Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajdaki 4.3 romu indirdim odin ile kurdum (I9300XXUGMK6 )
    ancak benim telefonun ayarlar kısmında ana bant sürümü I9300XXEMG4 olarak gözüküyor
    yapım numarası kısmında da JSS15J.I9300XXUGMK6 yazıyor
    o zip içinde kurulacak başka dosya var mıydı ? en büyük boyutlu olanı kurdum

not: daha önce cyanogen mod vardı stock roma dönmek istedim
    önce 4.1.2 yi denedim olmadı sürekli yeniden başladı
    sonra 4.3 kurdum
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]
    resim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresefe -- 16 Aralık 2013; 19:33:42 >

• SamMobile
    Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet
    http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware

Bu gün bu romları gördüm resmi olarak yayınladılar anlamınamı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware
    Bu gün bu romları gördüm resmi olarak yayınladılar anlamınamı geliyor.

Galiba öyle.. ve bu sürüm yüklediğimiz open Europe sürümü zaten resmi rom olacağı konuşuluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresefe

ilk mesajdaki 4.3 romu indirdim odin ile kurdum (I9300XXUGMK6 )
    ancak benim telefonun ayarlar kısmında ana bant sürümü I9300XXEMG4 olarak gözüküyor
    yapım numarası kısmında da JSS15J.I9300XXUGMK6 yazıyor
    o zip içinde kurulacak başka dosya var mıydı ? en büyük boyutlu olanı kurdum

not: daha önce cyanogen mod vardı stock roma dönmek istedim
    önce 4.1.2 yi denedim olmadı sürekli yeniden başladı
    sonra 4.3 kurdum
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]
    resim ekledim

Arkadaş sanırsam sen zip içindekilerden yalnız AP olanı yüklemişsin MODEM dosyasıda evelden kalan romun modemidir galiba.Öncesinden ve sonrasın wipeleri yap sonra odinle AP,BL,CSC ve MODEM dosyalrı odinde yerleri belidir hepsini göster öyle yükle,birinci sayfada murat arkadaş hepsini zaten izah etmiş.

• 4.3'teyken temasek cm11 kurabilirmiyiz cihaza?
  • hssahin65 H kullanıcısına yanıt
    evet ben diğerlerini seçmemiştim
    ilk mesajdaki resme göre yaptım
    orada sadece 1 yeri seçmiş :) neyse bu akşam tekrar deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresefe

evet ben diğerlerini seçmemiştim
    ilk mesajdaki resme göre yaptım
    orada sadece 1 yeri seçmiş :) neyse bu akşam tekrar deneyeceğim

evet hatan o arkadaş açıklamış zaten dediğim gibi kur sorun olmaz.
  • ok yeniden başlattım
    aşağıdaki gibi yerleştirdim dosyaları umarım doğrudur
    başında modem yazan için tek bir boşluk kalıyor o da CP
    doğrumu bu şekil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresefe -- 16 Aralık 2013; 21:49:26 >
  • MK6 sürümü sonrası şarj performansından baya memnunum. Orijinal 3000 mah pil ile şuanki pil durumumu paylaşıyorum, kararı siz verin...

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravado13 -- 16 Aralık 2013; 21:59:05 >

• aresefe kullanıcısına yanıt
    doğru kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Aralık 2013; 22:12:56 >
  • yardım için saolun
    tekrar kurdum
    şimdilik çok memnunum iyiki 4.3 kurmuşum
    kullandıkça izlenimlerimi yazarım
  • Arkadaslar ekran goruntulerini paylasabilirmisiniz saay witget filan mesaj bolumu ben telefondan guncelleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğiniz yöntemle stock romun üstüne wipe yaparak kurdum herhangi bir sorun yaşamadım imei de sapasağlam duruyor telefon akıyor gerçekten teşekkür ederim...
  • güzel bildirimler aldıkça bizde seviniyoruz sayemizde birileri buna ulaştıysa ne mutlu bize.

yalnız bu rom tam istediğim gibi olmuş yahu 20Saatlik kullanımda ve hala %42 bayıldım bayıldım aman nazar değmesin.
  • kieste kore olarak görünmesinin çözümü var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

kieste kore olarak görünmesinin çözümü var mı peki?

ben 2 şey denedim 2side olmadı.

csc changer programıda işe yaramıyor
  • Ben mk6 sürümlü olan romu xda'da bir kullanıcının verdiği alternatif linkten indirdim. Bu sürümün odin kurulumu tek parça değil mi ? Sizin bahsettiğiniz hangisi acaba ?

Ben kurduktan sonra cihaz güncellemeler sırasında kasım kasım kasıldı açıkçası . Tüm wipe'leri yaptım, bu konuda tecrübeliyimdir. Sıkıntı ne olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Ben mk6 sürümlü olan romu xda'da bir kullanıcının verdiği alternatif linkten indirdim. Bu sürümün odin kurulumu tek parça değil mi ? Sizin bahsettiğiniz hangisi acaba ?

Ben kurduktan sonra cihaz güncellemeler sırasında kasım kasım kasıldı açıkçası . Tüm wipe'leri yaptım, bu konuda tecrübeliyimdir. Sıkıntı ne olabilir acaba ?

tek parça değil

ne güncellemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

kieste kore olarak görünmesinin çözümü var mı peki?

ben 2 şey denedim 2side olmadı.

csc changer programıda işe yaramıyor

tr stock romu geldiği zaman update edip devam ederiz o zaman sağolasın hocam...
  • MeNzA M kullanıcısına yanıt
    Kardeş şunu dene istersen root varsa?XDA'dn buldum CWM'den gösterip yükleyeceksin..Yükledikten sonra CWM'den Wipe Data - Wipe Cache yapıp reboot ediceksin..

Link:9300 CSC BTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 17 Aralık 2013; 3:27:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.