Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Country: Open Europe
    Version: Android 4.3
    Changelist: 2168382
    Build date: Thu, 28 Nov 2013 21:02:26 +0000
    Product Code: OXA
    PDA: I9300XXUGMK6
    CSC: I9300OXAGMK6
    MODEM: I9300XXUGMK6

Model: GT-I9300
    Country: United Kingdom
    Version: Android 4.3
    Changelist: 2168382
    Build date: Thu, 28 Nov 2013 21:02:26 +0000
    Product Code: BTU
    PDA: I9300XXUGMK6
    CSC: I9300OXAGMK6
    MODEM: I9300XXUGMK6

Open Europe ve United Kingdom için verilen iki rom değerlerin hepsi aynı sadece ülke bölümleri farklı ama Open Europe test rom diye geçiyor neden böyle ? ve yanılmıyorsam test veya sızdırma romlar root olmadan yüklenmiyordu garantiyide bozuyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • -Müzik dinlerken takılma, donma geç açılma diye birşey kalmadı
    -Batarya hala aynı iki üç dakika forumda gezsem1-2 kademe düşüyor bazen düşmüyor
    -Işık efekti yok

Kısacası çoğu hata düzelmiş gibi

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GLMD G kullanıcısına yanıt
    bu konuda şunu söyleyebilirim..hiç root işlemleri ile uğraşmadığım halde yanlızca çıkan sızıntı romları yüklediğim için şu anda counter 3 de ...
  • GLMD G kullanıcısına yanıt
    @GLMD son söylediklerin tamamen yanlış.

öyle birşey yok sammobile da yazanlara bakalım.

- These test firmwares will NOT increase your binary counter NOR void your warranty.
    - These test firmwares are PRE-RELEASE builds and not official from Samsung.
    - These test firmwares might WIPE your device, so perform a BACKUP before flashing!

ingilizcen yoksa söyleyeyim

bu rom binary sayısını arttırmaz veya garantini tehlikeye sokmaz diyor
    deneme romu resmii değil diyor.
    wipe yapıp herşeyi silecek ona göre yedeğini al diyor.

ayrıca bu open europe'in yeteri kadar olumlu feedback alırsa resmi sürüm yapılacağı konuşuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2013; 12:54:45 >
  • TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

Evet yaklaşık 3 saatlik kullanımım dahilinde şunu söyleyebilirim,batarya performansı gerçekten iyi Ekran ve Wi-Fi tamamen açık halde ve kurcalamalar vs..%61e kadar geriledi,onun dışında stabil çalışmayan şu ana kadar hiçbirşey yok,cihaz yağ gibi diyebilirim,yüklemek isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla yükleyebilirler,Full Wipe yapılmasını tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan.kaymak -- 14 Aralık 2013; 15:55:18 >

• ya beyler ben hatalardan sıkıldım. Telefonu 4.1.2 orjinal türkiye rom'una döndürcem başlıktaki link te 50 kps limit var düzgün link varmı
  • Hocam başlıktaki UK romu ve üstüne 24 mb lik karneli mi flashladınız ?
  • evet bende beğendim de şu ram şişmesi can sıkıyor ya androidin belası bu iş iphoneda bu yok işte tek fark şu kaldı şunuda yapsalar. çok memnunum telden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Hocam başlıktaki UK romu ve üstüne 24 mb lik karneli mi flashladınız ?

öylede olur 874mb lik romda olur

özgür verdiğin modem.bin i yükledim ama genede KOR olarak görüyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2013; 16:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Şu an opem europe rom'unu indiriyorum. İnşallah tüm sorunlar bahsedildiği gibi düzelir.

1 sorum daha var Resmi türkiye rom'u yayınlandığında telefona güncelleme gelmeyecek link yoluyla mı indirip kurcağız ve telefon eskisi gibi mi olacak ?
  • quote:

mesajım bulunsun konunuz biraz karışık o yüzden takip etmeye devam edeceğim bu arada elinize sağlık..

Hocam sorun şu s3 telefonum 2.1.4 sürümü ve rootlu biraz takılmaya başladı internet tarayıcı girdiğimde anamenü ye dönüyor mesajlara girdiğimde aynı şekilde oluyor.. sinir oldum güzelce hard format attıktan sonra orjinaline dönebilir miyim ? Sonra hazırladığınız 4.3 sürümü yüklemekle sorun yaşamam umarım..

soruma cevap vermediniz.. şimdi atacağım hard formatı.. şu an telefonum rootlu hard format atsam orjinaline döner miyim? cevabınız için beklemeye kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

quote:

mesajım bulunsun konunuz biraz karışık o yüzden takip etmeye devam edeceğim bu arada elinize sağlık..

Hocam sorun şu s3 telefonum 2.1.4 sürümü ve rootlu biraz takılmaya başladı internet tarayıcı girdiğimde anamenü ye dönüyor mesajlara girdiğimde aynı şekilde oluyor.. sinir oldum güzelce hard format attıktan sonra orjinaline dönebilir miyim ? Sonra hazırladığınız 4.3 sürümü yüklemekle sorun yaşamam umarım..

soruma cevap vermediniz.. şimdi atacağım hard formatı.. şu an telefonum rootlu hard format atsam orjinaline döner miyim? cevabınız için beklemeye kaldım..

Triangle away den reset counter flash yap yeni romu yukle olur.

• Sabahtan su ana kadar yeni test mk6 kullaniyorum. Su ana kadar hic gec uyanma yada takilma yasamadim. Ram yonetimi de fena olmamis. Eger bu sekilde devam ederse sanirim kalinabilir bu romda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Şu an opem europe rom'unu indiriyorum. İnşallah tüm sorunlar bahsedildiği gibi düzelir.

1 sorum daha var Resmi türkiye rom'u yayınlandığında telefona güncelleme gelmeyecek link yoluyla mı indirip kurcağız ve telefon eskisi gibi mi olacak ?

Hocam tum hatalar giderilmis tek sorun batarya gostergesi kafasina gore hareket ediyor bazen forumda gezerken 2dakkada 2 3 dis dusuyor.

• bu europe test romumu? ve full wipe nasıl yapacağız?
  • Hocam dediğiniz aynen uyguladım ne yaparsam yaparım bi türlü sorunu çözemedim triangle away durduruldu hatası alıyorum.. kernel sorunu mu acaba ?

resim de ekleyeyim

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuentiDarK -- 14 Aralık 2013; 18:39:48 >

• arkadaşlar avrupa test sürümünü yükledim içinden 4 tane md5 dosyası çıktı bunların hepsini nasıl yükleyeceğim?
  • flood için kusura bakmayın sinir oldum farklı kernelleri odinden yükledim sonra triangle away den reset counter flash diyorum şöyle kernel diyip takılıyor sonra aynı sonuç olarak durduruldu hatası alıyorum.. telefonum galaxy s3 herhangi bi uygulamaya giremiyorum (galeri ye de giremiyorum) içim gitti ya :(

bunun gibi farklı yöntem var mı acaba ? kablo yla yapılabilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuentiDarK -- 14 Aralık 2013; 19:56:34 >
  • Open Europe bana stabil gibi geldi geç uyanma sorunu gitmiş. Ama 4.1.2 de ki gibi gelmiyor bana donmasına alıştım galiba. Resmi sürüm de bundan farksız gelir büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

flood için kusura bakmayın sinir oldum farklı kernelleri odinden yükledim sonra triangle away den reset counter flash diyorum şöyle kernel diyip takılıyor sonra aynı sonuç olarak durduruldu hatası alıyorum.. telefonum galaxy s3 herhangi bi uygulamaya giremiyorum (galeri ye de giremiyorum) içim gitti ya :(

bunun gibi farklı yöntem var mı acaba ? kablo yla yapılabilecek ?

yukarıda yazdım hocam telefonun dilini dil ve girişten ENGLISH yap ve tekrar dene

hobbitteydim şimdi geldim o yüzden geç cevap oldu kusura kalma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2013; 21:19:43 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.