Bildirim
TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SamMobileDownload firmware updates for your Samsung mobile phone and tablethttp://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware
Bu gün bu romları gördüm resmi olarak yayınladılar anlamınamı geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hssahin65
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware
Bu gün bu romları gördüm resmi olarak yayınladılar anlamınamı geliyor.
Galiba öyle.. ve bu sürüm yüklediğimiz open Europe sürümü zaten resmi rom olacağı konuşuluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
4.3'teyken temasek cm11 kurabilirmiyiz cihaza? -
evet ben diğerlerini seçmemiştim
ilk mesajdaki resme göre yaptım
orada sadece 1 yeri seçmiş :) neyse bu akşam tekrar deneyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: aresefe
evet ben diğerlerini seçmemiştim
ilk mesajdaki resme göre yaptım
orada sadece 1 yeri seçmiş :) neyse bu akşam tekrar deneyeceğim
evet hatan o arkadaş açıklamış zaten dediğim gibi kur sorun olmaz. -
-
-
doğru kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Aralık 2013; 22:12:56 > -
yardım için saolun
tekrar kurdum
şimdilik çok memnunum iyiki 4.3 kurmuşum
kullandıkça izlenimlerimi yazarım -
Arkadaslar ekran goruntulerini paylasabilirmisiniz saay witget filan mesaj bolumu ben telefondan guncelleyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsettiğiniz yöntemle stock romun üstüne wipe yaparak kurdum herhangi bir sorun yaşamadım imei de sapasağlam duruyor telefon akıyor gerçekten teşekkür ederim... -
güzel bildirimler aldıkça bizde seviniyoruz sayemizde birileri buna ulaştıysa ne mutlu bize.
yalnız bu rom tam istediğim gibi olmuş yahu 20Saatlik kullanımda ve hala %42 bayıldım bayıldım aman nazar değmesin.
-
kieste kore olarak görünmesinin çözümü var mı peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: MeNzA
kieste kore olarak görünmesinin çözümü var mı peki?
ben 2 şey denedim 2side olmadı.
csc changer programıda işe yaramıyor -
Ben mk6 sürümlü olan romu xda'da bir kullanıcının verdiği alternatif linkten indirdim. Bu sürümün odin kurulumu tek parça değil mi ? Sizin bahsettiğiniz hangisi acaba ?
Ben kurduktan sonra cihaz güncellemeler sırasında kasım kasım kasıldı açıkçası . Tüm wipe'leri yaptım, bu konuda tecrübeliyimdir. Sıkıntı ne olabilir acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: _botturgec_
Ben mk6 sürümlü olan romu xda'da bir kullanıcının verdiği alternatif linkten indirdim. Bu sürümün odin kurulumu tek parça değil mi ? Sizin bahsettiğiniz hangisi acaba ?
Ben kurduktan sonra cihaz güncellemeler sırasında kasım kasım kasıldı açıkçası . Tüm wipe'leri yaptım, bu konuda tecrübeliyimdir. Sıkıntı ne olabilir acaba ?
tek parça değil
ne güncellemesi -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: MeNzA
kieste kore olarak görünmesinin çözümü var mı peki?
ben 2 şey denedim 2side olmadı.
csc changer programıda işe yaramıyor
tr stock romu geldiği zaman update edip devam ederiz o zaman sağolasın hocam... -
Kardeş şunu dene istersen root varsa?XDA'dn buldum CWM'den gösterip yükleyeceksin..Yükledikten sonra CWM'den Wipe Data - Wipe Cache yapıp reboot ediceksin..
Link:9300 CSC BTU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 17 Aralık 2013; 3:27:36 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X