Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: audi06_19

Muradım bu ürün yasaklılar içindemi? Birde ürün sıfırmı yoksa kullanılmışmı anlamadım sana zahmet bakıver
    http://www.amazon.com/gp/product/B00092EIFW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

hocam yasaklı olduğuna dair birşey duymadım ayrıca türkiyeye gönderimi var.

Arkadaşlar Müjde !!
    7) ★ İNDİRİMLİ CAZİP ÜRÜNLER ★

+Ev İhtiyaç

+Kişisel

+Bilgisayar

eklendi, gayet güzel ürünler paylaşacağız dostlar beklemede kalın.

Lütfen sizde bulduğunuz indirimli ürünü konuya yazarak eklenmesini rica edin ki diğer arkadaşlarımız da faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ocak 2015; 23:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

hocam yasaklı olduğuna dair birşey duymadım ayrıca türkiyeye gönderimi var.

Arkadaşlar Müjde !!
    7) ★ İNDİRİMLİ CAZİP ÜRÜNLER ★

+Ev İhtiyaç

+Kişisel

+Bilgisayar

eklendi, gayet güzel ürünler paylaşacağız dostlar beklemede kalın, istekte bulunabilirsiniz bildiğiniz ürün varsa söyleyip ekletebilirsiniz.

Aslında zaten çoğu ürün Türkiye'ye göre fırsat ürünü sayılır ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Aslında zaten çoğu ürün Türkiye'ye göre fırsat ürünü sayılır ama neyse.

evet hocam aynen ama biz özellikle indirimde olanları ve türkiyeye sorunsuz gönderilenleri ekliyoruz ve insanları arama derdinden kurtarıyoruz.

Lütfen sizde bulduğunuz indirimli ürünü konuya yazarak eklenmesini rica edin ki diğer arkadaşlarımız da faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ocak 2015; 23:32:18 >

• yasaklı olduğunu bilmeden kozmetik (parfüm) sipariş verdim.Şimdi öğrendim yasakmış ,bakalım gümrükten geçecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

yasaklı olduğunu bilmeden kozmetik (parfüm) sipariş verdim.Şimdi öğrendim yasakmış ,bakalım gümrükten geçecek mi

hayret türkiyeye gönderimi nasıl olduysa, sonuçları paylaşırsın hocam.
  • 'da this item shipsh to Bursa Turkey yazmıyor alsam gelirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LieWoneR -- 2 Ocak 2015; 12:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LieWoneR

http://www.amazon.com/Razer-Sabertooth-Elite-Gaming-Controller-Linux/dp/B00B1MXGDO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420194868&sr=8-1&keywords=razer+sabertooth 'da this item shipsh to Bursa Turkey yazmıyor alsam gelirmi ?

Türkiye'ye gönderilmeyen ürünler ödeme kısmında belirtilir. Bu ürün Amazon tarafından satılıyor ve ödeme aşamasında bir sıkıntı yok. Alabilirsiniz.

• quote:

Ürünler dün geldi ama birtürlü koyamamıştım. Birkez daha teşekkürler AMAZON.

hocam o kit şeklinde olan şeyi 30 dolaramı aldınız şuan 30 dolarda baya iş görücek bi şeye benziyor babama almayı düşünüyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 2 Ocak 2015; 13:07:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

quote:

Orijinalden alıntı: LieWoneR

http://www.amazon.com/Razer-Sabertooth-Elite-Gaming-Controller-Linux/dp/B00B1MXGDO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420194868&sr=8-1&keywords=razer+sabertooth 'da this item shipsh to Bursa Turkey yazmıyor alsam gelirmi ?

Türkiye'ye gönderilmeyen ürünler ödeme kısmında belirtilir. Bu ürün Amazon tarafından satılıyor ve ödeme aşamasında bir sıkıntı yok. Alabilirsiniz.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

hocam o kit şeklinde olan şeyi 30 dolaramı aldınız şuan 30 dolarda baya iş görücek bi şeye benziyor babama almayı düşünüyorumda

evet hocam hatta indirime girmişti bir ara 23 dolara aldım, malzeme kalitesi öyle çok yüksek değil ama işini kesinlikle görüyor ben şimdiden kullandım bazı parçaları çekici çok sağlam.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    o setin yanında birde bunu alsam tek kargo ücretimi öderim birde g930 aldıgımda ücretsiz kargo yapmışlardı ve 4 günde elime ulaşmıştı hızlı kargoyu seçersem tekrar 4 günde elime ulaşırmı ups ile bi kaç sayfada artık hep 20 günde geliyor gibi bişi okudum da:(

• asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Aynı ücret olmaz fiyatı eklenir neyse.

Sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

yasaklı olduğunu bilmeden kozmetik (parfüm) sipariş verdim.Şimdi öğrendim yasakmış ,bakalım gümrükten geçecek mi

hayret türkiyeye gönderimi nasıl olduysa, sonuçları paylaşırsın hocam.

3. parti satıcıdan aldım .Amazon kendi satmıyordu o parfümü.
    Aldıktan ertesi günü 5 dolar indirim fiyata 5 dolar indirim yapmış..Çoktan kargoya vermiş iptal etmedim bende.Varsın 5 dolar fazla olsun,gümrüğü geçsin de sıkıntı yok
    Ürün bu,parfüm bir harika.Ürün gümrükten geçerse tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 6 Ocak 2015; 15:43:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar Amazondan kaliteli deri cüzdan tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

arkadaslar Amazondan kaliteli deri cüzdan tavsiye eder misiniz?

20 Dolara QuickSilver Deri Cüzdan

29.95 Dolara Calvin Klein Deri Cüzdan

ilk sayfaya eklendi.

ayrıca klavye mouse ihtiyacı olanlar kaçırmasın hem türkiyeye gönderimi açılmış hemde 29 dolar bu paraya daha kalitelisini bulamazsınız.

CM Storm Devastator - LED Gaming Keyboard and Mouse Combo Bundle (Blue Edition)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2015; 17:01:10 >

• Tesekkür hicam. C.klein daha kaliteli gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

Tesekkür hicam. C.klein daha kaliteli gibime geldi

evet bencede.

quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Şimdi bu ürünler belirlediğim fiyatın altına düşünce bana mail mi gelicek yada öyle bir sistem varsa yardımcı olurmusunuz ?

mailini girdiysen ürünlere tıklayıp gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2015; 22:37:33 >

• this order contains a gift bu seçenekle yaparsak hediye olarak mı geliyor? İçinde fatura olmaması gerek alacağım şeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

this order contains a gift bu seçenekle yaparsak hediye olarak mı geliyor? İçinde fatura olmaması gerek alacağım şeyin :)

gift wrap available yazarsa hediye paketi olabilir. o yazdığın cümlede bu paket hediye içeriyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2015; 0:44:02 >
  • Arkadaşlar çoğu kişi G930 aldığı için yazıyorum burayada biliyorsunuz ayarsız halde müzik performansı kötü ve basslar çok kötüydü bunun için bir çözüm geliştirdim.

Logitech G930 için En iyi Ekolayzır Ayarları !!

Son mesajda.

LOGiTECH G930 İNCELEMESİ - RESİMLİ ANLATIM + Kullanıcılar Kulübü !!

http://forum.donanimhaber.com/m_100421198/mpage_3/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.