Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun resmi eklediğin için teşekkürler.

Arkadaşlar konu ile çok ilgilenemiyorum finallerim var cuma gecesinden itibaren tam gaz devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı çok uygun ama gümrük ve kargo ücreti baya yüksek.
    Ürün Fiyatı: 99.95$
    Gümrük: 139.60$
    Kargo: 197.65$
    TOPLAM: 437.20$
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Son siparişim de dün geldi.Kargo beklemeye son.

bu el ıstıcısı olarak geciyodu tam olarak ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz nasıl bir etkisi var bir bahseder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Hocam bir şey eklemek istiyorum. Ürün 100 dolara yakınsa import fees deposit ekleniyor ancak 2 ay içinde iade ediliyormuş. Amazon customer service bana öyle dedi. Yanlışımı düzeltirseniz sevinirim.

bunu bende en yakın zamanda soracağım kesin cevap alırsam yazarım ilk sayfaya.

Customer service ile aramda geçen konuşmanın bir kısmı. (3 farklı kişi ile konuştum yönlendirme oldu bu sonuncusu idi)
    Aldığım ürün 99.95 dolar idi. 50 dolar import fees 15 dolar kargo bedeli aldılar. Ben tam sınırda olduğu için sorun çıkarmaması adına 10 dolar indirim veya free shipping istedim. Onlar da free shipping yaptılar. Ürün fiyatı düşük görünsün diye de 15 dolar gift kullanmıştım ancak yine de import fees aldı. Aşağıdaki konuşmaya göre kargo parası para çekildikten sonra, import fees ise 60 gün içinde yansıyacakmış. Ancak ben şu an için hepsini ödedim.

quote:

03:18 PM PST Jasmeet(Amazon): Yes,It is alright we will try to charge the card then.
    you can add it tomorrow.
    I have issued a refund for the shipping cost ,that will be credited to your original payment method.
    03:19 PM PST Selim Turkoglu: In conclusion, you will refund the shipping price and you will estimated new import fees about my new price in 60 days right?
    03:20 PM PST Jasmeet(Amazon): I have issued the refund for the shipping amount and we will issue a refund for the Import fee in next 60 days.

03:20 PM PST Selim Turkoglu: okay. additionaly, may I have any chance to learn how many dollar i will pay in total. (after all prosedure)
    03:21 PM PST Jasmeet(Amazon): Please let me check that for you.
    03:21 PM PST Selim Turkoglu: okay
    03:22 PM PST Jasmeet(Amazon): It is $136
    03:23 PM PST Selim Turkoglu: with gift card? or without
    I used 15 dollar gift card
    so 136-15
    03:24 PM PST Jasmeet(Amazon): without gift card
    was $136
    03:25 PM PST Selim Turkoglu: hmm. I didnot understand. (with gift card) my headphone's price is 84.95 dollar and i will not pay shipping price. the difference is 36.05 dollar. is this new import fees?
    03:26 PM PST Jasmeet(Amazon): The import fee is $50
    03:27 PM PST Selim Turkoglu: why amazon charge me for import fees? my friend bought a ssd from here and he did not give any import fees. he pay his fees in turkey
    import fees deposit is about my country
    03:28 PM PST Jasmeet(Amazon): Selim ,Import fee is charged for some international orders,but is refunded after 60 days.
    so you do not need to worry.
    You will receive the refund.
    03:28 PM PST Selim Turkoglu: but you said 136 dollar not 86 :)
    03:29 PM PST Jasmeet(Amazon): It was the total import fee is now charged but will be refunded.
    Once the order is delivered it will be refunded in between 60 days.
    03:30 PM PST Selim Turkoglu: ha okay. I just asked for after 60 days and you said 136. and that is the reason why I confused
    but now I understood
    03:30 PM PST Jasmeet(Amazon): Oh..I am sorry I confused you.

Dostum şu bölümde Jasmeet(Amazon): Selim ,Import fee is charged for some international orders,but is refunded after 60 days.
    so you do not need to worry.
    You will receive the refund.

Vergi ücreti bazı uluslar arası siparişlerde alınıyor ama 60 gün içinde geri ödeniyor.
    yani endişelenmene gerek yok.
    Geri ödenecektir.

Böyle yazıyor yani 2 ay içinde vergi ücretini geri veriyolarmış.
    Diğer arkadaşlar ne düşünüyor şu konuyu netleştirsek güzel olacak öyle olursa monitör alacağım amazondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 15 Ocak 2015; 0:09:06 >

• Banada aynısını dediler vergi ücretleri iade ediliyormuş.

• tyll kullanıcısına yanıt
    amazon.co.uk'da ship to turkey filtresi yok evet ama bir ürüne girdiğinizde kırmızıyla ''Sorry, we can't deliver this item to Turkey'' yazıyor sadece buradan anlaşılıyor birde satın al butonuna tıkladıktan sonra gönderim yapılmıyor yazıyor ve almanıza izin vermiyor zaten

amazon.de yi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

amazon.co.uk'da ship to turkey filtresi yok evet ama bir ürüne girdiğinizde kırmızıyla ''Sorry, we can't deliver this item to Turkey'' yazıyor sadece buradan anlaşılıyor birde satın al butonuna tıkladıktan sonra gönderim yapılmıyor yazıyor ve almanıza izin vermiyor zaten

amazon.de yi bilmiyorum

hocam teşekkürler ,cevap için,

amazon.de den dün aldım ,bugün de kargolanmış aldığım ürün.
    amazon.de den nasıl aldınız, mh ile falan görüştünüz mü? bir de hangi kargoya verilmiş hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

amazon.de den nasıl aldınız, mh ile falan görüştünüz mü? bir de hangi kargoya verilmiş hocam?

mh ile görüşme yapmadım hiç,

amazon.de 'de "Dieser Artikel kann in die Türkei" ibaresi olanları gönderiyorlar,aynı amazon.com gibi,tarz aynı sadece bilgiler Almanca.

yine i-parcel'e T.C. kimlik no girmem gereken mesaj az önce geldi email'me.yurtiçi kargo ile gelecek yine sanırım.
    cevap için teşekkürler hocam, amazon gibi tamamiyle müşteri memnuniyeti odaklı bir firmayı öğrenmek alışveriş konusunda benim için bir milat oldu, birçok ihtiyacımı karşıladım, Türkiye'de alsam en az 2 kat fazla para ödeyeceğim ürünleri hatta Türkiye'de satılmayan ürünleri almak paha biçilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

quote:

bu el ıstıcısı olarak geciyodu tam olarak ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz nasıl bir etkisi var bir bahseder misiniz ?

Dostum amacım yok tamamen meraktan aldım. 2 kere denedim. 10-15 dk sonra max sıcaklığa ulaşıyor Güzel ısıtıyor. 40 dereceye kadar ısıtıyormuş.
    Kılıfına koyunca çok sıcak gelmiyor.5 dk masada beklettim el dağmeyecek kadar ısınmanın eşiğine geliyor o eşikte bekliyor .
    Malzemesi çakmağın yapıldığı malzemeden değil.Beni üzen o oldu.
    Beklentimi karşılamadı o konuda, bildiğin parlak metal birşey.Beni tatmin etmedi malzemesi.
    Hafifliğinden ve ısı iletim kolaylığından dolayı kullandılar heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

quote:

Dostum amacım yok tamamen meraktan aldım. 2 kere denedim. 10-15 dk sonra max sıcaklığa ulaşıyor Güzel ısıtıyor. 40 dereceye kadar ısıtıyormuş.
    Kılıfına koyunca çok sıcak gelmiyor.5 dk masada beklettim el dağmeyecek kadar ısınmanın eşiğine geliyor o eşikte bekliyor .
    Malzemesi çakmağın yapıldığı malzemeden değil.Beni üzen o oldu.
    Beklentimi karşılamadı o konuda, bildiğin parlak metal birşey.Beni tatmin etmedi malzemesi.
    Hafifliğinden ve ısı iletim kolaylığından dolayı kullandılar heralde.

teşekkürler

• Bu da son vurgun..

Türkiye'deki yetkili satıcılar yakında amazon'a savaş açmazsalar iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bu da son vurgun..

Türkiye'deki yetkili satıcılar yakında amazon'a savaş açmazsalar iyidir

Onlarda skmtronic fiyatlara satmasınlar kardeşim, iyi oluyor onlara
    Amerikada bunlar bu fiyata heryerde satılıyor sadece amazon da değil.
    Saatin kendisi (satıcının karı içinde) 100 dolar ,Tr de 300 dolar.

Misal bu saat amerikada 100 dolar bizdeki fiyatlara bak. Sadece bu değil seninki dahil tümü böyle.

http://www.amazon.com/gp/product/B00KXXV5NK/

http://www.kliksa.com/urun/tommy-hilfiger-th1791084-erkek-kol-saati/902294298

Edit: Hayırlı olsun.Saat güzel, karanlıkta da güzel çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 15 Ocak 2015; 20:09:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Order Summary
    Items: TRY 967,46
    Shipping & handling: TRY 130,14
    Total before tax: TRY 1.097,60
    Estimated tax to be collected: TRY 0,00
    Import Fees Deposit TRY 284,35
    Order total: TRY 1.381,95

Bu import fees deposit nedir 284.35 tutar olan bilen varmıdır?
  • Öncelikle kur olarak türk lirasını değil dolar seçmeniz lazımdı fees deposit ise gümrük vergisi demek siparişi bence iptal edin ödemeyi dolar kuru ile yakın daha ucuza alırsınız

• Teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi oh oluyor onlara. Daha nice nice ürünler var böyle satılan sadece saat değil. Misal DC shoes ayakkabılara baktım türkiye de 220 liraya satılan ayakkabı kargo dahil 120-130 liraya alınıyor şaka gibi.
  • Kauseg kullanıcısına yanıt
    Order Summary
    Items: USD 399.00
    Shipping & handling: USD 53.67
    Total before tax: USD 452.67
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Import Fees Deposit USD 117.27
    Order total: USD 569.94

50 tl oynuyor arada dediğiniz sanırım bu teşekkür ederim
  • amazon.de den 2 adet Blu-Ray film sipariş etmiştim takip numarası girilmemişti,sağolsun MühendisMurat arakadaşımızdan yardım istemiştim amazon.de müş.hiz. ile yazışarak irtibat kurdum Teslim tarihi 7 Ocak gözüküyordu ama 8 gün snra teslim oldu 15 Ocak tarihinde ,ve Ocak 20'sine kadar bekleyin diye mail atmışlardı ümidim kalmamıştı Blu-Ray'lerden ama sonunda geldi ve gayet keyifle izliycem sevincimi sizinle paylaşmak istedim yardımların için teşekkürler MühendisMurat.

• cyber26 C kullanıcısına yanıt
    uğraşlarımızın boşa çıkmadığını görmek güzel , adına sevindim haydi hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.