Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.669
Favori
13.910.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Benimde aynı şekilde gönderim.

Amazonla konuştum dün gece neredeyse varmak üzere dedi cumartesinden önce gelir dedi bekliyoruz.

PTS cevap verdi, mail attıktan sonra Yurtiçi kargo'ya paketimi vermişler, fakat ref2 kodu elimde olmadığından paket takibini yapamıyorum, sanırım PTS 'den istemem gerekiyor ref2 no'yu. :)

Sizin de cumartesiye kadar gelecektir eminim.

Tarih Saat Durum Detay
    08 Ara 2014, Pazartesi 15:50 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı
    10 Ara 2014, Çarşamba 16:12 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 10 Aralık 2014; 16:35:50 >
  • aa çok iyi umarım benimkinide vermişlerdir, mail attım bakalım.

aradım konuştum ben gümrük işleri devam ediyormuş, yarın erken çekilirse yurtiçine verilecek o da cuma cumartesi getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Aralık 2014; 17:18:00 >
  • murat abi finans bankasının sanal kartı çalışıyor konuya yazabilirsiniz. benim kargoda cuma günü geliyor bi sıkıntı çıkmazsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

murat abi finans bankasının sanal kartı çalışıyor konuya yazabilirsiniz. benim kargoda cuma günü geliyor bi sıkıntı çıkmazsa :)

tamam ekleyeceğim kardeşim. benimde yarın ki gümrük işi sabahtan biterse cuma gelir herhalde beklemedeyiz. Kulaklık incelemesi açacağım gelirse eğer.
  • 75 euro altı alışverişlerin gümrükle bir iliskisi olmuyor değil mi , saat almayı düşünüyorum da ebay e göre biraz teferruatlı galiba amazon. Birde bu rakam sadece ürün bedeli mi kargo içinde değil dimi 75 Euro'nun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 10 Aralık 2014; 17:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

75 euro altı alışverişlerin gümrükle bir iliskisi olmuyor değil mi , saat almayı düşünüyorum da ebay e göre biraz teferruatlı galiba amazon. Birde bu rakam sadece ürün bedeli mi kargo içinde değil dimi 75 Euro'nun

evet olmuyor. yani şöyle diyeyim her ürünün gümrükle ilişkisi oluyor ama 75 € nun altındakilerden herhangi bir belge istenmiyor ve direk geliyor.
  • quote:

quote:

75 euro altı alışverişlerin gümrükle bir iliskisi olmuyor değil mi , saat almayı düşünüyorum da ebay e göre biraz teferruatlı galiba amazon. Birde bu rakam sadece ürün bedeli mi kargo içinde değil dimi 75 Euro'nun

evet olmuyor. yani şöyle diyeyim her ürünün gümrükle ilişkisi oluyor ama 75 € nun altındakilerden herhangi bir belge istenmiyor ve direk geliyor.

Kargo bedelinin bir alakası yok yanlış anlamadıysam sadece ürün bedeli önemli , ondan sonrası kargo takip galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

quote:

Amazonla konuştum dün gece neredeyse varmak üzere dedi cumartesinden önce gelir dedi bekliyoruz.

PTS cevap verdi, mail attıktan sonra Yurtiçi kargo'ya paketimi vermişler, fakat ref2 kodu elimde olmadığından paket takibini yapamıyorum, sanırım PTS 'den istemem gerekiyor ref2 no'yu. :)

Tarih Saat Durum Detay

Aynen bende de aynısı yazıyor "Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir" diye, siz alabildiniz mi ref2 numaranızı?

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

quote:

Tarih Saat Durum Detay

Aynen bende de aynısı yazıyor "Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir" diye, siz alabildiniz mi ref2 numaranızı?

PTS'yi aradım, "Yurtiçi kargo'ya yeni verildiği için sisteme kargo takip numaranız düşmemiştir, yurtiçi kargo paket numaranızı güncellediğinde PTS takip sisteminde ref2 kodunu yazacağız" dediler.

• Benim de aynı durumda sizinki ile. Ama Ülkeye giriş yapıldığına dair bilgi yok i-parcel'de.
    quote:

Exported i-Parcel and in transit to country of destination 12/8/2014 1:12:00 PM Edison US

10 Ara 2014, Çarşamba 16:24 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir

şimdi benimki yurda giriş yaptı gümrükten geçti de yurtiçi kargoya mı verildi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 10 Aralık 2014; 19:49:26 >
  • Murat bey merhaba. Öncelikle konu çok faydalı olmuş, teşekkür ediyorum. Benim de naçizane bir sorum olacak.

100 $ altı gümrüğe takılmıyor deniliyor. Açıklamalarınızda bu konuyu göremedim veya gözümden kaçmış olabilir.
    Eğer bu sınırlama doğruysa kargo dahil mi yoksa hariç mi ? Yani 99$ lık bir ürün alsam ve 15$ da kargo ücreti olsa, toplam miktar 114$ olduğu için gümrüğe takılır ve %18'ini ödemek zorunda kalır mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Benim de aynı durumda sizinki ile. Ama Ülkeye giriş yapıldığına dair bilgi yok i-parcel'de.
    quote:

Exported i-Parcel and in transit to country of destination 12/8/2014 1:12:00 PM Edison US

şimdi benimki yurda giriş yaptı gümrükten geçti de yurtiçi kargoya mı verildi anlamadım.

Sizinkinin de veri girişi benimkiyle aynı anda yapılmış muhtemelen paketlerimiz yanyana gelmiş. :)
    Evet şu an Yurtiçi Kargo'da, YK kargo takip numarasını PTS'ye verdiği zaman bu sistemde ref2 no. olarak göreceğiz, sonra o kodu YK sitesinde takip no. olarak kullanabileceğiz. 1-2 gün içinde kapımıza kadar gelecektir.

• estupendo61 kullanıcısına yanıt
    Hepsi yazıyor konuda. 94 dolar sınır kargo hariç.

• Faydalı konu.Elinize sağlık.İlerde lazım olur.
  • Konu çok güzel elinize sağlık bu videoda hoşuma gitmişti sizde bakın isterseniz depolarında çalışan yeni nesil robotlarından bahsediyorlar :)

Mikey Pryvtyoutube
    Amazon Unveils its Eighth Generation Fulfillment Center [via BusinessWire]
    http://www.youtube.com/watch?v=tMpsMt7ETi8

• quote:

quote:

Benim de aynı durumda sizinki ile. Ama Ülkeye giriş yapıldığına dair bilgi yok i-parcel'de.
    quote:

Sizinkinin de veri girişi benimkiyle aynı anda yapılmış muhtemelen paketlerimiz yanyana gelmiş. :)
    Evet şu an Yurtiçi Kargo'da, YK kargo takip numarasını PTS'ye verdiği zaman bu sistemde ref2 no. olarak göreceğiz, sonra o kodu YK sitesinde takip no. olarak kullanabileceğiz. 1-2 gün içinde kapımıza kadar gelecektir.

Baya hızlı geldi çin postalarına göre Amazon'da muhtemel posta teslimat ayın 22'sineydi.

• quote:

75€ sadece ürün için geçerli.Örneğin; 70€ saat 50€ kargo olsa gümrüğe takılmaz ama 100€ saat 10€ kargo olsa takılır.

Bazı yasaklı(izinli) ürünler için para sınırı yok, 10€ olsa da gümrüğe takılır.Şansına geçebilir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

75€ sadece ürün için geçerli.Örneğin; 70€ saat 50€ kargo olsa gümrüğe takılmaz ama 100€ saat 10€ kargo olsa takılır.

Bazı yasaklı(izinli) ürünler için para sınırı yok, 10€ olsa da gümrüğe takılır.Şansına geçebilir de.

Teşekkürler , bildiğim kadarı ile supplementler ( besin desteği ) ve cep telefonu yasaklı , saat de sıkıntı yoktur umarım

• parfüm de gümrükten geçmiyor yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Baya hızlı geldi çin postalarına göre Amazon'da muhtemel posta teslimat ayın 22'sineydi.

Benim de 18'inde diyor ama şu an Yurtiçi Kargo'da. China post 2 ayda gönderiyor ya dealextreme'den aldığım şarj aleti 2 ayda gelmişti, bi daha birşey alırsam ona göre alırım. Amazon bi arkadaşıma 5 günde paket gönderdi, kapısına kadar ve DHL ile. İstese yapıyor kerata.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.