Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat Hocam yağ gibi akıyor dediğiniz rom hangisi? Orijinal stock romun sadece gereksiz yazılımlarının kırpılmış olduğu bir rom tavsiye eder misiniz? Ya da hangi custom rom u kurmalıyım ki yağ gibi aksın:) şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

Ben telegondan gunceleme yaptim fakat guncelemeyi yukledikten sonra com.android.email durduruldu hatasi aliyorum bazen 30 saniye bir baxen 20 dk. Çok can sikici bir dutup .wipe de yaptım bir sey degismedi.
    bu hatayi benden baska alan varmi .Birde bunun kesin cozumu nedir.
    teşekkür ler

üstte dediğim gibi mega wipe yapınız ardından 4.3 ü odinden kurunuz sıkıntı kalmaz bu sayfa komple saçma sapan hatalarla dolu oldu . Sizce neden ? Hepsinin ortak noktası telefonu wifi üzerinden güncellemek . Ben ne diyorum ? O şekilde sağlıklı olmaz o boyutta güncelleme arkada sistem çalışırken yapmak çok zor . Al işte gene haklı çıktım saçma sapan bir sürü sorun oluyor herkesde.

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

Murat Hocam yağ gibi akıyor dediğiniz rom hangisi? Orijinal stock romun sadece gereksiz yazılımlarının kırpılmış olduğu bir rom tavsiye eder misiniz? Ya da hangi custom rom u kurmalıyım ki yağ gibi aksın:) şimdiden teşekkürler

üsteki şekilde mega wipe + odinden 4.3 tr + wipe + gereksiz programları kaldırma + animasyon ayarlarını 0.5x yap ve gel bana söyle durumu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2014; 20:45:45 >

• Anladığım kadarıyla türkiye romu sızdı ama türkiyedeki cihazlar indiremiyor? Arkadaşlara denettim güncelleme yok uyarısı alıyorlarmış. Bende UK 4.3 yüklü ve hiçbir olumlu tarafı yok, sırf 4.3 ün getirdiği özellikler yüzünden katlanıyorum. Türkiye 4.3 yükleyince bu performans pil vs vs vs sorunlarım düzelecek mi? UK ROM a Googy Max kernel atıp kullanılabilir hale getirmiştim.
  • Hocam rom u yükleyecem ama bilgisayara bağladığımda benim telefon görünmüyor. 4. maddedeki dedikleriniz yaptım fakat yinede yok olmuyor kabloyu telefona takınca bilgisayardan usb sesi gelmiyor arkadasın s3 ü takınca bilgisayar görüyor.
    *#7284# yapınca gelen menüde bi usb sesi geliyo fakat usb aygıt tanınamadı diye uyarı çıkıyor sağ alttaki bildirim simgesinde.
    Niye bilgisayar telefonu görmez ki sürücüler güncel samsung sitesinden indirdim mayıs 2011 sürücüsü
  • murat arkadaşa burdan çok teşekür etmek istiyorum 4.1.2 romundan kurtulmamı sağladı sorun yaşayanları görüyorum ama ben anlatığı gibi yaptım hiç sorunum yok romumda clon imei olmasına rahmen 1 aydır ingiltere romunu kullanıyorum sorunlarım yok üzerinde baya bir özeleştirme yaptım ve tr romu çıkmış özelleştirmelerimden olmak istemiyorum ingiltere romunda kalmamın bir zararı olurmı yada tr romunun ne + sı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

merhaba eşimin telefonuna şebeke sorunu nedeniyle bilmeden almanya sürümünü yüklemişim odnile. bunu orjinal türkiye sürümüne çevirip ordan 4.3'e güncelleyebilir miyim? güncelleyebilirsem bunu nasıl yapabilirim? tekrar şebeke sorunu yaşamadan 4.3'e güncellemek için ne yapmam gerekli acil cevap rica ederim.
    d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soonlity -- 21 Ocak 2014; 22:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

Vay anasını be adam negüzel hazırlamış konuyu vallaha helal olsun. Bukadar güzel anlatanı ilk kez gördüm

teşekkürler bizim gibi insanların ilhamıda sizin güzel yorumlarınıza bağlı artıyor.

İlkbaşta çok karışık geliyordu ama konuya bir baktım sonra telefona baktım telefon 4.3 olmuş :) okadar basit yani :)

Insan istedikten sonra herşey basit :)

Ellerinize sağlık çok yararlı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Anladığım kadarıyla türkiye romu sızdı ama türkiyedeki cihazlar indiremiyor? Arkadaşlara denettim güncelleme yok uyarısı alıyorlarmış. Bende UK 4.3 yüklü ve hiçbir olumlu tarafı yok, sırf 4.3 ün getirdiği özellikler yüzünden katlanıyorum. Türkiye 4.3 yükleyince bu performans pil vs vs vs sorunlarım düzelecek mi? UK ROM a Googy Max kernel atıp kullanılabilir hale getirmiştim.

pil sorunu aynen devam performans bende uk dede yoktu tr dede yok valla

quote:

Orijinalden alıntı: SSiriuSS

Hocam rom u yükleyecem ama bilgisayara bağladığımda benim telefon görünmüyor. 4. maddedeki dedikleriniz yaptım fakat yinede yok olmuyor kabloyu telefona takınca bilgisayardan usb sesi gelmiyor arkadasın s3 ü takınca bilgisayar görüyor.
    *#7284# yapınca gelen menüde bi usb sesi geliyo fakat usb aygıt tanınamadı diye uyarı çıkıyor sağ alttaki bildirim simgesinde.
    Niye bilgisayar telefonu görmez ki sürücüler güncel samsung sitesinden indirdim mayıs 2011 sürücüsü

başka bilgisayarda dene veya başka usb portlarda.

quote:

Orijinalden alıntı: resi45

murat arkadaşa burdan çok teşekür etmek istiyorum 4.1.2 romundan kurtulmamı sağladı sorun yaşayanları görüyorum ama ben anlatığı gibi yaptım hiç sorunum yok romumda clon imei olmasına rahmen 1 aydır ingiltere romunu kullanıyorum sorunlarım yok üzerinde baya bir özeleştirme yaptım ve tr romu çıkmış özelleştirmelerimden olmak istemiyorum ingiltere romunda kalmamın bir zararı olurmı yada tr romunun ne + sı var

tek + sı modem dosyası türkiyeye göre işte. daha iyi çeker telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2014; 23:57:55 >

• quote:

quote:

Anladığım kadarıyla türkiye romu sızdı ama türkiyedeki cihazlar indiremiyor? Arkadaşlara denettim güncelleme yok uyarısı alıyorlarmış. Bende UK 4.3 yüklü ve hiçbir olumlu tarafı yok, sırf 4.3 ün getirdiği özellikler yüzünden katlanıyorum. Türkiye 4.3 yükleyince bu performans pil vs vs vs sorunlarım düzelecek mi? UK ROM a Googy Max kernel atıp kullanılabilir hale getirmiştim.

pil sorunu aynen devam performans bende uk dede yoktu tr dede yok valla

quote:

Hocam rom u yükleyecem ama bilgisayara bağladığımda benim telefon görünmüyor. 4. maddedeki dedikleriniz yaptım fakat yinede yok olmuyor kabloyu telefona takınca bilgisayardan usb sesi gelmiyor arkadasın s3 ü takınca bilgisayar görüyor.

başka bilgisayarda dene veya başka usb portlarda.

quote:

murat arkadaşa burdan çok teşekür etmek istiyorum 4.1.2 romundan kurtulmamı sağladı sorun yaşayanları görüyorum ama ben anlatığı gibi yaptım hiç sorunum yok romumda clon imei olmasına rahmen 1 aydır ingiltere romunu kullanıyorum sorunlarım yok üzerinde baya bir özeleştirme yaptım ve tr romu çıkmış özelleştirmelerimden olmak istemiyorum ingiltere romunda kalmamın bir zararı olurmı yada tr romunun ne + sı var

tek + sı modem dosyası türkiyeye göre işte. daha iyi çeker telefon.

Onu da denedim hocam işyerinde denemedik bilgisayar kalmadı şarj oluyo ama bilgilsayarlar görmüyo sadece benimkini görmüyo. telefonun şarj girişinde bi problem olabilirmi

• quote:

Onu da denedim hocam işyerinde denemedik bilgisayar kalmadı şarj oluyo ama bilgilsayarlar görmüyo sadece benimkini görmüyo. telefonun şarj girişinde bi problem olabilirmi

olabilir kardeş
  • tr romunu kurdum pachli karnel ve modemide kurdum herşey yolunda ama bana sanki daha az çekiyor gibi geldi sinyal gücü ama yanılıyorda olabilirim esas sorun şu benim imeisv 04 ten 01 e dönüşmüş imeide sorun yok o ne işe yarıyor bir zararı olurmu zararı varsa eskiye nasıl döndürebilirim
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy S3 i9300 modeli konuda ki yönergeleri göre wipe yapıp, rom yükledim. Hem İngiltere hemde Türkiye, root'lama işlemini yapıyorum ancak root bazı uygulamalarda tam anlamıyla çalışmıyor, yani işlevliğini yitiriyor. Bayağıca denedim, yapmadığım şey kalmadı ama root tam anlamıyla çalışmıyor gibi. Acaba sorunu nasıl çözebilirim? Kernel vb. birşey ile çözülürmü?
  • hocam 4.3 e günceleme'yi yapayımmı ilk defa deniyeceğim dediğiniz gibi arada takılıyor. bu günceleme ile o takılmalar felan düzeldiyse çok iyi.Birde bende ram kullanımı %80 acaba normal mi bu? birde hocam telefondan nasıl fotograf çekiyorduk
  • modemden dolayı daha iyi çeker demişsiniz de sadece onu atma ihtimalim yok galiba
  • Belki stock romlar düzelmiştir diye uzun süredir kullandığım custom romu mu bırakıp bu romu tam olarak burada anlatıldığı gibi yükledim ama hala o sevimsiz arayüz, geç açılan rehber ( bunu bu kadar güncelleme ile düzeltememeleri rezillik) ve internet tarayıcısında, google playde ve bazı programlarda ara sıra hatalar ve takılmalar ve durdurulmalar ne yazık ki yaşanıyor.Ram kullanımı %70 lerde ki tüm gereksiz şeyler silindi ne kullanıyor hala anlamadım. Bazı noktalarda iyileşmeler elbetteki var ama bence stabil değil iyi olduğu zamanlarda çok akıcı ve hızlı ama ara sıra da saçma sapan yerlerde kasmalar oluyor. Şarj konusunda bence kötü değil ilk yüklediğim gün ekran açık kalma süresi 5 saatti ve sürekli wifi 3g açıktı.bu gun de 19 saattir açık ( 10 saat uçak modu,1 saat ekran,8 saat wifi...) ve %75 te. Kamerada s4 deki özelliklerin tümünün gelmemesi kötü bir politika. sesli fotoğraf yerine hareketli fotoğraf gelseydi daha iyiydi..... Ben eski custom romuma geri dönücem ve KitKat a kadar bi daha stock rom a şans vermeyi düşünmüyorum.. Eğer yağ gibi akan, pil ömrü uzun, stabil, kullanımı keyifli ,güzel arayüzlü bir rom istiyorsan sana MIUI Rom(ingilizce) u tavsiye ederim. Türkçe bir rom istiyorsan yine MIUI tabanlı ve bazı geliştirmeler yapılmış olan iHackers Rom u tavsiye ederim 10 a yakın rom denedim benim en hoşuma giden bunlar oldu. S3 te ios kalitesini ve androidin kişiselleştirilebilirliğini bir arada yaşamak gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsugayu -- 22 Ocak 2014; 14:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quietman

Arkadaşlar Samsung Galaxy S3 i9300 modeli konuda ki yönergeleri göre wipe yapıp, rom yükledim. Hem İngiltere hemde Türkiye, root'lama işlemini yapıyorum ancak root bazı uygulamalarda tam anlamıyla çalışmıyor, yani işlevliğini yitiriyor. Bayağıca denedim, yapmadığım şey kalmadı ama root tam anlamıyla çalışmıyor gibi. Acaba sorunu nasıl çözebilirim? Kernel vb. birşey ile çözülürmü?

root yaptıktan sonra google marketten supersu yu güncelliyormusun ?

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

hocam 4.3 e günceleme'yi yapayımmı ilk defa deniyeceğim dediğiniz gibi arada takılıyor. bu günceleme ile o takılmalar felan düzeldiyse çok iyi.Birde bende ram kullanımı %80 acaba normal mi bu? birde hocam telefondan nasıl fotograf çekiyorduk

durduğun kabahat yap tabiki. ram kullanımı maalesef öyle . telefondan resim için; elini dik tut bütün ekrana koy soldan başla sağa doğru sürükle olmazsa menüyle kamera tuşuna aynı anda basılı tut çeker.

quote:

modemden dolayı daha iyi çeker demişsiniz de sadece onu atma ihtimalim yok galiba

hayır parça parça değil tek verdiğine göre böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ocak 2014; 14:14:20 >

• Konu çok güzel. Anlatılanlar çok açık, adım adım uygulandığında herkes sorunsuzca romu yükleyebilir. Elinize sağlık.
  • usta banada bi yardımcı olursan ben tr romu yükleyince imeinin sonunda ayrılmış olarak yazan 04 01 e dönüştü ve çekim gücünde düşüş var ingiltere romunda bu tip sounlada karşılaşmadım bir bilgin var mı ne işe yarıyor o sondaki rakam ve ingiltere romuna dönersem düzelirmi?
  • tsugayu T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler Miui romları biliyorum önceki telefonum olan motorola defy i ancak miui ile diriltebilmiştim. İngilizce sorunum yok sizden ricam ingilizce dediğiniz miui nin linkini atabilir misiniz?
  • quote:

usta banada bi yardımcı olursan ben tr romu yükleyince imeinin sonunda ayrılmış olarak yazan 04 01 e dönüştü ve çekim gücünde düşüş var ingiltere romunda bu tip sounlada karşılaşmadım bir bilgin var mı ne işe yarıyor o sondaki rakam ve ingiltere romuna dönersem düzelirmi?

bilgim yok benim imei normal.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.