Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.662
Favori
13.913.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenk501923

arkadaşlar usb 3.0 flash bellek almak istiyorum bir öneriniz var mı acaba? pny,slicon power,corsair vb gibi. ayrıca daha önce amazondan alan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.

bunu aldım ben memnunum baya iyi hızları. 27 dolara almıştım.

birde bu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

z623 volt olayı nedir biliyormusunuz?

biliyoruz çevirici lazım en son seste 400W çektiğini söylüyorlar 400W 110 - 240V çeviriciler pahalı baya o konuyu araştırmaya devam edeceğim.

sonuca ulasınca bizide bilgilendirirsiniz inşallah kolay gelsin

Max 300w çekiyor.Ortalama olarak ise 80w.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ataba-at-1122c400-400w-220-110v-ac-ac-convertir-140912084
    Bu yeterde artar bile.Bende de z623 var ve amazondan almıştım.Bu çeviriciyle sorunsuz şekilde kullanıyorum.

acaba bu çeviricilerde ses varmı zırıltı gibi hafiften oda sessizken duyulabilecek saat tiktoku gibi(çalışma prensiblerini hiç bilmiyorumda) birde daha yüksek watt lı oanlardaolabilirmi ? teşşekkürler

Bunda gram ses yok.Daha yükseğinde olsa bile çok az olur gibime geliyor.Ama z623 için bu çevirici yeterli..Fazlasına gerek yok..

sağol

• Hocam ben amazondan G710,G930 ve steelseries mause pad almayı düşünüyorum.
    94 dolar sınırı var ek vergi için bu ürünlerin toplam fiyat sınırı mı yoksa sadece tek bir ürün mü 94 doları geçmemeli ?
    Birde yavaş kargo masrafı tahmini ne kadar tutar ve kargo masraflarını alım esnasında mı karttan çekiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRambo54

Hocam ben amazondan G710,G930 ve steelseries mause pad almayı düşünüyorum.
    94 dolar sınırı var ek vergi için bu ürünlerin toplam fiyat sınırı mı yoksa sadece tek bir ürün mü 94 doları geçmemeli ?
    Birde yavaş kargo masrafı tahmini ne kadar tutar ve kargo masraflarını alım esnasında mı karttan çekiyorlar ?

toplam fiyat 94 doları geçmemeli vergi ödemek istemiyorsan birde 3ünü birden alıcaksan 50 dolar tutar kargo ücreti
    kargo vergi ürün parası hepsi birkilte çekiliyor
  • quote:

quote:

toplam fiyat 94 doları geçmemeli vergi ödemek istemiyorsan birde 3ünü birden alıcaksan 50 dolar tutar kargo ücreti

Tamamdır çok sağolun teşekkürler
  • quote:

quote:

Tamamdır çok sağolun teşekkürler
  • quote:

Güncel kur ile 75Euro, $91.521.
  • razer black bu klavyeyı $94 aldım ama deposit filan cıktı başka bi ürünü 95 aldıgım deposit vs cıkmıyordu neden bu böyle oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 29 Aralık 2014; 16:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

razer black bu klavyeyı $94 aldım ama deposit filan cıktı başka bi ürünü 95 aldıgım deposit vs cıkmıyordu neden bu böyle oldu .

Çünkü o zaman ki kurla 75 Euro 96 dolar civarı ediyordu. Şuanki kurla 75 Euro 91.521 dolar.
  • Deposit in rakamla ilgisi yok gibi ben 128$ ürün aldım deposit cikmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Deposit in rakamla ilgisi yok gibi ben 128$ ürün aldım deposit cikmadi

ürünle mi alakası var anlamadım. herhalde gümrüge takılarsa diye aldılar da ozmana vergi ücreti demesi gerekiyordu anlamadım iyicene .f

@rpdstar öyle dıyorsunda suan 95 e ürün koy sepete at vergi cıkmıyor.
  • quote:

Deposit in rakamla ilgisi yok gibi ben 128$ ürün aldım deposit cikmadi

Hocam acaba neden bilmeden konuşmayı çok seven insanlarsınız? İster istemez sizi yargılamak zorunda kalıyorum. Depositin rakamla alakası yok diyorsun. Amazon'un aldığı deposit ibaresi gümrük vergisidir ki gümrük vergisinide 75 Euro üzerindeki kargo hariç siparişlerde alıyor.
  • quote:

128$ ürün aldım elime ulaştı vergi ödemedim be insan şimdi buraya gelip bişey bildiğini zannedenleri ben bozarim en iyi ben bilirim moduna girmiş afra tafra yapiosun seni niye çekeyim ben karım falan misin

belli ürünlerde dediğiiz oluyor galibe ama istisnalar bozmuyor 75 euroyı sonuçta amazo totalde deposit çıkarmassa sıkıntı olmaz onlar ödemek zorunda kalır(aldığınız ürünün linkini atabilirsiniz tartışmayı sonlandırmak için)
  • quote:

128$ ürün aldım elime ulaştı vergi ödemedim be insan şimdi buraya gelip bişey bildiğini zannedenleri ben bozarim en iyi ben bilirim moduna girmiş afra tafra yapiosun seni niye çekeyim ben karım falan misin

Kafana göre davranabilirsin. Cevap vermiyebilirsin ama burda bir şey öğrenmeye çalışanlarada yanlış bilgi veremezsin. $128 olan ürünü acaba tek sepette mi aldın, o fiyat kargo dahil fiyatı mıydı, ürüne vergi ödedin ama gümrüğe takılmadıda sana geri iade mi verdiler Allah bilir
  • bu linkten sonuna kadar gitsin boş konuşan eleman da kuyruna altına alsın sussun
  • Bu konuda daha önce uyarmıştım bu başlık altında bu tarz laf atmalara izin veremem, lütfen dikkat ediniz mesajlarınızın silineceğini düşünüyorum.

edit : bu arada bazı saatlerde vergi girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2014; 0:58:03 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Bazı cakmaklardada girmez burdan sonuçla bütün ürünlerden vergi alınıyor denemez aklın yolu bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 29 Aralık 2014; 1:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

arkadaşlar usb 3.0 flash bellek almak istiyorum bir öneriniz var mı acaba? pny,slicon power,corsair vb gibi. ayrıca daha önce amazondan alan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.

bunu aldım ben memnunum baya iyi hızları. 27 dolara almıştım.

birde bu var

hocam yazmayı unutmuşum yukarı 128 gb almayı düşünüyorum. pny nin ürünlerinde sıkıntı çıkar mı acaba? sizin aldığınız çok güzel duruyor 128 gb olanı varsa alacam. kanpanyalı bir ürün varsa onlara bakayım birde.

• quote:

hocam yazmayı unutmuşum yukarı 128 gb almayı düşünüyorum. pny nin ürünlerinde sıkıntı çıkar mı acaba? sizin aldığınız çok güzel duruyor 128 gb olanı varsa alacam. kanpanyalı bir ürün varsa onlara bakayım birde.

sanmıyorum çıkacağını o da fena değil benimkinin 128 ' i yok hocam.
  • Ben sadece Amazon'un kendi sattığı ürünlerde vergi aldığını biliyorum. Eğer böyleyse yukarda verilen linkler Amazon'un sattığı ürünler olmadığı için vergi alınmaması doğaldır.
    Bir de şu var. Nasıl ki telefon getirmenin yasak olduğunu sağır sultan bile biliyorsa ama şans eseri yada gümrük memurunun o günkü ruh haline bağlı olarak gümrükten geçebiliyorsa, gümrük vergisi alınması gerektiği halde gözden kaçanlar olabilir.

İstisnaları hak bayram bilip bunun üzerinden konuşmak yanlış. Bireysel ithalatın sınırları kanunlarla, yönetmeliklerle belirlenmiş. Nelerin gelebileceği nelerin gelemeyeceği, nelerin özel izne tabii olduğu, ne kadar fiyata kadar vergi alınması gerektiği, nereden gelirse ne kadar yüzde ile vergi alınacağı v.s. hepsi belli. Hiçbir kanun ve yönetmelikte, şu marka saatler 75€'yu geçmiş olsa da vergi alınmaz, yada şu çakmaklardan vergi alınmaz diye bir maddesi olamaz.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.