Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan iki zippo aldık dağıtım merkezinden çıkana kadar 5 gün geçti, bi de üstüne havayolu gecikmesi, bekle anam bekle.
  • arkadaşlar şu ürünü alsam ne kadar bir kargo ücreti öderim?

• Bunu artık konularda yazmıyoruz dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcosman05

arkadaşlar şu ürünü alsam ne kadar bir kargo ücreti öderim?

20 dolar civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Murat hocam ellerinize sağlık.

Çok güzel, faydalı ve ayrıntılı bir anlatım olmuş gerçektende...

Eğer mümkünse İade Prosedürü hakkında da, sitede açılacak iade isteği işlemi sonrasındaki adımlar ile ilgili de bilgi verebilirsiniz belki...

İyi forumlar,

Merhaba,

Benim gelen ürünümde bir sorun çıktı , büyük ihtimalle iade edeceğim ama prosüdür nasıl bilmiyorum . Eğer iade konusunda da anlatım eklerseniz çok yararlı olacaktır..

Şimdi den teşekkürler...
  • Ben daha önce iade etmedim ama bildiklerimi perşembe günü paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ben daha önce iade etmedim ama bildiklerimi perşembe günü paylaşırım.

Çok teşekkür ederim emeğinize ve ilginize,
  • Arkadaşım Kindle Paperwhite almak istiyorum.

Bildiğiniz gibi Kindle'ı TR'ye göndermiyor Amazon. Fiyatını katlatmadan nasıl getirtebiliriz acaba, bir önerisi olan var mı?
  • Bir şey soracağım. Öncelikle eline sağlık hocam.

Bildiğin üzere Amazon'dan bir ürün aldığımızda Gift olarak işaretleyebiliyoruz ve bu şekilde gönderdiklerinde üzerine ya da içine fiyat etiketi koymuyorlar. Gümrükte böyle durumlarda ne yaptıkları hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®Pączek

Bir şey soracağım. Öncelikle eline sağlık hocam.

Bildiğin üzere Amazon'dan bir ürün aldığımızda Gift olarak işaretleyebiliyoruz ve bu şekilde gönderdiklerinde üzerine ya da içine fiyat etiketi koymuyorlar. Gümrükte böyle durumlarda ne yaptıkları hakkında bir bilgin var mı?

Bilgim yok ama mutlaka öğrenirler onun ücretini birşekilde yoksa çok saçma olurdu herkes öyle getirtirdi istediğini :)

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabii de bir ihtimal dedim :)

Neyse zaten Amazon'la uzun bir konuşmadan sonra getirtmenin bir yolunu bulamadım Kindle'ın, hevesim kursağımda kaldı.
  • mouse tan vazgeçtim gidip vatandan verbatim store and go 1 tb harici hdd aldım bugun. kısmet değilmiş!!! iyi çalışmalar murat bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

mouse tan vazgeçtim gidip vatandan verbatim store and go 1 tb harici hdd aldım bugun. kısmet değilmiş!!! iyi çalışmalar murat bey.

aynen hocam sıkmayın canınızı yılbaşında belki denk gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ®Pączek

Bir şey soracağım. Öncelikle eline sağlık hocam.

Bilgim yok ama mutlaka öğrenirler onun ücretini birşekilde yoksa çok saçma olurdu herkes öyle getirtirdi istediğini :)

Benim okuduklarıma göre gümrük sizden sipariş çıktısı, ödeme çıktısı, kredi kart ekstresi gibi çıktılarla ödediğiniz miktarın teyidini istiyor. Eder bunları ibraz etmezseniz kendileri fiyat biçiyorlar. Tabi bu fiyat piyasadaki en yüksek fiyat oluyor genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlis mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 9 Aralık 2014; 21:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

http://www.amazon.com/Transcend-Information-2-5-Inch-Solid-TS512GSSD370/dp/B00K9HID1C/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1418151313&sr=8-13

500 gb ssd 187 dolar iyi fiyat gibi

hocam max fiyatı yazın sonuçta vergisi ve kargosu var.

toplamda 238 dolara geliyor.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.
  • Türkiye İş Bankası ATM kartı olan banka kartı ile amazon üzerinden alışveriş yapan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -hay@let-

Türkiye İş Bankası ATM kartı olan banka kartı ile amazon üzerinden alışveriş yapan oldu mu ?

tam emin değilim ama oluyor galiba.

çok zor değil sonuçta ver siparişi zaten onay verecek 1 gün sonra deneyecekler sorun olursa mail gelir olmazsa kargolanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Aralık 2014; 0:34:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -hay@let-

Türkiye İş Bankası ATM kartı olan banka kartı ile amazon üzerinden alışveriş yapan oldu mu ?

tam emin değilim ama oluyor galiba.

çok zor değil sonuçta ver siparişi zaten onay verecek 1 gün sonra deneyecekler sorun olursa mail gelir olmazsa kargolanır.

Bi sipariş verdik yılan hikayesine döndü

HSBC amazon cvv kodu kullanılmadıgı için siparişi onaylamıyor :) 75$a 250GB Samsung 840 Evo bulduk alamıyoruz :)

İş bankası var elimde onu denedim bakalım neler olacak 1 haftadır kargoya verilmedi özür olarak kargo ücretinide sildiler beklemeyede değdi sanki :)

EDİT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -hay@let- -- 10 Aralık 2014; 0:39:40 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.