Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Orijinalden alıntı: barancilo

paypal nakit kart vs baya araştırdım sizin tavsiye ettiğiniz bir kart var mı, enpara dışında ?

Neden Enpara dışında dediniz bilmiyorum ama onun haricinde seçenek olarak Paypal Nakit veya İninal kalıyor.

çok karışık geldi
  • quote:

çok karışık geldi

2-3 cümlede açıklıyacağım. Karışık olan yeri neresi acaba? 18 yaşından büyüksen Enpara Müşteri Başvuru Bu linke giriyor ve bilgileri dolduruyorsun. Ardından seni telefonla arıyorlar ve bilgi veriyorlar, evde olup olmadığını evde isen gelip kartı teslim edeceklerini veya bulunduğun ilçede bir yerde buluşmak istediğini talep edersen orada bulaşıyorsunuz ve kartı teslim alıyorsunuz. Hiç bir ücret yok al kartı tamam. Kartı aldıktan sonra yapıcaklarında internet şifresini vs belirlemek onuda zaten sitesinde detaylı yazıyor.

• quote:

quote:

çok karışık geldi

2-3 cümlede açıklıyacağım. Karışık olan yeri neresi acaba? 18 yaşından büyüksen Enpara Müşteri Başvuru Bu linke giriyor ve bilgileri dolduruyorsun. Ardından seni telefonla arıyorlar ve bilgi veriyorlar, evde olup olmadığını evde isen gelip kartı teslim edeceklerini veya bulunduğun ilçede bir yerde buluşmak istediğini talep edersen orada bulaşıyorsunuz ve kartı teslim alıyorsunuz. Hiç bir ücret yok al kartı tamam. Kartı aldıktan sonra yapıcaklarında internet şifresini vs belirlemek onuda zaten sitesinde detaylı yazıyor.

aslında kafamı karıştıran şey şu oldu ininal, paypal nakit kartlarını biraz inceleyip enparadaki sistemin nasıl işleyeceğini anlamadım. şu an enparaya başvurdum kartımı aldıktan sonra yani enpara müşterisi olduktan sonra kartıma belli bir miktar yükleyip amazona direk kart bilgilerimi mi vereceğim yoksa bkm express diye başka bir şeye mi bulaşmak lazım. şu fasafisolardan nefret ediyorum

• quote:

aslında kafamı karıştıran şey şu oldu ininal, paypal nakit kartlarını biraz inceleyip enparadaki sistemin nasıl işleyeceğini anlamadım. şu an enparaya başvurdum kartımı aldıktan sonra yani enpara müşterisi olduktan sonra kartıma belli bir miktar yükleyip amazona direk kart bilgilerimi mi vereceğim yoksa bkm express diye başka bir şeye mi bulaşmak lazım. şu fasafisolardan nefret ediyorum

BKM Express falan yok aldın kartın bilgilerini doğruladın siteden kart şifrelerini belirledin tamamdır. İninaldeki gibi almak için ücret aylık ücret falanda yok. Amazon'a direk bilgileri giriyosun alışveriş yapıyorsun işte hiç bir şey yok.
  • quote:

quote:

BKM Express falan yok aldın kartın bilgilerini doğruladın siteden kart şifrelerini belirledin tamamdır. İninaldeki gibi almak için ücret aylık ücret falanda yok. Amazon'a direk bilgileri giriyosun alışveriş yapıyorsun işte hiç bir şey yok.

teşekkür ederim.

• aynen geri gidiyor :(
  • Bu depozit olayı karışık hakketten.
    Vergi alması gereken bir ürün seçtim (150 $ üstü) nekadar vergi ve kargo çıkacak diye ama vergi 0 yazıyordu
    Burda benim yapmam gereken ürünün %20 si gibi bir oranı hazırımda tutmak( her an bu vergiyi isteyebilirler ) olacak sanırsam
    Aslında derdim vergiyi vermemek değil diyelim ki bu ürünü aldım ( vergi çıkarmadığı ürünü ) vergi ödemeden aldım ve gümrükte sorun çıktı yani takıldı (asıl cevap almak istediğim kısım da burası) bu durumda alışveriş sırasında ödemediğim vergiyi amazon.com'a ödeyerek bizim adımıza ödetebilir miyiz?
    Umarım anlatabilmişimdir :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: veradrake

Bu depozit olayı karışık hakketten.
    Vergi alması gereken bir ürün seçtim (150 $ üstü) nekadar vergi ve kargo çıkacak diye ama vergi 0 yazıyordu
    Burda benim yapmam gereken ürünün %20 si gibi bir oranı hazırımda tutmak( her an bu vergiyi isteyebilirler ) olacak sanırsam
    Aslında derdim vergiyi vermemek değil diyelim ki bu ürünü aldım ( vergi çıkarmadığı ürünü ) vergi ödemeden aldım ve gümrükte sorun çıktı yani takıldı (asıl cevap almak istediğim kısım da burası) bu durumda alışveriş sırasında ödemediğim vergiyi amazon.com'a ödeyerek bizim adımıza ödetebilir miyiz?
    Umarım anlatabilmişimdir :)))

UPS veya DHL ile geliyorsa yani hızlı kargo ise bu firmalar sana bir mail gönderiyor ve onlara vekalet vermeni senin için ücretsiz olarak her şeyi halledeceklerini söylüyorlar. Sende vekaleti veriyorsun ve onlar işlemleri Amazon ile hallediyor. Sen para ödemiyorsan ama Amazon sana ücret çıkartabilir daha sonra o ayrı mesele ki bana kalırsa böyle bir şey olmaz ve şuana kadar kimseye olmadı.

• yok be kardo bir gümrüğe uğrayacak vaktim vardır elbet.
  • şu uzun yazıları siliniz ve bedava kargo olayını bu konuda istemeyiniz yoksa şikayet edileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Chroma düşmez de g710 ve bw ultimate 89 a düşmüş bir aralar tekrar düşücek beklemedeyim bende ama almışken chroma istiyorum :D

ben umudu kestim artık bari Z623 düşseydi onu alsaydım klavyemiz var şuanda ses sistemini 3D Led tv ye bağlayıp sinema keyfi yaşayacaktım hayaller suda.

• Ürünler dün geldi ama birtürlü koyamamıştım. Birkez daha teşekkürler AMAZON.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    az önce invicta marka bir saat aldım. tuhaf bir durum oldu saati satın aldıktan sonra tekrar ürün linkine tıkladığımda hem ürün "does not ship to turkey" gözüküyordu hem de fiyatı artmıştı. Yani indirimli son soğu aldım eğer yanlış anlamadıysam.

Kargo hariç 59$
    Kargo Dahil 77$

Parasına göre resmen bedava.

Bu arada sizin ürünler şahane valla ayıptır sorması hepsi kaça geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 30 Aralık 2014; 16:50:08 >

• bazen oluyor öyle şeyler ya gönderiliyor sonra tersi oluyor felan.

pm ' den attım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    aldığınız ürünlerden biri traş makinasımı hocam kaç paraya aldınız link atarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

aldığınız ürünlerden biri traş makinasımı hocam kaç paraya aldınız link atarmısınız.

Philips norelco diye aratın 15 dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bookshelf hoparlör alsam gümrüğe takılır mı ? kısıtlama var mı (100$ altı)
  • quote:

bookshelf hoparlör alsam gümrüğe takılır mı ? kısıtlama var mı (100$ altı)

Hocam öncelikle şunu iyi bir kavrıyalım. Gümrük sınırı ne $95 ne de $100 dolar. Gümrük sınırı 75 Euro'dur. O günün kuruna görede dolar fiyatı değişir. Ayrıca konu içeriğinde tüm bilgiler mevcut sormanıza bile gerek yok. Hoparlorede ne gibi bir kısıtlama olabilir düşüncesiyle bu yorumu attınız anlam veremedim.

• TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Z623 için habire soruyorduk max kaç watt çekiyor diye kendi yazıyor zaten neden böyle birşey yaptıysak.

bu yeterli olacak gibi bilen birileri bakarsa tekrar , garanti olsun.

• Merhaba;

Benim amazon.com'dan alışveriş yapmam lazım ama kredi kartım yok. Sipariş tutarını yükseltmek avantajlı bi şeyse eğer 100 küsür dolarlık ürünü benim için sipariş listesine ekleyecek birini bulabilir miyim? Böyle bi şey mümkün mü forumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.