Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.665
Favori
13.910.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GulfStream

Katlanabilir, çok amaçlı ufak bıçak getirilebilir mi?

kesici ve delici alet hertürlü yasak hocam boşuna uğraşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Öncelikle mühendisMurat arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum.Bir konu ancak bu kadar detaylı ve kolay anlaşılabilir bir şekilde anlatılabilirdi.Bir mühendisten de bu beklenir zaten :))) ilk sayfa da ki gönderiyi nasıl takip edeceğimiz kısmından o kadar kolay ulaştım ki kargo bilgilerine zevkten 4 köşe oldum.Haber de iyi tabi ki.Ayın 10 unda siparişimi oluşturdım , 12 sinde kartdan para çekildi , 16 sında Amerika'dan yola çıktı , 18 inde Türkiye' ye ( Bağcılar ) geldi bugün Yurtiçi kargo dan dağıtıma çıkıyor ayın 20'si .Bu ucuz olan kargo seçeneği arkadaşlar bence sonuç mükemmel belki de herşey denk gelmiştir bilemiyorum.Aldığım ürün kol saati ve tutar olarak da gümrük limitinin altında bunu da belirteyim.

ben teşekkür ederim dostum, hayırlı olsun ürünün.

quote:

Orijinalden alıntı: Chincilla

9 Aralik Sali gunu siparis ettigim Razer Blackwidow 2014 Tournament Edition klavyemi pazartesi gunune kadar bekleyemedim yurticinden bugun aldim.son fotografta da gordugunuz gibi bu rehberi hazirlayan MuhendisMurat ve ekipman uzerine bir rehber hazirlayan kassatura'ya cok tesekkurler.

aman hocam ne yaptınız bir dua etseniz yeter böyle güzel sonuçları görünce verdiğimiz emeklerin yerini bulması bizi memnun ediyor amaçta bu zaten gerisi teferruat X kişi Y kişi farketmez önemli olan paylaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Aralık 2014; 16:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Katlanabilir, çok amaçlı ufak bıçak getirilebilir mi?

kesici ve delici alet hertürlü yasak hocam boşuna uğraşma derim.

Hocam peki kesici alet, bavulda uçakta gelir mi bir yakının yanında, yoksa yine sakat mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam peki kesici alet, bavulda uçakta gelir mi bir yakının yanında, yoksa yine sakat mi?

oraya götüremezsin kesinlikle senin bile iç çamaşırına kadar bakıyorlar ama oradan getirebilir misin bilmiyorum büyük ihtimal getiremezsin ama mantıklı olalım yani, amerika bu konuda çok hassas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Aralık 2014; 16:42:08 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Üzerimizde zaten imkânı yok, belki bavul olabilir, ama o da sakat, getirenin başını belaya sokmayalim.
    Yalniz aliexpress den baktım, turkiyeden sorunsuz almış olanlar var, artık gümrük ten nasıl geçtiyse bilemem.

• ben çorluda çalışıyorum okul askerlik bitti kardeşim.
  • Dostum çok güzel rehber hazırlamışsın ellerin dert görmesin.
  • Amazon.com'a iade konusunda biraz yeşillendirebilir misin, postaneden ya da en yakın kargo şirketinden yollayabilirsiniz diyor ama nasıl olacak, tam anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Amazon.com'a iade konusunda biraz yeşillendirebilir misin, postaneden ya da en yakın kargo şirketinden yollayabilirsiniz diyor ama nasıl olacak, tam anlamadım?

Reppu adlı arkadaş gerçekleştiriyor işlemleri bitsin koyacağız ben yapmadığım için koyamıyorum.
  • Neden elime geçiceği tarih çok fazla ben o kadar beklemek istemiyorum geçen g930 aldım pazartesi akşamı sipariş ettim cuma öğleni elimdeydi ve hızlı kargoyu seçmediğim halde ups kargo ile gelmişti bu neden böyle ? Bu arada bende Gaziosmanpaşadayım :D
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Neden elime geçiceği tarih çok fazla ben o kadar beklemek istemiyorum geçen g930 aldım pazartesi akşamı sipariş ettim cuma öğleni elimdeydi ve hızlı kargoyu seçmediğim halde ups kargo ile gelmişti bu neden böyle ? Bu arada bende Gaziosmanpaşadayım :D
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

christmas olduğundan dolayı aksamış olabilir

• There was a problem with your request
    There was an error with your E-Mail/Password combination. Please try again.

Hesabima girmeye calisirken boyle diyor
    En son promo istemistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

There was a problem with your request
    There was an error with your E-Mail/Password combination. Please try again.

Hesabima girmeye calisirken boyle diyor
    En son promo istemistim

birşey olmaz hocam arada oluyor böyle.
  • Arkadaşlar ben Usa'de yaşayan bi arkadaşıma bi kaç ürün göndermek istiyorum. Master Card sahibi değilim. Paypal ve Debit kart sahibiyim.

Bu işlemi yapabilme şansım var mı?

Açıklama kısmında Paypal ve Debit Card ile ilgili bi kısım bulamadığım için yazıyorum.

Yardımcı olur musunuz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Arkadaşlar ben Usa'de yaşayan bi arkadaşıma bi kaç ürün göndermek istiyorum. Master Card sahibi değilim. Paypal ve Debit kart sahibiyim.

Bu işlemi yapabilme şansım var mı?

Açıklama kısmında Paypal ve Debit Card ile ilgili bi kısım bulamadığım için yazıyorum.

Yardımcı olur musunuz lütfen?

Paypal geçmiyor debiti bilmiyorum.

• merhabalar
    tablet alsam gümrükte problem çıkarmı alabilir miyim ürünü.

• saat almıştım, siparişimin kargoya verilmediğini sanıp iptal ettirip yeniden sipariş vermiştim. İkinci sipariş elime ulaştıktan sonra geri iadesi yapılan ilk siparişim de bugün elime ulaştı.

Durumu anlattım, belki christmas hediyesi ederler diye :D

Tabii ki geri istediler ve PTT kargonun yolları gözüktü yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

merhabalar

http://www.amazon.de/gp/product/B00N9O95H8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

3G özelliği yoksa takılmaz. Fiyatı yüksek ise vergisini ödemek zorunda kalabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda İninal kart geçerli mi arkadaslar? Ya da is bank banka kartı gecerli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

merhabalar

http://www.amazon.de/gp/product/B00N9O95H8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

3G özelliği yoksa takılmaz. Fiyatı yüksek ise vergisini ödemek zorunda kalabilirsiniz

Hocam 3G ozelligi var. Vergisini ödemeye razıyım. Zaten ucuza geliyor o şekilde dahi.
    450 euro ya geliyor. Hersey dahil. Ama dediğim gibi 3G özelliği var. Adamlar uyanır mi acaba.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.