Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam philips norelco bende almayı düşünüyorum urun güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

yukarı bakalım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyuar

Merhaba;

Benim amazon.com'dan alışveriş yapmam lazım ama kredi kartım yok. Sipariş tutarını yükseltmek avantajlı bi şeyse eğer 100 küsür dolarlık ürünü benim için sipariş listesine ekleyecek birini bulabilir miyim? Böyle bi şey mümkün mü forumda?

Sipariş tutarını yükseltmek neden avantajlı bir şey olsun? Böyle bir kanıya nerden vardınız? Ayrıca o dediğiniz işi yapacak kişiyi bana kalırsa zor bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Merhaba;

Benim amazon.com'dan alışveriş yapmam lazım ama kredi kartım yok. Sipariş tutarını yükseltmek avantajlı bi şeyse eğer 100 küsür dolarlık ürünü benim için sipariş listesine ekleyecek birini bulabilir miyim? Böyle bi şey mümkün mü forumda?

Sipariş tutarını yükseltmek neden avantajlı bir şey olsun? Böyle bir kanıya nerden vardınız? Ayrıca o dediğiniz işi yapacak kişiyi bana kalırsa zor bulursunuz.

Kanıya varmadım ki, varsa eğer böyle bi şey dedim. Alışverişlerde limite bağlı avantajlar oluyor ya hani kargosu hediyesi falan. Direk böyle bi fedakarlık istemeye çekindiğim için mutualist bi ilişki olacaksa eğer dedim. Sanal alemdeki anlaşma probleminden kaynaklı olsa gerek, epey kötü bi şey sormuş gibi hissettim. Teşekkür ederim yine de.

• quote:

Kanıya varmadım ki, varsa eğer böyle bi şey dedim. Alışverişlerde limite bağlı avantajlar oluyor ya hani kargosu hediyesi falan. Direk böyle bi fedakarlık istemeye çekindiğim için mutualist bi ilişki olacaksa eğer dedim. Sanal alemdeki anlaşma probleminden kaynaklı olsa gerek, epey kötü bi şey sormuş gibi hissettim. Teşekkür ederim yine de.

Amazon'da bu tür bir şey yok. Yani genel ürünler için. O kargo hediyesi olayı Amazon'da $35 üstü alışverişlerde oluyor ama oda sadece US için geçerli. Yani TR için geçerli bir fırsatı olmuyor. Ayrıca dediğiniz gibi sanal alemdeki anlaşma probleminden kaynaklı. Son olarak kafanıza takılan bir şey varsa ayrıca konu içeriğine bakın, tüm bilgiler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Amazon'da bu tür bir şey yok. Yani genel ürünler için. O kargo hediyesi olayı Amazon'da $35 üstü alışverişlerde oluyor ama oda sadece US için geçerli. Yani TR için geçerli bir fırsatı olmuyor. Ayrıca dediğiniz gibi sanal alemdeki anlaşma probleminden kaynaklı. Son olarak kafanıza takılan bir şey varsa ayrıca konu içeriğine bakın, tüm bilgiler mevcut.

anladım. kafama takılan tek şey alacak biri olmaması işte :) teşekkür ederim, iyi günler..

• quote:

ben daha öyle çok kullanmadım zaten sakalı olan birisi değilim, malzeme kalitesi fena değil bu paraya daha iyisi olmaz herhalde ama alırken bir üst modelini al 30 dolarmı ne 5 dolarlık kupon uyguluyor zaten 25 dolara düşüyor o 1 saat şarj süresi 1 saat kullanım bu 10 saat şarj süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

ben daha öyle çok kullanmadım zaten sakalı olan birisi değilim, malzeme kalitesi fena değil bu paraya daha iyisi olmaz herhalde ama alırken bir üst modelini al 30 dolarmı ne 5 dolarlık kupon uyguluyor zaten 25 dolara düşüyor o 1 saat şarj süresi 1 saat kullanım bu 10 saat şarj süresi.

Alıntıları Göster
    Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

Murat arkadaşımızın açtığı bu rehber tadındaki konuyu farklı mevzular ile karıştırmayalım lütfen.

İyi forumlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Murat arkadaşımızın açtığı bu rehber tadındaki konuyu farklı mevzular ile karıştırmayalım lütfen.

İyi forumlar,

teşekkürler serkan hocam herkese iyi yıllar , mutlu seneler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

İyi forumlar,

teşekkürler serkan hocam herkese iyi yıllar , mutlu seneler.

Alıntıları Göster
    çakal amazonun yaptıgına bakın ,

toplam 139,96 dolarlık sepeti ürünü 2 ye bölüp benim iznim olmadan hesabımdan 15$ promo kullanıp 2 ürünün parasını çekmişler. diğer 2 ürünü bırakmışlar. şuan itiraz ettim bakalım ne olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

çakal amazonun yaptıgına bakın ,

toplam 139,96 dolarlık sepeti ürünü 2 ye bölüp benim iznim olmadan hesabımdan 15$ promo kullanıp 2 ürünün parasını çekmişler. diğer 2 ürünü bırakmışlar. şuan itiraz ettim bakalım ne olucak

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

aldığınız ürünlerden biri traş makinasımı hocam kaç paraya aldınız link atarmısınız.

Philips norelco diye aratın 15 dolar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepsi Free Shipping yazan ürünleri seçtim 30 usd benden kargo istiyor.
    almak istediğim ürünlerde bunlar . ve konuşmada aşağıda. başka birisine bağlansam chatten indirirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur@ -- 1 Ocak 2015; 17:08:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

arkadaşlar hepsi Free Shipping yazan ürünleri seçtim 30 usd benden kargo istiyor.
    almak istediğim ürünlerde bunlar . ve konuşmada aşağıda. başka birisine bağlansam chatten indirirler mi ?

You are now connected to Hariharan. from Amazon.com
    Me:Hello Dear Amazon
    Hariharan.:Hello Ugur , my name is Hariharan.. I'm here to help you today.
    Me:Hello. I wanted to have shopping from your website
    I am from Turkey.
    Hariharan.:Okay you're most welcome to place the order.
    Me:We have 75 Euro limit for this I will make my shopping part of part.
    I choosed some products free shipping.
    Items (4): $73.36
    Shipping & handling: $28.51
    I usually use Ebay and when I choose FreeShipping . I don't pay extra money.
    and my friends Buy products from your website with free shipping.
    all products Sold by: Amazon Export Sales, Inc.
    Hariharan.:I'm sorry Ugur, we cant offer any discount for the shipping.
    Me:I hope you remove this extra cost for handling and shipping
    Hariharan.:We cant change the shipping charges.
    Me:it is Free already in my products
    I choosed specially like this.
    I choosed slow delivery options.
    Hariharan.:I sorry Ugur we cant change the shipping prices once it has assigned.
    I'm sorry I cant help you by changing the shipping rate.
    We wont change the shipping price.
    Is there anything else I can do for you today?
    Me:no
    Hariharan.:Thanks a lot for visiting Amazon.com! We look forward to seeing again soon!
    Have a good one.
    Happy New Year!!!
    Take care Bye!

Hocam sen alma, bosver. Ebay'dan almaya devam et kanımca. Ek olarak konu içeriğine chat paylaşmak yasakmış, haberin ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 1 Ocak 2015; 16:29:49 >

• ugur@ kullanıcısına yanıt
    chat mesajınızı siliniz, artık free shipping diye birşey yok ısrar etmeyiniz , konularada yazmayınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

aldığınız ürünlerden biri traş makinasımı hocam kaç paraya aldınız link atarmısınız.

Philips norelco diye aratın 15 dolar.

Alıntıları Göster
    Hep Free Shipping yazan 4 ürün seçtim ama hala kargo parası çıkartıyor. hepsizde amazon tarafından satılıyor

indirtmenin bi yolu var mıdır ? chatten birisi ile görüştüm. olmaz dedi düdük.

Order Summary
    Items (4): $73.36
    Shipping & handling: $28.51
    Total before tax: $101.87
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Order total: $101.87

• ugur@ kullanıcısına yanıt
    kardeşim biz ne diyoruz hala sen ne diyorsun :) ilk sayfayı oku komple ücretsiz kargo diye birşey yok.
  • quote:

kardeşim biz ne diyoruz hala sen ne diyorsun :) ilk sayfayı oku komple ücretsiz kargo diye birşey yok.

ben o ilk mesajı atınca site hata verdi. ben bu atılan mesajları görmeden tekrar attım.

öteki mesajı düzelteyim de. chat mesajı kim tarafından yasak amazon mu yoksa donanimhaber mi mi yasaklıyor ?
  • quote:

ben o ilk mesajı atınca site hata verdi. ben bu atılan mesajları görmeden tekrar attım.

öteki mesajı düzelteyim de. chat mesajı kim tarafından yasak amazon mu yoksa donanimhaber mi mi yasaklıyor ?

ikiside yasaklar muhtemelen çünkü senin konuştuğun amazonla senin aranda öyle birisi indirim aldıysa adam sana özel bir seferlik yapıyorum, bunu başkasına söyleme diyor hepsi kayıt altında şuan bütün chat geçmişin onlarda sen kalkıp başkasınla yayınlarsan buna rağmen olmaz.
  • quote:

quote:

ikiside yasaklar muhtemelen çünkü senin konuştuğun amazonla senin aranda öyle birisi indirim aldıysa adam sana özel bir seferlik yapıyorum, bunu başkasına söyleme diyor hepsi kayıt altında şuan bütün chat geçmişin onlarda sen kalkıp başkasınla yayınlarsan buna rağmen olmaz.

Alıntıları Göster
    anladım. ben bu sitede okumuştum kargoyu kaldırdıklarını chatten yazınca. yine burada okudum birisi iptal edip diğeri iptal etmiyormuş kargo silme olayını.

o yüzden yazdım.
    chatte de pek özel birşey yok. nerdersem diyim hayır dedi ))))

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Muradım bu ürün yasaklılar içindemi? Birde ürün sıfırmı yoksa kullanılmışmı anlamadım sana zahmet bakıver
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.