Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avcı001

Amazon sitesinde alışveriş için kart bilgileri kısmına sanal kart tanımlayabilir miyiz... Teşekkürler.

Acildir...
  • quote:

quote:

Amazon sitesinde alışveriş için kart bilgileri kısmına sanal kart tanımlayabilir miyiz... Teşekkürler.

Acildir...

ben sanal kartla aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

quote:

Acildir...

ben sanal kartla aldım

Çok teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

''Eligible for FREE Shipping'' ibaresi mevcut ancak ''Spend $50 get $10'' yazıyor ödeme kısmında 10$ düşüyor zaten.10$ otomatik indirim olduğu için free shipping yapacaklarını sanmıyorum ama yine de şansımı denerim.

Bankamatik kartıyla ödeme yapacağım ama hesapta TRY mevcut; Amazon parayı USD olarak çekeceği için sorun çıkar mı?
    Ödeme kısmında TRY ile ödemeyi mi seçmeliyim?

Amazon an itibariyle 2,23 olan USD/TRY kurunu 2,36'dan hesaplıyor.

Gift card kullanılabiliyor mu 50 $ ile ama öyle olursa bence de free shipping yapmazlar indirim olduğu için. :) Tam bilmiyorum.
    TRY olarak seçersen daha çok para çeker, öbür türlü dolar üzerinden alırsan direkt güncel kur üzerinden çeker. Banka kartının yurtdışı alışverişine açık olması gerekiyor sanırım, kredi kartlarında kendiliğinden açık oluyor da bankamatik kartlarında öyle bir seçenek var mı henüz bilmiyorum.

• benim kargoda 2 gündür niye hiç hareketlenme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Az önce ups den aradılar gümrüğe takılmış mallar.

Çok önemli bilgiler öğrendim akşam bilgisayara oturur oturmaz yazacağım beklemede kalın.

Ne kadarlik alışveriş yaptiniz hocam.gelismeleri bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu dhl nasıl bir firma anlamadım. Cumartesi sipariş Pazartesi aldılar 2-3 gündür hiç bir güncelleme olmadı. Sonumuz hayır olsun.
  • Üye olabildim şuan sadece.Almak istediklerim var ama ingilizce kıt olunca...Adres kısmını bile emin olamadım doldururken.Öylece bakıyoruz.Millet sturling alırken
  • tashunkee kullanıcısına yanıt
    100$ üstü sturhling yada başka marka saatlerde %30 indirim var ayın 6 sına kadar
  • 10$ anında sepette düşüyor.

USD üzerinden ödeme yapmak sıkıntı olmuyormuş, bankayla konuştum.Hesabın TRY olması sorun değil, banka kendi kuru üzerinden hesaplayıp TRY karşılığını düşüyor.

Siparişi verdim ve hesapta para yoktu, nasıl olsa hemen çekmiyorlar diye siparişi verdim.(Enparada gecelik faizi bozmıyım, sabah para aktarırım demiştim:) )10dk sonra parayı çekmeye çalışmışlar, ödeme yapılamadı haliyle.Ardından parayı aktardım hesaba, retry yaptım, 1 gün olacak neredeyse hala çekmediler parayı.Umarım bir sorun çıkmaz.
  • eline sağlık yararlı olmuş hocam ingilizce çeviri işi felan olursa yardımcı olursunuz değil mi?

Sivas veya başka illere geliyor değil mi hocam başka bir mesajda istanbul felan denilmişte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 3 Aralık 2014; 23:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

Ne kadarlik alışveriş yaptiniz hocam.gelismeleri bekliyoruz

farklı siparişlerde 98 , 98 , 93 dolar aslında tam takılma değil bu UPS ' nin yaptığı birşey herhalde DHL mesela arkadaşıma getirmiş direk bir belge istemeden o da 98 dolarlık birşey aldı yazacağım hepsini.

girişiyorum şimdi konuya.

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

eline sağlık yararlı olmuş hocam ingilizce çeviri işi felan olursa yardımcı olursunuz değil mi?

Sivas veya başka illere geliyor değil mi hocam başka bir mesajda istanbul felan denilmişte.

oluruz oluruz rahat olun biz burda oldukça herkes yardım alır bizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Aralık 2014; 23:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

100$ üstü sturhling yada başka marka saatlerde %30 indirim var ayın 6 sına kadar

Sepete attıktan sonra ekstra %30 indirim mi oluyor?Ben denedim yapamadım.

Edit:CYBWEEK14 indirim kodu ile oluyor ama her üründe geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 3 Aralık 2014; 23:51:28 >
  • Hocam senin dhl ile gelen siparişin kargo aşamalarını fotoğraflayıp atarsan cok sevinirim dhl üzerindeki konşimentodan. Benim 4.12.2014 teslim gözüküyor cumartesi sipariş verdim pazartesi dhl aldı. Daha biraz önce Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ONTARIO - USA diyor şaka mı bu? 2 gündür aynı lokasyonda duruyor ürün.

Çarşamba, Aralık 03, 2014 Lokasyon Zaman
    2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ONTARIO - USA ONTARIO, CA - USA 13:39

Pazartesi, Aralık 01, 2014 Lokasyon Zaman
    1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı ONTARIO, CA - USA 15:01
  • Beler ben siparisi 4 gün önce verdim i.parcel firmasının istediği kimlik numarasini henüz yeni girdim kargo ciktimi bilmiyorum. Bu durumda siparişi iptal edebilirmiyim...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sepete atıp ödeme kısmında kodu girdiğin zaman oluyo zaten olduğu zaman kodu yazdığın yerin altında olduğuna dair yazı çıkıyo ama bütün saatlerde değil sanırım neye göre ayırıyolar onuda anlamadım muhtemelen %70 indirime giren üürnlerde falan yapmıyo
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    maalesef benimkide Cincinnati ' de hala arkadaşınki direk gelmiş birsürüde bilgi girmişler istanbulda olmak üzere. şans herhalde.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    davet bekliyorsun sanırım saat 15:00 dan beri yazcaksın niye takıldığını acele edersen ona göre iptal etme şansı olanlar iptal etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

davet bekliyorsun sanırım saat 15:00 dan beri yazcaksın niye takıldığını acele edersen ona göre iptal etme şansı olanlar iptal etsin

hocam ne alakası var ben bugün sabah 8 ' de dışarı çıktım başka bir İL ' e gittim akşam 8 ' de eve kendimi zor attım ve şuan anca bilgisayara oturabildim ben buranın paralı çalışanı felan değilim, şu başlık tamamen çıkarsız fayda sağlamak bunu unutmadan yorum atınız.

ayrıca gümrüğe takılma olayı şöyle UPS alamıyormuş ürünümü yetki verin alalım diyorlar DHL mesela bunu istemeden direk getiriyor çok özel durumlar hariç gümrüğe takılma olayı yok ! Şimdi UPS ' den gelen maille direk net bilgileri gireceğim.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    gündüz saat 15:00 da mesajın var mallar gümrüğe takılmış akşam neticeyi yazcam diye ben yazmadım heralde bunu takılmadı diyosan sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.