Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertw1

Bunedir be deli oldum

Niye deli olduğunuz hakkında da biraz açıklama yapsaydınız iyi olurdu.
    Kentucky'den New Jersey'e niye bu kadar yavaş gittiği hususundaysa bunu bilecek kimse yoktur sanırım. En doğru cevabı kendilerinden öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Ocak 2015; 12:43:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yılbaşı gecesi kargolanan ürününüm bu sabah kapı çaldı bir baktık kargo, inanamadım en kısa kargomdu 3 günde geldi birde koskocaman koli :) daha ufak paketleri tr ' deki büyük sitelerden 5 6 kat daha kazık paraya aldığımızda 1 haftada gelirse şükrediyoruz, adamlar aşmış bu işi ya çok başkalar. gelen adam elektronik olarak alıyor bilgileri anında amazonda kayıt alanın ismi yazıyor ve ulaştırıldı ibaresi çıkıyor.

Bu arada Z623 ' ün kutusu çok şıkmış, baya büyük ve ağırmış bu kadar tahmin etmiyordum ben, sağlam olduğu belli kullanmadan bile herkese tavsiye ederim, çevirici daha yolda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2015; 15:30:16 >
  • Arkadaslar selam,

Ekteki urunu almayi dusunursek vergi sonrasi vb tum giderleri ekledikten sonra toplam maliyeti ne kadar olur?

Tesekkurler,

• quote:

Orijinalden alıntı: tenigma

Arkadaslar selam,

http://www.amazon.com/gp/product/B00KUB3RGS/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Ekteki urunu almayi dusunursek vergi sonrasi vb tum giderleri ekledikten sonra toplam maliyeti ne kadar olur?

Tesekkurler,

gümrük baya tuttu ama neden anlamadım
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: tenigma

Arkadaslar selam,

http://www.amazon.com/gp/product/B00KUB3RGS/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Tesekkurler,

dostum çok basit yahu, add to cart diyeceksin ilk sayfada anlatıldığı gibi ödeme ekranına gelince çıkaracak sana kaç para olduğunu :)

• Deli olmana gerek yok, expected delivery 9 ocak diyor, anormal bir durum yok, bekleyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünlerim dün geldi. SSD'nin performansı harika hatta ileride bi 250gb daha almayı planlıyorum + 1tb hdd var hdd'm var alan ihtiyacım kalmadı. Bazı yerleri sansürledim belki sorun cıkar diye, fazlaladan sansür atmış olabilirim kusura bakmayın. Kasam Xigmatek Assassin o yüzden yeni bir kızak ihtiyacım olmadı, direk yerleştirebildim vidaları takıp.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 4 Ocak 2015; 15:45:20 >

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeş, resimleri yanyana üçerli koyarsan daha iyi olur.

850 evoyu kapmışsın.
  • Tc kimlik numaramı nereden gireceğim bulamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihBalikci

Tc kimlik numaramı nereden gireceğim bulamadım?

your accounts >> manage address book >> edit >> ID Number
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Tc kimlik numaramı nereden gireceğim bulamadım?

your accounts >> manage address book >> edit >> ID Number

Öyle bir yer yok adresi düzenleyebiliyorum

• quote:

Öyle bir yer yok adresi düzenleyebiliyorum

telefondan girme bilgisayardan gir görürsün tekrar baktım şimdi bal gibide geliyor ilk sayfada anlatım var zaten.
  • aradıgım ürünü yazıyorum fakat free shiping Turkey yazısı çıkmıyor ne yapmalıyım
  • Türkiye te ucretsiz kargo yok zaten cıkmamasi normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Z623 ün fotoğraflarını istiyoruz birde tam olarak kaç tl ye geldi ?

yarın finallerim başlıyor, boşluk bulursam atarım bir ara.

para konusunu konuşmuyoruz demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Ocak 2015; 1:05:11 >
  • i-parcel 'e tracking number sorgulaması yapınca ;aşağıdaki gibi bilgi istiyorlar,ne bilgisi istiyorlar acaba ,anlayamadım ? Nasıl bir cevap vermem gerekiyor acaba ?

"Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 5 Ocak 2015; 8:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

i-parcel 'e tracking number sorgulaması yapınca ;aşağıdaki gibi bilgi istiyorlar,ne bilgisi istiyorlar acaba ,anlayamadım ? Nasıl bir cevap vermem gerekiyor acaba ?

"Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information"

Birşey istemiş te yazmamış sen parcel numaran ile beraber mail at sor en iyisi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

i-parcel 'e tracking number sorgulaması yapınca ;aşağıdaki gibi bilgi istiyorlar,ne bilgisi istiyorlar acaba ,anlayamadım ? Nasıl bir cevap vermem gerekiyor acaba ?

Birşey istemiş te yazmamış sen parcel numaran ile beraber mail at sor en iyisi.

hocam teşekkürler,mail gönderdim,hemen cevap geldi.

gümrükle ilgili birşeylerden bahsetmiş ,yılbaşında 35 dolarlık fotoğraf kağıdı almıştım sadece,

Thank you for contacting I-Parcel, a UPS company.
    Thank you for providing your KIMLIK information
    I show that your parcel will be delivered by: Paket
    at:
    www.pts.net
    404 Not Found
    http://www.pts.net/enptstrack.php

Your local tracking number is: ...........................
    I show that your parcel is expected to arrive in country approximately 1/8/2015.
    It will then under go the customs clearance process.
    Please allow a few business days to see further updates in the tracking status.

• tyll kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yok kardeş rutin şeyler bunlar.

• quote:

Bir sorun yok kardeş rutin şeyler bunlar.

tamam o zaman ,tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.