Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.3 rom pil performansı hakkında şunu gözlemledim.Telefonu telefon amaçlı kullanırsanız 2 gün.Yok internete girerseniz.Şarjı adeta sömürüyor.Bu açıdan çok kötü.Yedek batarya olmadan iş zor.
  • Arkadaslar benım telefonum orjınal 4.1.2 surumunde aldıgım gıbı duruyor yani daha önce hiç bir yukleme yapmadım şimdi anlattıklarınızı uygulasam bır sorun cıkar mı baska bısey yapmama gerek var mı?
    Bir sorun olurda eskıye donduremezsem dıye korkuyorum çunku ılk defa yapıcam daha once boyle bır deneyımım olmadı ondan soruyorum kusura bakmayın.
    Verecegınız cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler
  • Apotheek A kullanıcısına yanıt
    Apotheek kardeş bu tür odin ile rom yükleme tarzı işlemlerde her zaman bir risk olduğunu bu işi profesyonel seviyeye yakın yapan arkadaşlar her zaman söylüyorlar. Yani risk her zaman var. Fakat eğer konuyu başlatan kardeşimiz bjk__murat 'ın ilk sayfada anlattıklarını adım adım uygularsan sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Fakat yine de her kes kendi riskini alarak ve kendi inisiyatifini kullanarak bu işe giriyor. Yani kimse garanti veremez ve başkasının sorumluluğunu alamaz. Bir sorun olursa buradaki kardeşlerimiz ellerinden gelen yardımı esirgemiyorlar inan,tabi eğer yapabilecekleri birşey olursa. Bence olması gerektiği gibi yaparsan sorun çıkmaz. Seçim ve karar sana ait. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apotheek

Arkadaslar benım telefonum orjınal 4.1.2 surumunde aldıgım gıbı duruyor yani daha önce hiç bir yukleme yapmadım şimdi anlattıklarınızı uygulasam bır sorun cıkar mı baska bısey yapmama gerek var mı?
    Bir sorun olurda eskıye donduremezsem dıye korkuyorum çunku ılk defa yapıcam daha once boyle bır deneyımım olmadı ondan soruyorum kusura bakmayın.
    Verecegınız cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler

garantiden çıkmaz ve korkma birşey olmaz denilenleri harfiyen yap bir sorun olmaz bizde aynı şeyleri yapıyoruz rahat olun.
  • İlk sayfayı okudum.Bir kaç link verilmiş hangisini indirip kuracağımı bilemedim. 14 aralık ta verilen hangisi tam olaak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

İlk sayfayı okudum.Bir kaç link verilmiş hangisini indirip kuracağımı bilemedim. 14 aralık ta verilen hangisi tam olaak..

Full MK6 yi indir
    orada belirtildi hocam update.zip'i içerir diye iyi okuyun

update.zip yapacaksan MJ9 un üstüne kuruluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Aralık 2013; 23:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

İlk sayfayı okudum.Bir kaç link verilmiş hangisini indirip kuracağımı bilemedim. 14 aralık ta verilen hangisi tam olaak..

Full MK6 yi indir
    orada belirtildi hocam update.zip'i içerir diye iyi okuyun

update.zip yapacaksan MJ9 un üstüne kuruluyor

teşekkürler biraz anlamadım

I9300OXAGMJ9_BTU.zip ROMU İNDİRMEK İÇİN TIKLA !!

I9300XXUGMK6_OXA.zip İNDİRMEK İÇİN TIKLA

birde en alatta bu var I9300XXUGMK6_Update.zip İNDİRMEK İÇİN TIKLA !

sanırım son iki yazdığım aynı dosya bunu indirsem yetermi hocam..

• Hocam sayfada full mk6 diye bir şey görmüyorum. sayfada arattırdım yine yok. bende şunu indiriyorum şu ana bakalım..

• Kilit ekranında gelen msjlarda gönderen yazmıyor.. Yeni mesaj yazıyor sadece. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden tşkler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam sayfada full mk6 diye bir şey görmüyorum. sayfada arattırdım yine yok. bende şunu indiriyorum şu ana bakalım..

bu doğru
  • bu mk6.oxa nedir çözemedim ben, benim telefonda ingiltere mk6 rom yüklü csc btu oldugu için ota geldi farkı ne bu oxa nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EROL78

bu mk6.oxa nedir çözemedim ben, benim telefonda ingiltere mk6 rom yüklü csc btu oldugu için ota geldi farkı ne bu oxa nın

open europe diyorlar aynı şey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Dediğini yaptım odinde yerlerini gösteript bu sefer yükledim,ama bu seferde yalız acil armalar sorunuyla karşılaştım.
    NOT:Arkadaşlar bu şekilde bende şebeke geldi;
    MK6 4.3 romu odin ile kurdum.
    odin ile CF-Root-SGS3-v6.4 ile rootladım.
    cihazı recovery modda açıp zulumanın verdiği kerneli sd karttan cwm ile yükledim.
    wipe cache yaptım telefonu reboot ettim.
    tekrar cihazı recovery modda açıp zulumanın verdiği patchli modemi sd karttan cwm ile yükledim .
    wipe cache yaptım reboot ettim .
    ve şebeke geldi sorunsuz çalışıyor .
    teşekkkürler tüm emeği geçenlere.

Merhaba.

zulumnın verdiği patch'li modemi yükledim demişsiniz ama forumda aradım dosyayı bulamadım.

Size zahmet dosyanın linkini atabilir misiniz?

• Sabahın bu vaktine kadar hiç üşenmeden benim bilgisayarıma uzaktan erişip telefonumu 4.3 e yükselten modemime versiyon atan bilgisayarımdaki gereksiz uygulamaları kaldırıp bilgisayarımı rahatlatan murat'a çok teşekkür ederim..Ender bulunacak yardımsever güzel insanlardan biridir kendisi saygılar..
  • DigitalKral D kullanıcısına yanıt
    Google de zulman patch diye arat bulusun,forum kuralarına aykırı olabilir yoksa yoksa bu konuyu başlatan arkadaş belki koyardı linki. @DigitalKral

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben ındırdım hepsını fakat resımde anlatıldıgı gıbı degıl bende pda falan yok resımde sadece pda'yı secıp tek bır dosya koyuyoruz benım ındırdıgımde ise 4farklı dosya var acaba ben mı yanlıs ındırdım yada dogrusu bumu uzantılarına gore yerıne mı koyucam hepsını koysam uzantısına gore pekı modem ıle baslayan var onu nereye koyucam?
  • hocam odin açınca resimdeki gibi ayarlar gelmedi. nerde yanlışlık oldu acaba. telefon dowloding modunda usb taktım odini açtım. ama senin verdiğin resim gibi olmadı .

sanırım telefonu bilgisayar tanımadı . driwerlerini bulmaya çalışıyorum..

heyecan yaptım...

Şimdi driwerleri buldum. odin ile kurdum 4 tane dosya var hepsini ilgili yere koydum. Modem le başlayan dosya biraz kafa karıştırdı onuda diğer boş kalan yere koydum.

aslında basit işler gibi ama imei filan uçarsa çok uğraşmak gerekiyor sanırım onun insan tedirgin oluyor. Lutfen soru soranları yadırgamayın insan anlamayınca en basit şey bile zor geliyor.

s3 te kolayca tema değiştirilmiyor mu? bende discoveryi var kolayca değiştirebiliyorum. eşimin telefonu s3 ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 19 Aralık 2013; 12:10:40 >
  • Arkadaslar *#1234# yapinca 
    Ap : I9300XXEMA2
    CP : I9300XXELLA
    CSC: I9300JVEMA1
    Hangi ulkenin romu bu?Telefonu 2. El olarak aldim.Satan kisi telefonun magazalarda gosterilen urun oldugunu soyledi.Telefona tr romunu yukleyebilirmiyim? Garanti bozulmadan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apotheek

Arkadaslar ben ındırdım hepsını fakat resımde anlatıldıgı gıbı degıl bende pda falan yok resımde sadece pda'yı secıp tek bır dosya koyuyoruz benım ındırdıgımde ise 4farklı dosya var acaba ben mı yanlıs ındırdım yada dogrusu bumu uzantılarına gore yerıne mı koyucam hepsını koysam uzantısına gore pekı modem ıle baslayan var onu nereye koyucam?

ilk sayfadaki resim eski, bende karıştırmıştım
    bir önceki sayfada bir resim paylaşmıştım o resimdeki gibi yerleştireceksinhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1072232/844e05a7-ced8-47ae-82dd-79af22c8cb9a.PNG
    aslında basit
    AP ile başlayan AP ye
    BL işe başlayan BL ye
    CSC ile başlayan CSC ye
    geriye boş bir kutu kalıyor o kutuya da MODEM ile başlayan koyuluyormuş

• Alinti mesajini sil lütfen bu nedir hocam ya konuyu katletmissin sikayet edicem sen silmessen.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.