Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Amazon'nun stokları ne kadar zaman da bir yenileniyor ? Belirli bir süre var mı ?

Razer Hammerhead Pro alıcaktım dün bi baktım : Temporarily out of stock.

Yok mu şu işi bilen biri

Dostum bu ürüne göre değişiklik gösterir biz nereden bilelim amazona sor ama onlar da bilmiyoruz diyecekler muhtemelen.

Ben de o yüzden sormuştum ; ürün fark etmeksizin belirli bir süresi var mı diye.

Cevap için teşekkürler.

• 111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 16 Ocak 2016; 17:22:35 >

• RGB ' ye paramız yetmedi zar zor Cherry MX Blue aldık bakalım gelince görüşlerimi bende yazacağım mekanik klavye almayı kafama koymuştum ilk razer ultimate vardı kafamda ama bu razer ürünlerinin hiçbirisini beğenmedim bugüne kadar yorumlara baktım tekrar aynı şey ucuz plastik, düşük kalite, çin yapımı tuşlar. vs.vs... bende Corsairi görünce bakayım dedim yorumların hepsi premium ve kaliteli olduğu konusunda hemfikir, tuşlarıda orjinal cherry mx blue. Umarım pişman etmez gelince yazarım gene.

Corsair Gaming K70 Mechanical Gaming Keyboard, Backlit Red LED, Cherry MX Blue (CH-9000076-NA)
  • Ben 8 günde falan almıştım aynı durum seninkiyle sıkıntı yapma pazartesiyi bekle yatıyor bi şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bence hiç yorma kendini, yurt içinde takılmaya devam et bence yoksa gidişatını iyi görmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

sen bence hiç yorma kendini, yurt içinde takılmaya devam et bence yoksa gidişatını iyi görmüyorum...

maalesef durum böyle.
  • Vakıfbank tı o yüzden bankadan bankaya fark olabilir ama ben bir kaç defa aradım sende pazartesi yatmazsa banka ni rahatsız et cunki amazon la gorustumde parayı biz çekmedik bankaniz bekletiyor demisti

• rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankası ve devletin verdiği öğrenci kredisinin, avans hesabından yaptım harcamayı.Sanırım işler ondan sarpa sardı.
    Online bankacılıktan girdiğimde öyle bir tutar gözükmüyor, ama şube kendi sisteminden girdiğinde gözüküyor.Öyle de karışık.
    Bi önceki mesajımı da editledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben isbank banka kartıyla alışveriş yapamiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaş var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Gümrük belgesi olayını anlatırmısınız birdahada birşey sormam.

ilk sayfada herşey var kardeş 94 $ üstü takılırsa gümrüğe o belgeleri doldurman gerekecek o kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

Arkadaslar ben isbank banka kartıyla alışveriş yapamiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaş var mi acaba?

maximum kredi kartı çok sorunsuz herşeyde geçiyor valla ileride de iş bankasından kredi kartı çıkartmayı düşünüyorum, sitesi çok kullanışlı hele androidteki programı herşey tek tuşla inanın.

banka kartını denemedim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ocak 2015; 20:56:47 >
  • İ-parcelle gelen ürün 'out for delivery' yazmasına rağmen gün boyu gelmedi.

Pts sitesinde
    ''09 Oca 2015, Cuma 16:56 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir'' yazmakta ama ref2 numarası yok. Ref 1 var, waybill var.
    Şimdi bir mail attım pts'ye bakalım olmazsa i-parcel'e yollarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

İ-parcelle gelen ürün 'out for delivery' yazmasına rağmen gün boyu gelmedi.

Pts sitesinde
    ''09 Oca 2015, Cuma 16:56 Yurtiçi Kargo takip no Ref2´dedir'' yazmakta ama ref2 numarası yok. Ref 1 var, waybill var.

Ref2 hemen gelmiyor. Kargo henüz yurtiçi kargoya verilmemiş. Verilince ref2 çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omercelik

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

İ-parcelle gelen ürün 'out for delivery' yazmasına rağmen gün boyu gelmedi.

Pts sitesinde

Ref2 hemen gelmiyor. Kargo henüz yurtiçi kargoya verilmemiş. Verilince ref2 çıkıyor.

Dostum verilmiş olması lazım, çünkü kargo şehrimde gözüküyor.
    Üstüne (Out for delivery) dağıtıma çıktı yazınca merak ettim.Yani illa gelicek de takip etmesi güzel oluyor

Edit: Amazon Bursada gösteriyor dağıtıma çıktı diye, yurtiçi kargo İstanbulda gösteriyor enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 10 Ocak 2015; 16:44:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bazen verilmiyor atlıyorlar ve direk geliyor benim UPS ' de bile geçen gümrükleme bekliyor yeniden planlanan teslimat felan yazdı tırstım dedim aha takıldı veya gecikecek bir baktım aynı gün sabah kapıya geldi ürün.
  • banada traş makinası lazımdı aşağıdaki ürünü aldım kullanan arkadaş varmı

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • Arkadaşlar parfüm geçiyormu gümrükten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Arkadaşlar parfüm geçiyormu gümrükten ?

keşke şu ilk sayfayı baştan sona okusak ah keşke.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Okudum,kozmetik ürünleri geçmediği yazıyor ama parfümden emin olmak istedim :)
  • Odyseuss kullanıcısına yanıt

Çok eskiden kullanmıştım.İnanılmaz memnundum ama kaybetmiştim.Ozamandan beri içimde uktedir :)
    Yakın zamanda amazonda denk geldim en kısa süre içinde kendimede alıcam öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Çok eskiden kullanmıştım.İnanılmaz memnundum ama kaybetmiştim.Ozamandan beri içimde uktedir :)
    Yakın zamanda amazonda denk geldim en kısa süre içinde kendimede alıcam öneririm

Koyarım ilk sayfaya Teşekkürler aklımızda olsun.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.