Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Iseeclearly

Beyler o rom MJ9 için .Bende MJ3 yüklü onu yüklemeye çalıştığımda hata veriyor. Ben bu güncellemeyi nasıl kurabilirim ?

kuramassın herhalde full rom olarak çıkmasını bekle veya frobisherin verdiği linkteki romu kur direk odinden
  • Telefondan guncelleme ne zaman gelir guncelle dedigimde surum mevcut diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Telefondan guncelleme ne zaman gelir guncelle dedigimde surum mevcut diyor

Eger orjinal mj9 roma sahipsen csc n de btu ise gelmesi lazım şuan.

• mesajım bulunsun konunuz biraz karışık o yüzden takip etmeye devam edeceğim bu arada elinize sağlık..

Hocam sorun şu s3 telefonum 2.1.4 sürümü ve rootlu biraz takılmaya başladı internet tarayıcı girdiğimde anamenü ye dönüyor mesajlara girdiğimde aynı şekilde oluyor.. sinir oldum güzelce hard format attıktan sonra orjinaline dönebilir miyim ? Sonra hazırladığınız 4.3 sürümü yüklemekle sorun yaşamam umarım..
  • Bu yeni sürümü MK6 olanı yükleyen arkadaşların bataryaları ne kadar gidiyor acaba ?
  • Dun kurdum mk6 yi. Sabah saat 7 de sarjdan cikardim. Ogle civari sarjim bitti. Genelde saat 15 civarina kadar dayanirdi. Hicbirsey yapmasam da durdugu yerde saatte yaklasik % 4 sarj gidiyor. Bana sarj tuketimi sanki fazla gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 13 Aralık 2013; 17:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Telefondan guncelleme ne zaman gelir guncelle dedigimde surum mevcut diyor

Eger orjinal mj9 roma sahipsen csc n de btu ise gelmesi lazım şuan.

İnanin cok anlamiyorun bilmiyorum rom filab o islere uzak kaldim eskiden aram iyiydi

• Az once cihaz tus kilidini acmak icin toplamda en az 10 kez home ve tus kilidi dugmesine basmama ragmen cevap vermedi. Sonra cihazi kendi haline biraktim. Yaklasik 10 sn sonra ekran acildi. Bu rom icin bir sorun mudur acaba. MK6 olan rom.

• Hocam şimdi bu 1.sayfada verdiğiniz kurulumu yaptıktan sonra uptadet zipi recoveryden flashladıktan sonra hiçbir problem kalmıyormu??Donma,şişme vs..
  • MJ9 u update dosyası ile birlikte deniycem bir de. MK6 da geç uyanmalar devam ediyor. Batarya tüketimini de biraz fazla buldum.
  • Ufff. Olmadı yaaa. MJ9 u Odin le flasladım ama açılırken android bilmem ne durduruldu hatası verdi tekrar tekrar aynı hata. Yeniden MK6 yüklüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

http://www.sammobile.com/2013/12/13/open-europe-test-firmwares-available-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-note-ii-gt-n7100/
    Beyler bir güncelleme gelmiş ama nedir ne değildir??

aynı bizim MK6 dan bahsediyor işte yalnız not official from samsung felan diyor yaw hala resmii olarak çıkarmamış samsung zaten sammobile da yokta e bu ne kardeşim dalgamı geçiyorlar bunlar ya

• Konu düzenlendi.

+ MJ9 linki yenilendi artık hata vermez sorunsuz indirebilirsiniz.

+ MK6 linki yenilendi kendi uploadımı koydum.

+ Nasıl yükleyeceğiniz anlatıldı.

Daima nasıl yükleyeceğiniz konusunda ilk mesaja bakın denenmiş olan linkleri koyuyorum oraya konuda başkaları tarafından paylaşılan linklerden ben sorumlu değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2013; 2:48:48 >
  • Şuanda Open_Europe I9300XXUGMK6 kurulumunu yapmaktayım,deneyimlerimi buraya aktarıcam..
  • quote:

Şuanda Open_Europe I9300XXUGMK6 kurulumunu yapmaktayım,deneyimlerimi buraya aktarıcam..

bende gördüm onu

Download: I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_OXA.zip 874.5 Mb

indirmeye başladım deneyeceğim bende

bu arada telefonu 4.1.2ye döndürdüm MG4 romunda şebeke sorunu olmuyor telefonu rootladım triangle away 3.10 yükledim. reset counter flash a basınca Triangle Away durduruldu uyarısı veriyordu . Telefonun dilini ENGLISH yaparsanız sorun olmuyor ve işlem devam ediyor telefon kapanıp açılıyor yukarıda kaç kere rom atıldığını gösteren sayaç var onu sıfırlamak için bir kere SES AÇMA tuşuna basıyoruz Done ! yazar sonra gene SES AÇMA ile reboot normally diyoruz ve işlem bu kadar.

CSC yi BTU yaptım şuan MJ9 yüklicektim bu open europe MK6 yı indiriyorum onu deneyeceğim direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2013; 3:47:10 >

• Aynen hocam CSC_OXA versiyonudur,kurulumu yaptım standart yazılımlarımı yükledim,şöyle söyleyebilirim RAM yine şişme yapıyor,kilit ekranında şimdilik herhangi bir takılma şişme yok,Almanya sürümüne göre daha seri ve hızlı BTU ile karşılaştırmıyorum,kullanmadım ama cihaz tatmin edici seviyede seri ve hızlı,şimdilik aktarabileceklerim bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan.kaymak -- 14 Aralık 2013; 4:02:54 >
  • quote:

Aynen hocam CSC_OXA versiyonudur,kurulumu yaptım standart yazılımlarımı yükledim,şöyle söyleyebilirim RAM yine şişme yapıyor,kilit ekranında şimdilik herhangi bir takılma şişme yok,Almanya sürümüne göre daha seri ve hızlı BTU ile karşılaştırmıyorum,kullanmadım ama cihaz tatmin edici seviyede seri ve hızlı,şimdilik aktarabileceklerim bunlar..

birde pil iyi olsun yeter ya

BTU karşılaştırmasını özgür yapsın

linki yolladım özgür

edit : yükledim romu şuan 2 tane ss atayım incelemelere geçeyim gerçekten serii gibi şuan olmadı ana linke direk bunu koyabilirim. samsung büyük ihtimalle bunu resmi rom olarak yapacak çünkü herkes hatalar bitti diyor.

Open europe rom'un

Sammobile.com yorumları :

+Battery life even longer as on 4.1.2.

+everything works fine

+I flashed with this and work fine solved all issues thanks sammobile mmhhuuaaaa after one month my device taking fresh breath thanks again

+I have flashed this firmware and everything works fine and fluid!

+

- New sensors added!
    Gravity Sensor
    Linear Acceleration Sensor
    Rotation Vector Sensor
    Pressure Sensor
    Auto Rotation Sensor
    Game Rotation Vendor Sensor
    Uncalibrated Gyroscope Sensor
    Orientation Sensor
    Corrected Gyroscope Sensor
    Light Sensor
    Magnetic Fiel Sensor
    (these are not included on 4.1.2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Aralık 2013; 5:38:18 >

• beyler akşam 8 den beri mk6 yı kullanıyorum..hani derler ya....OLMUŞ....sorun yok..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.