Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CenKDennis

Arkadaşlar konuda belirtilen googy max kerneli yükleyip kullanan varmı. Varsa eğer kullanan arkadaşların yorumlarına göre yükleme işlemini yapacağım.

kardeşim zaten yeni MK6 da ekran sorunu yokki ? niye gooymax yükleyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

valla iyi diyon da ben telefonu rootlu kullanmak istemiyorum. bir de kardeşimin s3'üne yükledim 4.3'ü. biraz yavaş diyor takılmalar falan var. şimdi böyle bir sürü wipe yap rom yüklemekle uğraş falan.. zaten 1 aya kadar gelir sanırım. onu beklemeyi düşünüyorum ama bir yandan da çok güzel görünüyor yükleyesim geliyor. ha bir de 4.1.2'de geliştirici ayarlarından hızı falan animasyon hızlarını falan değiştirebiliyorsun ama 4.3'te geliştirici ayarları diye bir seçenek yok o beni biraz şüpheye düşürdü. ben animsayon hızlarını 0.5x olarak kullanıyorum, dolayısıyla 1x çok yavaş geliyor. onu değişterememek de sinir bozucu.

Ayarlardan cihaz hakkındaya girip ''yapım numarasına'' 7 kere tıklayarak geliştirici seçeneklerini aktif ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan1st -- 21 Aralık 2013; 0:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu MK6 yı tek parça olarak yükleyenlerden ricam cihaz hakkında nın resmini buraya koyabilirlermi acaba ?

parça parça olandan farkı varmı diye merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Aralık 2013; 0:22:01 >
  • Arkadaşlar kaç gündür kafayı yedim. Şu geç uyanma sorunundan kaçıncı 4.3 rom yükleyişim 3-4 günde. En sonunda telefonumda geç uyanma nedenini buldum. Meğer clean master programı yapıyormuş. Her rom atımından sonra kurduğum bir programdı.Ne alaka bilmiyorum ama bu sabah clean mastır göçtü diye ikaz verince şüphelenip kaldırdım. Ve sabahtan şu ana kadar geç uyanma sorunu yaşamıyorum. Eğer benim gibi sorun yaşayan ve clean master kullanan varsa kaldırıp denesin. Belki benim gibi sorunununa çözüm olur. Alakası yok diyenler çıkabilir. Ama benim sorunumu çözdü.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

Arkadaşlar kaç gündür kafayı yedim. Şu geç uyanma sorunundan kaçıncı 4.3 rom yükleyişim 3-4 günde. En sonunda telefonumda geç uyanma nedenini buldum. Meğer clean master programı yapıyormuş. Her rom atımından sonra kurduğum bir programdı.Ne alaka bilmiyorum ama bu sabah clean mastır göçtü diye ikaz verince şüphelenip kaldırdım. Ve sabahtan şu ana kadar geç uyanma sorunu yaşamıyorum. Eğer benim gibi sorun yaşayan ve clean master kullanan varsa kaldırıp denesin. Belki benim gibi sorunununa çözüm olur. Alakası yok diyenler çıkabilir. Ama benim sorunumu çözdü.Saygılar.

evet bu tarz programlar ve locker programları geç uyandırır.

yukarıdaki soruma cevap verirmisin hocam sen MK6 yı en son yayınlanan tek parça romdan mı kurdun ?

• Evet en son kurduğum 4.3 tek parça olan. Fakat ben kurulumdan sonra yanliz acil arama sorunu yaşadığım için ayrıca bir modem ve bir kernel dosyası flashladım. Benim imei clon.
  • Ekran görüntüsü

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 21 Aralık 2013; 0:56:07 >
  • babur0026 B kullanıcısına yanıt
    anabant sürümü o yüzdenmi değişik ?

birde yapım numarasında ne yazıyor
  • evet o yüzden değişti
    JSS15J.I9300XXUGMK6
    yazıyor.
  • arkadaşlar dediğim gibi konuma sahip çıkıyorum ve sürekli güncelliyorum son zamanlarda sık yaşanan bir sorun olan

~~ 4) Odin Telefonumu Görmüyor Ne Yapmalıyım ? ~~

başlığı eklenmiştir hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Aralık 2013; 1:36:42 >
  • Beyler benim cihazım klon imeili, yüklemeyi anlatıldığı gibi yapabilir miyim ve bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Beyler benim cihazım klon imeili, yüklemeyi anlatıldığı gibi yapabilir miyim ve bir sorun olur mu?

pm atıyorum sana yapmayı olumlu olursa yarın konuya eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Google de zulman patch diye arat bulusun,forum kuralarına aykırı olabilir yoksa yoksa bu konuyu başlatan arkadaş belki koyardı linki. @DigitalKral

Ben MK6 romun patch'lenmiş kernel ve modemini buldum.

Zuluman sağolsun.

Geç uyanma ve Cihazın kasma sorunları kalmadı.

Patch'lenmiş MK6 Modem ve Kernel

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalKral -- 21 Aralık 2013; 9:57:17 >

• Bu gün 4.3 güncellemesini yükledim. telefonda olan oyunların %90 nı şuan girildiğinde geri atıyor. ayrıca bekleme modunda ne kadar tuşa bassamda geç uyanıyor. pil hızlı boşalıyor. güncellemenin düzeltilmiş olması gerekmiyor muydu? telefon hızlandı ara yüzler güzel ama böyle kullanılmaz. yeni oyunda yüklesem sorun devam ediyor. yardımm
  • bende de anti virüs vardı kaldırdım geç uyanma düzeldi şimdi. oyunlarda çalışsa süper olucak
  • DigitalKral D kullanıcısına yanıt
    Adresi verebilirmisiniz malesef bendeki ana bant sürümü;I9300BUUGMJ3 yukarsa saydığım sorunlar galiba bundan,Bide kernel versiyonumda farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssahin65 -- 21 Aralık 2013; 14:59:34 >
    Patch'lenmiş MK6 Modem ve Kernel için teşekkürler. Anabant sürümünü de değiştirdim sayende.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 21 Aralık 2013; 15:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Adresi verebilirmisiniz malesef bendeki ana bant sürümü;I9300BUUGMJ3 yukarsa saydığım sorunlar galiba bundan,Bide kernel versiyonumda farklı.

Patch dosyalarının linki.
    Modemi de kernel ide bu link tekinden mi yüklediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

Bu gün 4.3 güncellemesini yükledim. telefonda olan oyunların %90 nı şuan girildiğinde geri atıyor. ayrıca bekleme modunda ne kadar tuşa bassamda geç uyanıyor. pil hızlı boşalıyor. güncellemenin düzeltilmiş olması gerekmiyor muydu? telefon hızlandı ara yüzler güzel ama böyle kullanılmaz. yeni oyunda yüklesem sorun devam ediyor. yardımm

hocam bu MK6 mı MJ9 rommu ? MK6 da olmaması lazım .

hocam neden modlanmış kernel ve modeme gerek duydunuz MK6 da donma varda biz mi bilmiyoruz veya modem niye imei clon olanlar içinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Aralık 2013; 16:02:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.