Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertw1

Z623 ün fotoğraflarını ve fiyatını çok merak ettim neden fiyat söylemem diye bir kural var ki ?

fiyatlar ortaya döküldüğünde çok tartışma çıktıda ondan hem zaten standart fiyat yazıyor adam o fiyattan azına veya fazlasına almış olması onla amazon arasında ...
  • Neyi merak ettiğinide anlamadım ki. İnsanlarımızın kafasında öyle bir algı oluşmuş ki Amazon'dan ürün alanlar sitede yazan fiyattan almıyor bağımsız bir fiyattan alıyormuş gibi. Size bunu düşündüren nedir acaba? Yapmayın bu kadarda lütfen. Düşündürmemek adına, $148.99+vergi+kargo fiyatına aldı.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Öyle bir algı oluşmaması için 200 $ küçüktür 460 tl den olması lazım ha sende bu algı olusmuyosa matematiği baştan okuman lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 5 Ocak 2015; 15:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Öyle bir algı oluşmaması için 200 $ küçüktür 460 tl den olması lazım ha sende bu algı olusmuyosa matematiği baştan okuman lazimhttp://www.sanalmarketim.com/logitech-z623-200w-21-siyah-hoparlor-980000403/p_30486/?ref=akakce&source=mobil&v=0.47

Ben ne demişim sen ne demişsin, yazdıklarımı anlıyabilecek olabilsen zaten yorumun bu şekilde olmazdı diyorum. Ayrıca benim yorumlarıma yorum atmamanı 2.defa söylüyorum, seni ilgilendirmez aksi taktirde blokluyacağım.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Bende seni bilmediğin konularda bilmiş edasıyla başkalarının adına konusmaman konusunda uyarmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Bende seni bilmediğin konularda bilmiş edasıyla başkalarının adına konusmaman konusunda uyarmistim

Boş yazma, senden fazla bilgiye sahip olduğum ve konuda haklı olduğum belli. Block ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 5 Ocak 2015; 16:22:32 >
  • Arkadaşlar birbirimizle tartışmayalım lütfen sadece para konusu değil amazon ile yaptığımız konuşmalarda onunla bizim aramızdadır başkasıyla paylaşılamaz adamlar özellikle bildiriyor indirim felan alırsan veya ne biliyim özel birşeyde adam diyor ki şuan sana özel bunu yapabiliyoruz herkese yapmayız o yüzden aramızda kalsın.

Bazı sadık müşterilere iyilik yapıldığını bende okudum kuponlar felan verilebiliyor ama bizim arkadaşlar o kadar ki hemen kendi de istiyor "bana order numberini at bende buna göre indirim isteyeceğim" felan diyenler oluyor bu olmaz yani adam kimseyle paylaşma demişti , iyilik yaramıyor derler ya öyle olur bu sefer suistimalin anlamı yok. Ayrıca bir ara bu indirim veya kargo sildirme olayı çığ gibi büyümüştü adamlar bununla alakalı açıklama yapmak zorunda kaldılar gönderim durdurulabilire kadar geldi olay.

Kendin konuşup anlaşırsın adamda yaparsa bunda hiçbir yanlış yoktur çünkü kendin rica etmişsindir ama yok "sen başkasına yaptın banada yap ne olacak yeaa" gibi kafayla konuşursan bu hoş birşey olmaz, bu yüzden öyle çok fazla burada "kargoyu sildirdim sizde sildirin" veya "bak şu fiyatı düşürmüş bende gidip isteyeyim hemen" gibi yazıların önüne geçmek için, kişi kendine özel promosyon aldıysa bunu burada paylaşmasın sadece ürünün indirimli fiyatının linkini atabilir, ürün gelince resmini paylaşabilir.

Tek söyleceğim şey sizde en az 10 tane sipariş vermiş olun amazona sadık bir müşteri olduğunuz belli olsun ondan sonra kritik fiyatlarda yardımcı olabilmek için sorarsın belki ederler ki adamlar elinden geleni yapıyor zaten kesinlikle türk mantığının tam zıttı çalışıyorlar ilk müşteri memnuniyeti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2015; 2:41:30 >

• Biz bu yuzden kaybediyoruz ya zaten.. Hep nerden sövüşleriz mantığı var.. Son yaptigim alisverislerin hepsinde pasa pasa kargoyu odedim ki hic de acimiyorum, zaten indirimlerle iyi takip edilen bir urunu indirimlerle cok uygun fiyata alabiliyorsun.

En basitinden AKG K99 gibi bir kulaklık şu an 48$ + 18 dolar da kargo desen 67 dolar.. 150 lira bile nerdeyse etmiyor ve şu anda türkiye de satan yerlerdeki fiyatlar da malum.

• Anlamıyorum ne bu sinir öylesine sormuştum. Herkes beni yanlış anlamış. Z623 ün fotoğraflarını incelemsini ne zaman paylaşabilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımcıAhmetD -- 6 Ocak 2015; 10:38:21 >
  • quote:

Anlamıyorum ne bu sinir öylesine sormuştum. Herkes beni yanlış anlamış. Z623 ün fotoğraflarını incelemsini ne zaman paylaşabilirsiniz ?

Bu konuyu ilk açıldığı günden bu yana güncel bir şekilde takip ediyorum. Amazon'dan satın alma tecrübelerimi artırmak için. Size verilen tepkileri gayet uygun buluyorum, sebebi siz değilsiniz. Sebebi geçmişte yaşanan suistimaller. Bizim insanımızın ticaret ahlakında her daim nereden kime ne kadar takarım, kimden ne götürürüm hesapları olduğu için böyle fırsatları da hayatta kaçırmazlar. İyi ki adamlar bi iyi niyet gösteriyor hemen cılkı çıkarılıyor. Yakın zamanda adamlar Türkiye'ye gönderimi reddeder ya da bu tarz özel indirimleri tamamen kaldırırsa o zaman mutlu mesut olur herkes. Çünkü bizim insanımız bunu hak ediyor. Bazen Türkiye'deki ithalatçıların tavırlarına şaşırmıyorum, çünkü iyi niyeti suistimal eden o kadar çok insan var ki. O yüzden artık hiçbir satıcı, dağıtıcı, servis olumlu tavır sergilemiyor. Adam bi açık versin, bi olumlu tavır sergilesin hemen olayın cılkı çıkarıldığı için katı kurallar getiriliyor. Örnek veriyorum bi Samsung telefon ekranı kırıldığında garantiden değişse, ekranında ufak çizik olan adam gider ekranı kırar değişim yaptırır. Biz buyuz işte yapacak bi şey yok.

• dostum sana patladık gibi oldu kusura bakma kırdıysam özür dilerim ben sadece durumu bildirdim çok şey gördüm çünkü ardı arkası kesilmez biliyorum o yüzden kendinize özel bir durum yaşadıysanız bu kendinize kalsın sadece aldım diyebilirsiniz bu yeterli.

benimde 2.paketim bu sabah eve ulaşmış yarın gelecekti bir gün önce getirmeye başladılar adamlar süper iş yapıyor hayranım ben istanbulda dibimden aldığım ürün bir haftada gelirse şükrediyorum yahu...

Seven Star 500W voltaj düşürücü ( aşırı yüklemede kendini otomatik kapatıyor )
    OGX Saç bakım kremi ( gümrükten geçti direk )
    PNY 32 GB USB 3.0 Flashbellek ( 185 mb / 40 mb )

yarın eve gidince resimlerini çekip koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2015; 12:47:43 >
  • Birşey olmaz gelir, ona dokunma seni ilgilendirmiyor amerika için hep.

• quote:

Korkuyorum abi sanki takılıcak gibi :(

Kardeş 98 dolarlık saat aldım bunun benzeri birşey olmadı sadece aynı anda 3 saat geldiği için gümrüğe onay belgesi doldurduk ups ye.

• quote:

Anladım teşekkür ederim g930 alırken standar kargoyu seçmiştim ama ups ile hızlı şekilde 4 günde geldi bundada öyle olabilir mi ?

Şans o rastgele atıyorlar bazen

• Evet import fee deposits birde habire her adımı sorma ilk sayfayı oku herşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2015; 13:33:38 >
  • Gümrüğe takılmamanın bi yolu varmı peki? mesela şu kargoyu seçince direk uçakla geliyo gümrük işlemi uygulanmıyo falan gibi, çünkü amazondan alışveriş yapmam istememim tek sebebi bu soyguncu devlete ve üçkağıtçı satıcılara para vermemek, gümrükte devlete vergiyi ödedikten sonra pek anlamı yok bence, bukadar zorlukla devletin okadar engeliyle para kazanacam, devletin bi getirisi yok, yurtdışından bişi alacam bide parayı cebime devlet koymuş gibi vergi ödeyecem, zoruma gidiyo arkadaşlar, aptal gibi tavuk gibi yolunmak zoruma gidiyo..
  • Farklı model yada invicta saatlere bak deposit ödeme boş yere

• Amazon.com dan deri cüzdan önerebilecek var mı?
  • Bişey sorxam 89.99$ lık bir ürün kaç tl ye maal olur?Gümrük sınırı 75 euro denilmiş şimdi bu ürün 75,25 euro gibi bişey oluyor gümrük alırlarmı?
  • Bişey sorcam.89.99 $ LIK BİR ÜRÜN ALSAM 75,25 EURO YA MAAL OLUYOR.Şimdi gümrük alırlarmı?KARGO VS KAÇA MAAL OLUR.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.