Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler anlattığınız herşeyi bir yazıya toplayıp koysanız eve gittiğimizde rahat rahat indirir yaparız. Konu çok karışık şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Beyler anlattığınız herşeyi bir yazıya toplayıp koysanız eve gittiğimizde rahat rahat indirir yaparız. Konu çok karışık şu an

Ben benden baska verilen linklerden mesul degilim sadece kendim verdiğim linklere kefilim

bnm mesajlarimi izlersen gayet acik yapman gerekenler.

cuma gecesi guncellenecek konu bastan assagiya.

• Zaten bir yazılım konusu vardı, konuların bu kadar bölünmesi iyi olmuyor diye düşünüyorum. Benim konuya konunun linkini sıkıştırayım en iyisi

Konu güzel olmuş, elinize sağlık.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Sıkıştır hocam madem bir araya getiremiyoruz köprü atarız bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Bu csc modem dosyası bunu phone kısmından gösterip flashlayın csc yi btu yapicak sonra odinden stock UK 4.3 romu flashlayın wipelarida yapın güncelleme gelecek

ŞİMDİ BENİM TELEFON 4.1.2. ORJİNAL ROM....BU CSC DEĞİŞİM İŞLEMİ YAPILIYORMU VE BİR SORUN OLUYORMU...ŞİMDİDEN SAĞOL..BİRDE CSC Yİ KİESTEN BAŞKA NASIL ÖĞRENEBİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi4337

quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Bu csc modem dosyası bunu phone kısmından gösterip flashlayın csc yi btu yapicak sonra odinden stock UK 4.3 romu flashlayın wipelarida yapın güncelleme gelecek

ŞİMDİ BENİM TELEFON 4.1.2. ORJİNAL ROM....BU CSC DEĞİŞİM İŞLEMİ YAPILIYORMU VE BİR SORUN OLUYORMU...ŞİMDİDEN SAĞOL..BİRDE CSC Yİ KİESTEN BAŞKA NASIL ÖĞRENEBİLİRİM

recovery modunu aç orada yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

en iyi download sitesi şuan ne reklam var nede bekleme süresi,işim olduğu zamanda burayı kullanırım.

şimdi bunu kurduktan sonra ota güncellemesinide şurdan alabilirsiniz.

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=14832

Bunu kurduktan sonra sizdede ışık efekti gittimi? Gerçi zaten çalışmıyordu ama seçeneği gitmiş.

Bu arada bunu kurduktan sonra donma geç açılma diye bişey kalmadı batarya daha iyi gibi olmuş telefonum şimdilik çok iyi oldu resmi olarak 4.3 çıkana kadar idare eder beni

• Frobishere teşekkür ederim.Sorunsuz rom.Mükemmel çalışıyor. BJK Murat kardeşime de teşekkür ederim.
  • quote:

Bunu kurduktan sonra sizdede ışık efekti gittimi? Gerçi zaten çalışmıyordu ama seçeneği gitmiş.

Bu arada bunu kurduktan sonra donma geç açılma diye bişey kalmadı batarya daha iyi gibi olmuş telefonum şimdilik çok iyi oldu resmi olarak 4.3 çıkana kadar idare eder beni

zaten resmi 4.3 bu .

quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

Frobishere teşekkür ederim.Sorunsuz rom.Mükemmel çalışıyor. BJK Murat kardeşime de teşekkür ederim.

frobisherin verdiği romu mu kurdun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Aralık 2013; 20:31:17 >

• Link yenilencek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Zaten bir yazılım konusu vardı, konuların bu kadar bölünmesi iyi olmuyor diye düşünüyorum. Benim konuya konunun linkini sıkıştırayım en iyisi

Konu güzel olmuş, elinize sağlık.

Senin konu custom rom konusu gibi oldu. Soru sorulmuyor sürekli ters cevap alıyoruz orj rom kullananlarin anlayabilecegi bilgiler değil ordakiler biraz üst seviye. Bjk murat arkadasimiz daha sade ve anlaşılır açmış konuyu ikiside farklı ama ikiside güzel faydali konular.

• BloodyHeel kullanıcısına yanıt
    Ters cevap verme sebebim ilk sayfada açıklamanın olması veya Konu içinde aynı şeyi çok sık tekrar edilmesi.

Custom olarak mk6 romuna geçtim, gayet güzel olmuş

• Frobisher arkadaşın verdiği linkte sürekli donma yapıyordu telefondan indiriyorum şu an sıkıntı yok umarım düzeltmiştir bütün hatalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

zaten resmi 4.3 bu .

quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

Frobishere teşekkür ederim.Sorunsuz rom.Mükemmel çalışıyor. BJK Murat kardeşime de teşekkür ederim.

frobisherin verdiği romu mu kurdun ?

Evet sorun yok.Güzel çalışıyor.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    haklısın ama bizim insanımızda biliyosun okumadan direk yardım isteme gibi bir huyu var buna bende dahilim çoğu zaman. net anlaşılır ve görsel olarak uyumu güzel olan konular da bunlar zaten sıkıntı yaratmıyor..

ben ing.4.3 kurdum 24mblik update'i de yaptım şuan memnunum ama bir ara onuda denemek istiyorum cm da var denemek istediğim. az daha zaman geçsin hele
  • Beyler bana bir yardımcı olur musunuz sayaç csc falan baya muhabbet dönmüş ama anlayamadım ne olduklarını bilmiyorum :(

4.3 kurmuştum bu hatalı olan ekran geç falan geliyor neyse... Rootlu cihaz şuanda ne yapmam gerekiyor 24 MB clik güncelleme varmış yardım lütfen Wipe falana filon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaburgaNecmi -- 12 Aralık 2013; 21:56:42 >
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    hocam bende o romu kurdum üstüne 24 mblık update i yaptım bende sıkıntı yok
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    www.sammobile.com
    4.3 OTA Update file . flash it with stock recovery
    http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=14832

bunu yükleyin recoveryden sonra wipe yapın
  • Beyler yalnız yine ışık efekti yok 4.2 den beri gelen özellik 4.3'tede vardı baya beğenmiştim olsaydı keşke
  • Beyler o rom MJ9 için .Bende MJ3 yüklü onu yüklemeye çalıştığımda hata veriyor. Ben bu güncellemeyi nasıl kurabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.