Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugay91

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

Vay anasını be adam negüzel hazırlamış konuyu vallaha helal olsun. Bukadar güzel anlatanı ilk kez gördüm

teşekkürler bizim gibi insanların ilhamıda sizin güzel yorumlarınıza bağlı artıyor.

İlkbaşta çok karışık geliyordu ama konuya bir baktım sonra telefona baktım telefon 4.3 olmuş :) okadar basit yani :)

Insan istedikten sonra herşey basit :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba eşimin telefonuna şebeke sorunu nedeniyle bilmeden almanya sürümünü yüklemişim odnile. bunu orjinal türkiye sürümüne çevirip ordan 4.3'e güncelleyebilir miyim? güncelleyebilirsem bunu nasıl yapabilirim? tekrar şebeke sorunu yaşamadan 4.3'e güncellemek için ne yapmam gerekli acil cevap rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 21 Ocak 2014; 15:39:14 >
  • hocam bende s3 varda sizce root etmelimiyim? garanti dışı kalırmı? bide unroot işlemi nasıl oluo bi yardımcı olurmusunuz...
  • Hocam opera mini ve kleek geldi türkiye romunu yükledikten sonra,cihazımın türkiye romu olduğunu nasıl öğrenebilirim selamlar saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnaKreB

hocam bende s3 varda sizce root etmelimiyim? garanti dışı kalırmı? bide unroot işlemi nasıl oluo bi yardımcı olurmusunuz...

root gerektiren birşey yapmayacaksan gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hocam bende s3 varda sizce root etmelimiyim? garanti dışı kalırmı? bide unroot işlemi nasıl oluo bi yardımcı olurmusunuz...

root gerektiren birşey yapmayacaksan gerek yok

samsungun kendi gereksiz programlarını silmek baya iyi gibi görünüyor o yüzden istiyodum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanertuna2687

merhaba eşimin telefonuna şebeke sorunu nedeniyle bilmeden almanya sürümünü yüklemişim odnile. bunu orjinal türkiye sürümüne çevirip ordan 4.3'e güncelleyebilir miyim? güncelleyebilirsem bunu nasıl yapabilirim? tekrar şebeke sorunu yaşamadan 4.3'e güncellemek için ne yapmam gerekli acil cevap rica ederim.

konudaki 4.3 ' ü wipe larla beraber yükleyin ve ardından patchli kernel ve modemi anlatıldığı gibi yükleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

Hocam opera mini ve kleek geldi türkiye romunu yükledikten sonra,cihazımın türkiye romu olduğunu nasıl öğrenebilirim selamlar saygılar :)

aynen doğru.

ayarlar > cihazım > dil ve giriş > samsung klavye >> türkçe qwerty seçiliyse tr romudur

quote:

samsungun kendi gereksiz programlarını silmek baya iyi gibi görünüyor o yüzden istiyodum aslında

yap kardeş ben yaptım telefon akıyor maşallah. root yapınca garanti dışı kalır ama kafaya takılacak birşey değil. wipe li rom yüklediğnde gider root.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2014; 17:18:44 >

• hocam bende qwerty tuş takımı seçili ama yükledim ama :/
  • quote:

hocam bende qwerty tuş takımı seçili ama yükledim ama :/

hocam kleek felan gelmişse turkey romdur kafanı takma
  • tamam hocam saolun ama kiese bağladığmda afr yazıyor ve cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükselmesini desteklemiyor diyor
  • s3' 4.3 tr rom'unu yükledim, şarj hakkaten çok hızlı gidiyor. bir de güç tuşuna basınca kilit ekranı çok geç geliyor. buna bir çözüm var mıdır?
  • quote:

tamam hocam saolun ama kiese bağladığmda afr yazıyor ve cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükselmesini desteklemiyor diyor

o afr yazısı başka şey o CSC senin rom Turkey sen sıkıntı yapma
  • tamam hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

s3' 4.3 tr rom'unu yükledim, şarj hakkaten çok hızlı gidiyor. bir de güç tuşuna basınca kilit ekranı çok geç geliyor. buna bir çözüm var mıdır?

bende geç gelme sorunu yok hocam
  • @bjk__murat

telefonumu 4.1.2 geri döndürsem güncelleme sorgulasam 4.3 Türkiye indirir mi veya direkt şu anki haliyle Kiesten güncelleme imkanım var mı?

Şu an sizin zamanında yardı mettiğiniz 4.3 UK ROM yüklü ama berbat bir performansı var GTA SA oynanmıyor desem yeridir ama 4.1.2 ler oynayabiliyor.
  • bugün türkiye 4.3 romunu odin ile kurdum. root yapmadım. Mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. 4.1.2'de olmuyordu. Yeni olmaya başladı. Sürekli olmuyo ama arada oluyo. Sizde var mı böyle bir problem? Varsa çözümünü bilen var mı?

Marcus Felipeyoutube
    Samsung Galaxy S III I9300 Blue Screen Issue when unlocking
    http://www.youtube.com/watch?v=vwZkdxbSSaA

• arkadaşlar odinle 4.3ü telefona yükledikten sonra wipe yapmasam olur mu
  • Geç gelme sorunu bendede yok ama şarj su gibi akıp gidiyor nasıl halledeceğiz bu durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

@bjk__murat

telefonumu 4.1.2 geri döndürsem güncelleme sorgulasam 4.3 Türkiye indirir mi veya direkt şu anki haliyle Kiesten güncelleme imkanım var mı?

Şu an sizin zamanında yardı mettiğiniz 4.3 UK ROM yüklü ama berbat bir performansı var GTA SA oynanmıyor desem yeridir ama 4.1.2 ler oynayabiliyor.

bu konudaki romu yükle direk uğraşma gelmesini beklemeyin boşa.

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

bugün türkiye 4.3 romunu odin ile kurdum. root yapmadım. Mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. 4.1.2'de olmuyordu. Yeni olmaya başladı. Sürekli olmuyo ama arada oluyo. Sizde var mı böyle bir problem? Varsa çözümünü bilen var mı?

Marcus Felipeyoutube
    Samsung Galaxy S III I9300 Blue Screen Issue when unlocking
    http://www.youtube.com/watch?v=vwZkdxbSSaA

custom cwm yükleyip mega wipe yapın ardından tekrar 4.3 ü odinden kurun.

d-h.st
    d-h.st
    http://d-h.st/E6G

quote:

Orijinalden alıntı: Torresmjr197*

arkadaşlar odinle 4.3ü telefona yükledikten sonra wipe yapmasam olur mu

olur ama önerilen yapmandır.

quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Geç gelme sorunu bendede yok ama şarj su gibi akıp gidiyor nasıl halledeceğiz bu durumu

normal yollarla birşey yapamassın anca custom olarak birşeyler yaparsın kernel değişikliği vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2014; 20:18:29 >

• Ben telegondan gunceleme yaptim fakat guncelemeyi yukledikten sonra com.android.email durduruldu hatasi aliyorum bazen 30 saniye bir baxen 20 dk. Çok can sikici bir dutup .wipe de yaptım bir sey degismedi.
    bu hatayi benden baska alan varmi .Birde bunun kesin cozumu nedir.
    teşekkür ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.