Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu open europe yüklemesi normal odindeki gibi pda olarak yapılmıyormuş,her dosyayı tek tek odinde göstermek lazımmış öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

bu open europe yüklemesi normal odindeki gibi pda olarak yapılmıyormuş,her dosyayı tek tek odinde göstermek lazımmış öyle mi?

yes

Odin 3.09 la her dosyayı kendi yerine göstereceksiniz.

http://terafile.co/4506f2062f96/I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_OXA.zip

link burda

içinde var odin

• OTA üzerinden ne zaman indirebileceğiz beyler kaç aydır bekliyorum haram olsun bu heriflere hakkım varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

OTA üzerinden ne zaman indirebileceğiz beyler kaç aydır bekliyorum haram olsun bu heriflere hakkım varsa

Csc n btu ise mj9 romuna otadan geliyor suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu europe test romumu? ve full wipe nasıl yapacağız?

2 adımda yapacaksın,Wipe Cache Partition ve Wipe Factory Reset,konu başlığında nasıl yapman gerektiği konusunda bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

quote:

bu europe test romumu? ve full wipe nasıl yapacağız?

2 adımda yapacaksın,Wipe Cache Partition ve Wipe Factory Reset,konu başlığında nasıl yapman gerektiği konusunda bilgi alabilirsin.

yükledim sen yazmadan önce sağolasın yinede,ben wipeleri yaptım ardından,mounts and storageden daha iyi olsun diye bütün herşeye format çektim,tertemiz oldu...
  • QuentiDarK kullanıcısına yanıt
    Telefonun dilini ingilizce yapıp dene.
  • Rica ederim..@Frobisher
  • Beyler ozgurun dediği csc yi btu yapmayı denedim fakat olmadı Kor olarak kaldı napıcaz , ya da bişey farkediyomu KOR olarak kalması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanalpkaya

Beyler ozgurun dediği csc yi btu yapmayı denedim fakat olmadı Kor olarak kaldı napıcaz , ya da bişey farkediyomu KOR olarak kalması ?

güncellemeler gelmiyor işte ota dan tek olayı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Aralık 2013; 3:48:26 >
  • Peki nasıl çözücez bu durumu ben beceremedım galiba BTU yapmayı murat ? yardımcı olurmusun acaba sen yapabildiysen ?
  • quote:

Peki nasıl çözücez bu durumu ben beceremedım galiba BTU yapmayı murat ? yardımcı olurmusun acaba sen yapabildiysen ?

kardeşim bende yapamadım özgürün verdiği dosya işe yaramadı.

CSC changer diye program varmış ama root ister büyük ihtimalle 4.3 içinde root yok şuan tekrar 4.1.2 ye dönemem . açıkçası çokta önemli değil ben zaten sürekli netten takip ediyorum güncellemeleri otadan güncelleme yapmayıda çok sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Peki nasıl çözücez bu durumu ben beceremedım galiba BTU yapmayı murat ? yardımcı olurmusun acaba sen yapabildiysen ?

CSC changer diye program varmış ama root ister büyük ihtimalle 4.3 içinde root yok şuan tekrar 4.1.2 ye dönemem . açıkçası çokta önemli değil ben zaten sürekli netten takip ediyorum güncellemeleri otadan güncelleme yapmayıda çok sevmem

Aynen o zaman bende biraz takip edeyim . Ayrıca senin ilk verdiğim MJ9 romunu kurdum ve üstünede 24mb lık MK6 yı yaptım , gayet stabil güzel donma takılma hiçbir sorun yok , şarjıda gayet yerinde benim telefonumda , ellerine sağlık javascript:void(AddText('[:\'(]'))

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

4.3 root yaptım ben,cf auto root yöntemiyle sorun çıkmadı.ayrıca csc hang, tuşlamayla bakıyorduk?

• Frobisher kullanıcısına yanıt
    hocam o tuslama 4.0 dan sonra calismiyor ama yinede soyleyeyim #*272*imei no#

• kitkat ile o sorun ortadan kalkıyor gibi hocam. temasek'in kitkat 4.4.2 romunu kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır, çok yeni olmasına rağmen multitasking'in dibine vurabiliyorsunuz. neredeyse arkaplandaki hiçbirşeyi kapatmıyor.

touchwiz'i nekadar eleştirsekte bağımlısı olmuşuz sanırım. şimdi 4.3'ü indiriyorum.
  • bilmiyodum teşekkür ederim bilgilendirme için..4.3 türkiye gelene kadar bu romdayım çok memnunum.
  • Arkadaşlar Rardan çıkan AP BL CSC MODEM klasörlerin içindeiçinden odinle sadece bu I9300XXUGMK6 romu göstererek kurdum,öncesinden ve sonrasın gereken vipeleri yaptım,dedikleri kadar varmış yalnız şebeke yok oldu(servis yok)imei null null diye geçiyor şimdi ne yapacam,bilen varsa yardımcı olursa memnun kalırım.
  • hssahin65 H kullanıcısına yanıt
    imei ucmus hocam bir onceki romunuza geri donun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Arkadaşlar Rardan çıkan AP BL CSC MODEM klasörlerin içindeiçinden odinle sadece bu I9300XXUGMK6 romu göstererek kurdum,öncesinden ve sonrasın gereken vipeleri yaptım,dedikleri kadar varmış yalnız şebeke yok oldu(servis yok)imei null null diye geçiyor şimdi ne yapacam,bilen varsa yardımcı olursa memnun kalırım.

hocam o diğerlerinide odinde yerlerine gösterip yüklemeniz lazımdı o modem dosyası şebeke içindi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.