende takılmış dedim benzer şeyler.

şuan bütün bilgileri girdim okuyabilirsiniz.

nereye girdiniz hocam göremedim.
    Benim bir üründe dhl ile geliyor cincinatide aynı zamanda gelcek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

nereye girdiniz hocam göremedim.
    Benim bir üründe dhl ile geliyor cincinatide aynı zamanda gelcek sanırım

konuyu F5 ' leyin.

UPS bölümünde UPS ile ilgili bilgileri ekledim.

DHL ' ye pek birşey yazmadım gerek yok çünkü.

edit : LEIPZIG , DE

yani almanyaya gelmiş yarında Türkiyeye gelir ve direk eve gelebilir bekliyoruz DHL sonradan atağa kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Aralık 2014; 1:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber26

merhaba arkadaşlar bende amazon.de den blu-ray sipariş edicem yanlız aklıma takılan bir soru var nakliye ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim?

Almak istediğim 2 blu-ray filmi şu şekilde ;

ama birde nakliye kısmında şöyle bir açıklama var onunda resmi şu şekilde ?

yani toplamda yazan fiyat kargo ve paketleme dahil; 19,60 iken 2 bu bluray için; 4.50 € + 4.50€ = 28.60 € mu ödemem gerekiyor bide bunlar için gümrükte takılma sorunu olabilir mi yoksa direk gönderimmi gerçekleşiyor yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

dostum almanya adresine neden girdin ki amazonun ?

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bende amazon.de den blu-ray sipariş edicem yanlız aklıma takılan bir soru var nakliye ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim?

Almak istediğim 2 blu-ray filmi şu şekilde ;

ama birde nakliye kısmında şöyle bir açıklama var onunda resmi şu şekilde ?

yani toplamda yazan fiyat kargo ve paketleme dahil; 19,60 iken 2 bu bluray için; 4.50 € + 4.50€ = 28.60 € mu ödemem gerekiyor bide bunlar için gümrükte takılma sorunu olabilir mi yoksa direk gönderimmi gerçekleşiyor yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

dostum almanya adresine neden girdin ki amazonun ?

çünkü burdaki blu-rayler bölge kodu; Region: Region B/2 olduğu için TR blu-ray playerlarda açmakta ama amazon.comdaki bölge kodu ; Region: Region A/1 TR' DEKİ playerlarla uyumlu değil almanyadaki blu-ray'leri bazıları TR DUBLAJ ve bazende TR Altyazı mevcut çünkü burda bazı filmler satılmadığı için ordan sipsriş etmeyi düşünüyorum?

• cyber26 C kullanıcısına yanıt
    peki o zaman dostum ilgi alanıma girmeyen bir konu.

şuan total olarak 19.60 ödeyeceksin kargo parası sadece 4.92 ikisi için ayrı ayrı ödemeyeceksin.
  • bilgilendirme için çok teşekkürler o zaman sizin anlatımınızı dikkate alarak yarın sipariş vermeyi düşünüyorum çok sağolun.
  • quote:

bilgilendirme için çok teşekkürler o zaman sizin anlatımınızı dikkate alarak yarın sipariş vermeyi düşünüyorum çok sağolun.

birşey değil, hocam bir sıkıntı olursa biz buradayız.
  • quote:

quote:

bilgilendirme için çok teşekkürler o zaman sizin anlatımınızı dikkate alarak yarın sipariş vermeyi düşünüyorum çok sağolun.

birşey değil, hocam bir sıkıntı olursa biz buradayız.

selam hocam benim ürün gümrüğemi takıldı acaba ? fiyatı 95 dolardı kargo ücreti ile 109 dolar ödedim

Perşembe, Aralık 04, 2014 Lokasyon Zaman

14 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:56
    13 Gönderinin gümrük muayenesi gerçekleştiriliyor ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:53
    12 Gönderi gümrüğe tabidir ISTANBUL - TURKEY 09:53
    11 Gönderi Hizmet Merkezine ulaştı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:33
    10 Gönderinin ön bilgilendirme mesajı gümrük sistemine ulaştı ve gümrük statüsü belirlendi/güncellendi ISTANBUL - TURKEY 07:57
    9 Gönderi Hizmet Merkezinden ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:15

• satıcı olarak amazonu seçmek en mantıklısı o zmn, gümrük işlemlerini hallediyorsa, bir de 100 dolar üzerine çıkmamak daha iyi olur gibi
    geçen harici hdd lere bakayım dedim, çok fazla fark etmedi fiyatta
    yakınlarda harici hdd alan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK PaSSenGeR -- 4 Aralık 2014; 14:01:40 >
  • krach55 kullanıcısına yanıt
    Takılırsa sana mail atıp yetki belgesi isterler, istemedilerse sıkıntı yok. Kontrol ediyorlardır ne var ne yok diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

satıcı olarak amazonu seçmek en mantıklısı o zmn, gümrük işlemlerini hallediyorsa, bir de 100 dolar üzerine çıkmamak daha iyi olur gibi
    geçen harici hdd lere bakayım dedim, çok fazla fark etmedi fiyatta
    yakınlarda harici hdd alan oldu mu?

Oldu, diğer konularda black friday başlığını takip et.

• quote:

Takılırsa sana mail atıp yetki belgesi isterler, istemedilerse sıkıntı yok. Kontrol ediyorlardır ne var ne yok diye.

vwbimki dhl ile takıldı mail attılar hocam nasıl doldurcam acaba ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş için "cancel order" verince, karttan çekilen ücret ne kadar sürede geri yansıyor
    (kredi kartı değil, enpara hesabı) bilginiz var mı bu konuda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

Hocam sipariş için "cancel order" verince, karttan çekilen ücret ne kadar sürede geri yansıyor
    (kredi kartı değil, enpara hesabı) bilginiz var mı bu konuda?

2 - 3 iş günü.

• DHL ile ilgili verilen bilgi yanlış.Öncelikle gümrük konusundaki en lanet firmadır.Yetki belgesi istemiyor diyede birşey yoktur.Yetki belgesi almadan gümrükten onlar zaten çıkartamaz.Gümrükte kalan ürün için UPS gibi DHL de e-mail atar.Hatta extra ücret bile isterler.Bu kadar lanet bir firmadır.Gümrük olayına balıklama girmeyin bu kadar.
    Gümrük işleri için ıstanbul mu yoksa herkes bulunduğu ilden halledebiliyomu ilk sayfayı ezberledim böle bi bilgi yok

amazon sitesinde mi black friday kısmı var?
    tam olarak nerede hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

DHL ile ilgili verilen bilgi yanlış.Öncelikle gümrük konusundaki en lanet firmadır.Yetki belgesi istemiyor diyede birşey yoktur.Yetki belgesi almadan gümrükten onlar zaten çıkartamaz.Gümrükte kalan ürün için UPS gibi DHL de e-mail atar.Hatta extra ücret bile isterler.Bu kadar lanet bir firmadır.Gümrük olayına balıklama girmeyin bu kadar.

Şuan DHL ile aldığım saat eve ulaşmış. Tam zamanında getirdiler herhangi bir belge istemediler. Ups hala gümrük işlerini halletsin diye bekliyorum bakalım :)

• quote:

Gümrük işleri için ıstanbul mu yoksa herkes bulunduğu ilden halledebiliyomu ilk sayfayı ezberledim böle bi bilgi yok

Bu büyük işler hariç noter olayı yani yetki belgesi mail ile hallediliyor ups öyle oldu dhl yi bilmiyorum ama o da olur herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.