Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğini yaptım odinde yerlerini gösteript bu sefer yükledim,ama bu seferde yalız acil armalar sorunuyla karşılaştım.
    NOT:Arkadaşlar bu şekilde bende şebeke geldi;
    MK6 4.3 romu odin ile kurdum.
    odin ile CF-Root-SGS3-v6.4 ile rootladım.
    cihazı recovery modda açıp zulumanın verdiği kerneli sd karttan cwm ile yükledim.
    wipe cache yaptım telefonu reboot ettim.
    tekrar cihazı recovery modda açıp zulumanın verdiği patchli modemi sd karttan cwm ile yükledim .
    wipe cache yaptım reboot ettim .
    ve şebeke geldi sorunsuz çalışıyor .
    teşekkkürler tüm emeği geçenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssahin65 -- 15 Aralık 2013; 14:19:58 >
  • Telefonum bugün itibariyle kapandı IMEI kaynaklı kapandı,şimdi IMEI değişkiliği için birde Android 4.3 Root lazım varmı arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Telefonum bugün itibariyle kapandı IMEI kaynaklı kapandı,şimdi IMEI değişkiliği için birde Android 4.3 Root lazım varmı arkadaşlar??

CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar

bu işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Telefonum bugün itibariyle kapandı IMEI kaynaklı kapandı,şimdi IMEI değişkiliği için birde Android 4.3 Root lazım varmı arkadaşlar??

bu işe yarıyor

Hocam 4.3te çalışıyormu bu root link varmı??
  • CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar 4.3 u root yapmak icin basarili. Ben denedim. Su an rootlu cihaz. Google'a bir bak bulamazsan bir yerden yukler paylasirim.
    Bu arada cihaz yasaltakip den mi kapandi? Yurt disi kaynakli mi? Benim de kapandi bir hafta once. Cihaza kiyamadim bir imei yukletme isine girdim. Su an sorunsuz kullaniyorum. Yanliz bu islemden sonra rom yuklemelerinde daha fazla dikkat et imei kolayca ucabilirmis. Efs backup ile geri getiremeyenler varmis sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 15 Aralık 2013; 17:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu işe yarıyor

Hocam 4.3te çalışıyormu bu root link varmı??

usta senin okuduğunu anlama sorunun mu var ?

4.3 te root lazım demişsin bende cevap vermişim sen de diyorsunki hala çalışıyormu ?

Tıkla & İndir

• Tskler.. @babur0026
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Dediğini yaptım odinde yerlerini gösteript bu sefer yükledim,ama bu seferde yalız acil armalar sorunuyla karşılaştım.
    cihazı recovery modda açıp zulumanın verdiği kerneli sd karttan cwm ile yükledim.
    tekrar cihazı recovery modda açıp zulumanın verdiği patchli modemi sd karttan cwm ile yükledim .

bende mj9 romunu kurdum. üzerine mk6_update dosyasını yükledim. şu anda sorunsuz kullanıyorum. zulumanın verdiği kerneli bulamadım forum içinde. gerekli midir, faydası var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_kelleci

quote:

bende mj9 romunu kurdum. üzerine mk6_update dosyasını yükledim. şu anda sorunsuz kullanıyorum. zulumanın verdiği kerneli bulamadım forum içinde. gerekli midir, faydası var mıdır?

bence karıştırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

quote:

quote:

bu europe test romumu? ve full wipe nasıl yapacağız?

2 adımda yapacaksın,Wipe Cache Partition ve Wipe Factory Reset,konu başlığında nasıl yapman gerektiği konusunda bilgi alabilirsin.

yükledim sen yazmadan önce sağolasın yinede,ben wipeleri yaptım ardından,mounts and storageden daha iyi olsun diye bütün herşeye format çektim,tertemiz oldu...

Bu open europe avrupa oldugu icin mobil veri sorunu varmi acaba ya yavas geliyor bana cok H yazacagina 3G yazıyor baglanmiyor..

avea olupta open europe yukleyenlerden geri bildirim bekliyorum yavas geliyor bana cok mobil veri hizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Aralık 2013; 19:13:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu europe test romumu? ve full wipe nasıl yapacağız?

2 adımda yapacaksın,Wipe Cache Partition ve Wipe Factory Reset,konu başlığında nasıl yapman gerektiği konusunda bilgi alabilirsin.

yükledim sen yazmadan önce sağolasın yinede,ben wipeleri yaptım ardından,mounts and storageden daha iyi olsun diye bütün herşeye format çektim,tertemiz oldu...

Bu open europe avrupa oldugu icin mobil veri sorunu varmi acaba ya yavas geliyor bana cok H yazacagina 3G yazıyor baglanmiyor..

avea olupta open europe yukleyenlerden geri bildirim bekliyorum yavas geliyor bana cok mobil veri hizi

Open Europe ve avea mobil bağlantıda sorun yok

• mc_kelleci kullanıcısına yanıt
    Evelki mesajlarıma bakarsam imei problemi yaşadım,imei problemi yaşıyanlar için faydalı olur diye yazmıştım,senin böyle problemin yoksa murat arkadaşın dediği gibi boş ver.
  • Avea kulanıyorum dediğiniz problem bende yok.
  • quote:

Evelki mesajlarıma bakarsam imei problemi yaşadım,imei problemi yaşıyanlar için faydalı olur diye yazmıştım,senin böyle problemin yoksa murat arkadaşın dediği gibi boş ver.

evvelki mesajlar dikkatimden kaçmış, pardon. çok şükür imei problemi yok. kullanmaya devam edelim biz
  • Bekle babam bekle hala telefondab guncellecegiz sozde

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Bekle babam bekle hala telefondab guncellecegiz sozde

o iş zor baya
  • Beyler şu şarj sorunu başa bela olucak gibi , öğlen 1 den akşam 1 e %1 kaldı şarjım yani bu fazla bence . Sizde durumlar nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanalpkaya

Beyler şu şarj sorunu başa bela olucak gibi , öğlen 1 den akşam 1 e %1 kaldı şarjım yani bu fazla bence . Sizde durumlar nasıl ?

öyle aşağı yukarı aynı çözüm yok buna daha yüksek mAH li pil lazım yetmiyor bu pil bu tele zaten ilkte bile yetmiyordu 4.3 e hiç yetmiyor
  • arkadaslar ben 4.3 romu yukledım 4.1.2 türkiye romunu yuklesem sorun cıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybersteakk

arkadaslar ben 4.3 romu yukledım 4.1.2 türkiye romunu yuklesem sorun cıkarmı ?

Bu konuda verdigim 4.1.2 den başkasını kurarsan şebeke gelmez.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.